"Never thought you'd lose my love this way, you are so yesterday"


  


 

stefania paparelli


Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.

Vet ni hur pinsamt det känns att sitta och läsa utdrag från sina gamla dagböcker? Måste säga att år 2005 var ett jävligt hemskt år, fan vad dålig man var haha! Hoppas bara att jag inte skäms över att läsa det jag skriver nu, i framtiden. Undrar hur många som skriver dagböcker nuförtiden? Minns att jag skrev det oftare förr, men nu är det liksom inte en DAGbok längre, det är en då&då-bok. När jag känner före liksom.

Har vart med ett par fina pinglor vid namn AnnaClara och Zoe idag. Vi fikade på Wayne's och snackade om allt. We had some catching up to do, vi hade inte träffats på ett tag. Det är verkligen fina brudar det. Nu känner jag för att skriva lite i min dagbok. Latez! 
 


rasputia! <3


GREED

Hellu! Vilken härlig dag! Har spenderat den ute i vid Lötsjön med Muna. Vi tog med oss pastasallader och vattenmelon och satt och snackade. Efter att vi hade hittat lite bättre platser satte vi oss ner på vår filt och läste lite tidningar ocg böcker. Mucho gusto! Det var fortfarande tidigt när vi skulle dra hem så vi åkte hem till henne och såg Norbit, haha får inte nog av den filmen! Rasputia med sin komiska replik: "How YOU doin?!". Vi satt och snackade och skrattade efteråt i deras kök, jag Muna, Safia och Amal - helt underbara tjejer! Fick så ont i magen, lol.

Just nu tänker jag på en sårad vän, my heart goes out to you! <3 God natt! 
 


"Money is not the most important thing in the world. Love is. Unfortunately I love money."

Så varmt! Lovin it! Vet egentligen inte vad jag ska skriva här i bloggen längre, speciellt under sommaren - man njuter av sommaren och det händer egentligen inte något speciellt. Vet inte om jag tar en paus under sommaren eller inte. Vi får se.

Gästerna har åkt! Det åkte idag och det känns skönt. Lite tomt i huset, och inte lika mycket huvudvärk. På onsdag kommer nya gäster dock. Men inte lika många, mormors bror och hans son kommer från USA, ska bli kul och få se de!

Jobbet gick bra igår, men hade sådan ryggvärk för jag sprang omkring hela tiden. En gubbe vart sjukt snuskig, när vi skulle byta om på honom så säger han att han är kåt och att han ska ha mig ikväll. Trevligt..

Nu är jag hos min mormor och vi ska dra till Kista snart för att handla presenter till lillebror som fyllde år. Vi hörs!


Theres a log on the fire, and it burns like me for you.

Hello! Fick mitt schema här omdagen och det ser ut som att jag kommer jobba ganska så mycket, jag kommer nog därför inte kunna åka till Elise uppe i Norrland, what a shame! Ville verkligen dit, har snackat med henne och vi får se hur det går med ett par grejjer. Hoppas! Tror nog inte jag tar bilen, är för feg för att köra 7 timmar i sträck, nä pallar nog inte trycket.

Idag ska jag jobba och eftersom det är en röd dag = cash flow! Vårdbiträde på ett ålderdomshem är fan helt okej, fattar inte varför alla klagar så mycket när de inte har testat det. Kom ihåg att det kan vara du i framtiden som behöver sådan hjälp. Det är verkligen givande måste jag få säga, speciellt när man sitter där med någon boende och snackar lite om ditten och datten eller läser ur en bok för de. Underbart! Blir dock lite ledsen när jag ser att de ibland inte vet var de är eller undrar var deras pappa är, hemskt äre.

Okej, ska nog ta och göra annat nu för sen ska jag dra till jobbet. Ha en trevlig midsommarafton! 
 


Martin Olsson


Gud vad människan är snygg!!


two lovers.

Åh! Trött och seg efter en lång dag på Reactor. Fick jobba som ett djur med att steka hamburgare, haha! Det gick inte precis så som vi ville att det skulle gå, men lyckat vare! Mer om det en annan gång. Nu ska jag soova! För imorgon är det jobbet som gäller. Go' Natt!


Pick yourself up and dust yourself off, back in the saddle

Hej! Sommarvädret är för underbart, men känns inte som att sommarlovet har börjat ännu. Gästerna tar all tid och det är alltid så att det känns som att man inte kan göra något när man har gäster, man är begränsad - för de måste ju med! Och jag vill inte ta med de. Schyst, jag vet.

