gotta let go

Hellu! Har gjort mig hemmastadd här i Eskilstuna, känns som att allt börjar falla på plats, jämfört med i söndags då jag var helt borta. Har lärt mig det mest grundläggande om staden och jag som suger på att navigera mig och har världens sämsta lokalsinne. Men eftersom att Eskilstuna är så pass litet så går det ganska bra för mig. Har träffat de nya klasskamraterna, det är fortfarande lite awkward sådär, men det går nog bra snart. Pallar bara inte börja om allt nu med att skaffa vänner och skit.. Blä. Men vad ska man göra? Vill inte vara ett äckel som går omkring själv.

Igår kväll var vi iallafall på ett stället, vet inte om det vart en klubb som de hyrde eller inte, men vi körde massa lekar och skit så man ska lära känna varandra i klassen. Det var faktiskt sjukt roligt! Haha! Efter det gick de vidare till en klubb där alla nya studenter var, men åkte hem istället.

Idag har jag haft en lektion, sedan kom jag hem. Klockan fyra ska jag tillbaka till stan för en fika med klassen och en rundvandring i stan. Ska bli trevligt! Det enda "stora" problemet jag har nu är studentlitteraturen. Hmm.. det ska bli intressant.


allt för min syster

.. haha joke, inte alls allt för min syster. Hon är rutten, om ni ser henne - spring åt andra hållet. :) älskar dig Ayaan! ^

Det var längesen jag skrev här! Har spenderat mina sista sommarlovsdagar på bästa möjliga sätt! Med underbara vänner och kära familjemedlemmar. Vi har firat Ramadan och gått hungriga men glada! Känner maten som håller på att lagas, och gissa om det vattnas i munnen? Har bakat en god äppelpaj som kommer sitta perfekt efter maten med massa vaniljvisp.. Har precis tvättat kläder, främst lite kläder som ska få följa med mig imorgon när jag åker till Eskilstuna. Som tur är så bor mammas bästa vän där, kommer att spendera de här kommande två veckorna med henne och hennes dotter. Börjar på måndag med upprop och efter det blir det "lära känna varandra"-dagar. I två veckor. Två hela veckor! Känns som att jag hellre vill ha två sommarlovsveckor till. Men det är väl ganska trevligt ändå, funderar över hur jag kommer lära mig att navigera mig runt campus bara. Så de kommande veckorna kommer blir intressanta!
 

igår på gröna lund!


Nobody's gonna come and save you, we pulled too many false alarms.

Hmm.. Sitter ensam i vardagsrummet på soffan som jag hade bäddat. Det är så varmt i rummen, känns som en ångbastu.. Kul att sova där liksom. Öppnade balkongen och sov på soffan till den svala natten. Vanligtvis skulle jag ta chansen och sova nu, men har vart vaken nu ett tag eftersom att jag inte kan sova, tankarna vägrar låta mig vila. Hatar när hjärnan ska gå i högvarv såhär. Och reflekterar över allt som händer runtomkring. Ska inte bli emo nu, det finns så mycket att vara så tacksam över. Men ändå så koncentrerar man sig på det negativa. Människan fungerar väl så, ellerhur? Undanflykter..

Ja, nu ska jag fixa mig lite frukost. Sedan får vi se vad som händer idag. Ha det bra!


Ny kärlek!

Köpte mig en ny laptop idag, wihuw!


My heart can't possibly break, when it wasn't even whole to start with.

Ramadan Karim till er alla som ska fasta. Och er alla andra för den delen också! Det är vår plikt som muslimer att försöka sprida så mycket glädje, välvilja och kärlek till alla runtomkring oss, så hoppas att vi gör rätt som muslimer nu. Det ska bli riktigt skönt att få fasta, har längtat något enormt till den här månaden. Familjen samlas, alla är glada och det är sådan harmoni som vilar över oss. Det gillas något enormt, speciellt i den värld vi lever i idag. Det är inte särskilt ofta som alla är med varandra så mycket som vi brukar denna månad och just därför älskar jag Ramadan.
 


-


All you need is for one person to think you're cool, and you're in.

Hello! Har lite ont i huvudet och det beror nog på att jag är rätt så trött. Har vaknat rätt tidigt de här senaste dagarna vilket inte är så skönt. Men att jobba dagpassen är skönare då man hinner göra annat på kvällen, även om inte dagpassen är mina favoriter. Jag är inte en morgonmänniska helt enkelt.