Har vart i Kista med Shiva och handlat mat inför "festivalen" på Reactor som är imorgon. Jag, syster och Saini ska ordna ett evenemang imorgon från 19:00-00:00 där man kan få testa på vad huset har att erbjuda, det kommer vara folk på plats som kan visa en hur man DJ'ar, man kan testa fotografering och annat kul. Dessutom så ska vi grilla så den som vill får mer än gärna komma förbi! Hoppas på fint väder nu bara. Så vi var iväg och handlade massa mat, Gud vad tungt det blev! Dumt av oss att bara gå två..

Nu ska jag klä på mig och hoppa på bussen till mormor i Tensta. Vi ska nämligen sova över där inatt. Och förresten så börjar jag ogilla Husby mer och mer.. Vill inte gå in på det här eftersom att jag inte har några bevis, men wtf. Okej, ska sluta vara så mystiskt, herrå!
 

UB40 - The way you do the things you do


All the truth in the world adds up to one big lie.

Hello! Den här dagen skulle ju bestå av massa regn så som jag hörde, men icke! Det regnade förvisso lite imorse, men sen dess har det bara vart blandat med solsken och gråa moln. Bestäm dig Sverige!

Har vart med familjen/gästerna på Skansen idag. Tänkte att de skulle få se något svenskt när de ändå är här. Och Skansen är alltid populärt hos barn. Och hos mig! Har alltid gillat Skansen och andra ställen som har djur, alltid lika spännande (haha låter som ett äckel, jag vet)! Vi tog med oss matsäck och drog dit vid tolvtiden och runt fyra var vi redo och dra hem igen. Efter Skansen drog jag till Elise där vi bl.a. käkade B&J's, guacamole och nachos till filmen Dear John. Äntligen såg jag den! Och jag bölade! Älskar Channing Tatum och allt som har med människan att göra, han var min celebritycrush som liten haha, tror jag har nämnt det.. Tror att jag sa "Varför har han alltid så mycket kläder på sig" flera gånger under filmens gång.. Tycker inte ni också att han borde gå mer lättklätt!? JA TACK.

Nu ska jag ta och sova, ska drömma mig bort till en annan värld. Så fort jag börjar jobba ska jag öppna ett bankkonto som jag döper till NZ (Nya Zeeland) och varje månad får det automatiskt dras en summa så att jag har nog med pengar till en resa nästa år. Here I come!
 

 

 

 

 

 

 

 


en Björnkram!

cutie! fick bli ett par sötisar nu på kvällen.



who are you answering to?

Hur vacker får man vara?

paulo nutini.


Down by the river, baby

Hej på er! Sommar = dålig uppdatering, ni får verkligen förlåta den här dåliga bloggerskan (alltså jag). Men jag är bara mänsklig och när det är sommar då vill man inte sitta vid datorn. Så äre. Och jag har försökt undvika datorn i den mån det går. Har suttit max 15 min varannan dag vid datorn. Det är väl bra!?

Sen senast har det hänt SÅ mycket! Studenten är avklarad, hell yeah!! Dagen jag sprang ut var verkligen en av de bästa dagarna i mitt liv, åtminstone på topp 3. Känslan var helt oslagbar och alla människor som kom och hejade på mig, helt underbart vare! Och ja, jag grät lite. Kunde inte låta bli å bli sentimental, det bara är så. Ni som har tagit studenten vet precis hur det är, och ni andra - åh, ni har världens bästa känsla att se framemot! Kan bara inte fatta att det är över nu. Oh yeah!

Har spenderat de här dagarna med mina underbara vänner och familj. Har släktingarna från Finland på besök så jag har spenderat massa tid med de. Har även vart med tjejerna från klassen (inte SP3A längre, buhu). Vi ska inte släppa taget! Alla säger att man alltid glider ifrån sina vänner från gymnasiet, men det ska/får absolut inte hända! Häromdagen var vi på Salem Al-Fakir, helt härlig människa han är! Genialisk! Har blivit ett fan nu, alltid fint att "upptäcka" en ny artist till sommaren.

Okej, har så mycket att säga men det blir bara ett onödigt långt inlägg. Lägger in lite bilder från studenten som jag haffat på Facebook (har ännu inte laddat över bilderna från kameran..), och fr.o.m. nu ska jag börja uppdatera igen! Toodles!


 

 

 

 

 

 

 


What a night for a dance, you know i'm a dancing machine.

Hello! Studenten närmar sig och jag vill skrika! Känns helt otroligt, inte alls verkligt. Jag var på mina småbröders avslutning idag och lärarna var förvånade över att tiden gick så snabbt! Det var ju nysst som de var mina lärare. Eller känns det som iallafall.

Nu är jag hemma, har mina kusiner från Finland på besök. De anlände idag med  färjan, blir alltid så glad när jag träffar de! Och de är här för min skull. Igår kväll var jag på Sagal&Ifrahs mottagning vilket var kul! Och snart ska jag ha min, yey!

Ska strax börja röra på mig, måste till tåget då vi ska på hemlig utflykt som lärarna har ordnat för vår klass, så att klass SP3A kan samlas ordentligt en sista gång innan avslutningen.. Gulligt av de! Vi tjejerna ska iväg sen och köpa blommor och skriva kort till våra mentorer, kommer läskigt nog sakna de!

Ikväll är det mottagning som gäller då söta Muna springer ut idag! Ser jag verkligen fram emot. Nu ska jag dra. Vi hörs gott folk!
 


Plata o Plomo

Yes! Förbudet av flaken gick inte igenom! Vi kommer få åka som vanligt nu, yey! Detta skulle de inte få komma undan med inte! Skickade ett jävligt argt mejl till dem, och alla mejlen och samtalen hjälpte. Wo-how!

Var fler av er på Smaka på Stockholm festivalen de här senaste dagarna? Var där iallafall med Shukri och min syster igår, vi åt massa god mat och lyssnade på skön musik. Det var fullt på Kungsträdgården igår. Idag var det dags för utspring i Kista kunskapsgymnasiet där Sagal sprang ut! Hon var så fin och lycklig, blev själv superhypad.

Sitter nu ensam hemma, alla har skola eller jobbar. Känns bra! Vi hörs!


Ain't no sunshine when your gone.

Hej! Livet känns finfint just nu, blir så himla lycklig av allt! En negativ del av dagen har vart det där jävla förbudet för flaken att åka genom city från och med måndag. Schyst, verkligen! Vad ska vi andra göra liksom!? Har betalat massa pengar - vill inte att vi ska åka genom dåliga ställen, vill ju hoppa i fontänen! ):

Har spenderat dagen först i Akalla där vi skulle spela in en "reklamsnutt" inför Kista-loppet. Vi skulle vara statister. Efter det hade vi storstädning här hemma, vilket gick förvånansvärt snabbt. Ni skulle sett mitt rum, det såg seriöst ut som ett bombnedslag. Efter det mötte jag upp Muna, Amal, Venus och hennes syster Jasmin då vi skulle grilla i Husbygård. Det gick helt okej faktiskt, vi fick dock igång grillen efter ett tag haha! Men vi hade roligt, skrattade och snackade. Efter grillningen åkte vi till Kista och käkade glass och snackade lite till. Det var en trevlig lördag!

Kom hem för en stund sen och har sett att pappa har gjort jättefint i balkongen. Han har hängt fina växter och vi har skaffat fina stolar + bord. Ska ta och sitta där hela dagen och läsa en bok om det är soligt. Ska bli asskönt, älskar solskenet i mitten av dagen. Okej, jag är faktiskt ganska trött nu, ska ta och sova. Vi hörs!


Varken ond eller god, varken skurk eller hederlig, varken hjälte eller kräk.

The Drums - Let's go surfing


The rush is worth the price I pay.

Hello! Det känns som att jag seriöst har blivit dement. Jag glömmer bort allt, minns nästan aldrig vad som har hänt en kort stund innan bara.. Blir själv chockerad. Tror bara jag är så upprymd av livet! Härligt, härligt.

Idag har jag vart i skolan, fick reda på mitt engelska betyg - blev ett mvg som jag verkligen inte hade förväntat mig! Vår lärare har vart lite off och det kände som att hon skulle sänka mig, men tydligen inte. Men fattar dock inte hur hon har bedömt andra elever som tydligen förtjänar bättre betyg..

Efter skolan hängde jag med tjejerna till Annis där vi fick se hennes student outfit - skitsnyggt blev det! Åh! Efter det åkte jag till jakan och såg på Ifrah och Judiths utspring. De var så fina och lyckliga, vill också nu! Alla kommer vara så trötta på studenter tills då vi springer ut haha.. Men vem bryr sig!? :DD Efter det åkte jag hem, sov, duschade och gick till Judith's mottagning där jag träffade gamla vänner samt åt supergod Eritreansk mat. Injera i mitt hjärta! Var dock tvungen att dra rätt så tidigt då jag skulle hem till storesyskonen och vara med min syster. Vi käkade massa gott och såg på The Grudge 3 - som var superdålig, men skitläskig! Lite skrattretande film ändå, så löjligt. Nu är jag supertrött, ska snart lägga mig. Äntligen helg! 
 


wtf!?