Slutade tre, fick skjuts hem vilket var najs då kollektivtrafiken på söndagar inte är så trevlig. Kom hem, och slocknade på min systers säng. Varför är det alltid skönare att sova i andras sängar? När jag vaknade var jag nästan ensam hemma, när syrran stack så satte jag på ett par True Blood avsnitt. Sedan förra sommaren har jag slackat när det gäller den serien.. fattar dock inte varför, den är så underbar! Har dessutom lovat Elise att se alla avsnitten som jag inte har hunnit se, innan hon är tillbaka från Turkiet. Hennes favoritämne att diskuterar är just True Blood. :P

Igår efter jobbet mötte jag upp världens sötaste Hibo i Rinkeby där vi gick och käkade på den kända Askebygrillen. Har alltid velat testa deras mat och igår blev det så. Vi satt och snackade ett tag innan jag och syster drog vidare. Vi hade inget för oss så vi gick till Reactor där det tydligen var 70-tals show. Jag som älskar 70-talet och nästan allt som har med det årtiondet att göra var ju helt exstatisk. Det bjöds på dans- och sånguppträdanden, modeshow och underhållning. Trevligt! Nu är jag riktigt trött, ska nog läsa lite eller se på mer True Blood sedan sover jag. Imorgon är jag lediiiiiiiig
 

 


YOU NEED TO LET GO


I loved him so. But he had already gone to the next in row.

Hello! Sommaren är tillbaka! För idag iaf, vilket var najs. Alla snackade om att hösten redan hade kommit, och så kan det väl inte vara!? Livet är väldigt härligt just nu, för ett år sedan så hade jag gymnasieångest, sista året var ju en big deal. Och även om jag precis tog studenten känns tiden i Thorildsplan som 200 år sedan. Läskigt.

Fick redan på idag att jag har kommit in i Eskilstuna som jag var reserv på, vilket betyder att jag slipper Nyköping! Skulle vara nöjd vilket som, men eftersom att mammas bästa vän bor där kan jag sova över när jag vill, speciellt de dagar jag ska nattpraktisera. Annars hade jag vart tvungen å sova i en gympasal har jag för mig.. trevligt. Känns mycket bättre att få börja i Eskilstuna då de har ett stort campus och skolandan verkar vara mycket bättre där. Ska bli riktigt spännande! Har stora planer inför framtiden, hoppas allt går precis som jag önskar. InshAllah!

Har spenderat denna soliga augustidag med älskade vännerna Louise och Elise. Vi åkte till Louise i Gullmarsplan där vi tog hennes snygga retro-cyklar på en tur till Årstaviken. Vi har nu länge velat besöka det "kända" reggaecafét och nu har vi äntligen gjort det! Jättemysigt och gulligt var det! Vi köpte glass och satte oss vid vattnet och snackade om allt intressant och sjukt som har hänt. Det är alltid så roligt med mina fina vänner. Efter det mötte vi upp Maria och satte oss på café 60 och käkade där. Ska lära mig göra focaccia, fy vilken god de hade. Sa hejdå till tjejerna och sitter här nu. Har fått boken "eat pray love" av lillebror som en sen födelsedagspresent, har länge velat läsa den och ikväll ska jag få hugga in! Hoppas annars att allt är bra med mina kära läsare!
 

 

 


 


 


Being good isn't always easy, no matter how hard i try.

HEJ! BLOGGAR FRÅN MOBILEN NU, SOM JAG BTW ÄLSKAR! BÖRJAR FATTA HUR ETT SÅNT HÄR TANGENTBORD FUNGERAR. FATTAR BARA INTE BARA VARFÖR DET BLIR STORA BOKSTÄVER.. HOPPAS ALLT ÄR BRA MED ER NU. SOMMAREN VAR VERKLIGEN KORT, UNDRAR OM DET KOMMER BLI FINT VÄDER IGEN? HOPPAS! OKEJ, DET SER NOG LÖJLIGT UT MED STORA BOKSTÄVER, GOD FORTSATT KVÄLL!

sony ericsson u8i vivaz pro black

ny mobil!


RSS 2.0