Det kommer en femte Twilight-bok!? Om friggin newborns!? Börjar tröttna på allt detta nu, lägg ner verksamheten bara..


Cry me a river, build a bridge, and get over it.

Överallt på tågen ser man affischer på filmen Dear John som jag så innerligt vill se! Min all time celebrity crush Channing Tatum är med.. Fattar inte att en individ kan vara så vacker, så orättvist. Hittade förresten min gamla mapp som jag hade hans bild på i mitt skåp idag när jag skulle töma den. Kändes läskigt att kasta allt, nu är det exakt en vecka kvar.

Var i skolan i drygt en timma innan jag drog, skulle bara göra ett historieprov och så fick jag mitt betyg. Fick även reda på mitt psykologibetyg, det blev ett mvg, yes! Trodde jag skulle faila på den sista uppgiften, men det gjorde jag inte!

Är hemma med lillbror som har ramlat och stukat foten, stackare. Klockan två är det utspring i Tensta Gymnasium, ska dit för att heja på mina kära vänner Nor och Jasmina. Ska bli roligt! Undrar vad som pågår i deras tankar just nu.. Ikväll blir det möta i Reactor igen, tror det blir sista mötet. Hade tänk ta med en klänning och sy om den också. Okej, det var en uppdatering om mitt underbart roliga liv, haha. Vi hörs!

 
Måste se den! Började gråta när jag såg trailern..


You aint got nothing on me.

Hellu! Sommartider, jag dör! Är aldrig bitter nuförtiden, vädret spelar visst en stor roll i allt. Alla är mer vänliga och glada - livet är så härligt! Är precis tillbaka från stan där jag gick runt med Elise som letade efter en locktång - och istället hittade sina studentskor. Gud vad de var snygga! Dör! Perfekta studentskor, de passade dig perfekt Elise! Åh, vi snackade om massa resor när vi gick runt och vi gjorde en deal att åka till Nya Zeeland nästan vinter. Oh Lord. Vi mötte upp min mamma efteråt och gick till ett par affärer innan vi drog hem.

Fick reda på idag att jag har ett ynka historieprov att komplettera, sedan är allt klart! Har även hunnit lämna in alla skolböcker och de har spärrat mitt bibliotekskort, känns inte äkta det här. Fattar inte att det är slut snart..

Ska nu bara plugga på mitt prov/dugga och sedan ska jag in till stan igen för att möta upp tjejerna för ikväll är det bio som gäller. Sex and the City 2 here we come! Har längtat till den filmen och äntligen får jag se den :). Carrie on!

Vet ni vilken schyst mamma jag har eller? När vi skulle kliva av tåget så kläcker hon ifrån sig världens snällaste kommentar: "Men Soraia, du måste plocka dina ögonbryn innan studenten. Du ser ju ut som en man." Schyst, verkligen mamma! Älskar dig också! Haha, så typiskt min familj. Vi hörs gott folk, njut av sommarvärmen!

fyfan! hahahahaha

"Idag råkade jag gå in i mammas och pappas sovrum när mamma gav pappa en lapdance till låten "Birthday Sex". Idag är det MIN födelsedag. FFML"

- Fan för mitt liv är fan det bästa som finns ute på nätet :D

fan för hennes liv

"Idag var jag på väg hem genom parken mitt i natten och jag hör hur två killar springer bakom mig och ropar stanna. Jag stannar och frågar "Vad vill du?". Han svarar "I'm here to fuck with you", jag skrattade och trodde att han drev, det gjorde han inte. FFML"


2010-06-01

Det är juni! Jag vaknade vid sex idag för jag skulle vara på jobbet idag klockan åtta. Tidigt som fan, men det var lugnt, la mig tidigt igår kväll. Vi fick allmän information om brandsäkerhet, ergonomi och olika regler/lagar. Vid tolv åkte jag in till stan för att möta min idiot till syster som glömde mobilen hemma. Så gick runt i stan ensam haha, men snackade med storesyster i telefon. Mötte lillsyrran efter ett tag, hittade ett armband och syster köpte en kjol.

Ska ta och duscha snart, kanske ta och sova lite. Ikväll är det nämligen chokladprovning. Yes! Det här är en dröm som förverkligas för mig som älskar choklad. Glad tjej! Har äntligen köpt allt till studenten nu, köpte mina skor igår och det blev låga sandaler - tror inte jag pallar klackar. Okej, ska ta och duscha nu. Vi hörs!
 

 


RSS 2.0