The world better be prepared.

Hej! Har sovt över hos min kära mormor då hon är ensam hemma. Det var även närmst att åka till henne från Emilla. Emilla fyllde somsagt 19 igår, vi var hemma hos henne och åt grillad mat och massa annat gott. Var så sjukt mätt att det inte är sant! Allt var så gott, det blev hamburgare, korv, nachos och mycket mer. Mmm, älskar mat! Efter det åt vi supergo tårta och cupcakes som hon hade gjort själv. Mästekock typ! Vi satt där ett gäng tjejer på hennes bakgård och snackade och käkade massa gott till hög musik. Riktigt roligt var det faktiskt!

Idag var jag som sagt hos mormor, när vi åkte hem igen gick vi direkt hem till Muna och deras familj. Det är alltid lika roligt att vara där, de är som vår andra familj! Muna var och jobbade, men tog det lugnt med Amal. När Muna kom hem drog vi på promis. Nu är jag hemma, ska ta och pluggish lite snabbt inför de två allra sista uppgifterna. Känns fint! Hasta Luego!

PS. Glöm inte mors dag förihelvete!
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 


Everytime I close my eyes, I see my name in shiny lights.

Travis McCoy - Billionaire;


What doesn't kill you, only makes you stronger

Yes! Nu är äntligen alla stora uppgifter avklarade! :D Har endast två småsaker nästa vecka, sen är skiten slut! Kan inte fatta! Blir alltid ADHD-ig när jag tänker på studenten, kan fortfarande inte fatta! Mamma försökte hyra lokalen igår, men den var upptagen på torsdagen som jag springer ut, så det får bli lördagen efter helt enkelt. Lika bra det, gillar inte att allt ska vara på en och samma dag =)

Har hunnit vara på Reactor idag där vi hade möte, vi planerar en tjejfestival under sommaren, mer om det senare! Fick även tillfälle och sy en tröja, hmm, vet inte vad jag tycker om den riktigt ännu - men lite cool blev den ändå. Fick ett samtal idag från min chef (hehe, jag har en chef) och jag ska på infomöte på tisdag. Hörde från min storesyster att jag får betalt, ka-ching!

Imorgon är det födelsedagsfirande hos Emilla som fyller år imorgon, eller idag egentligen då klockan är över 00:00. Ska bli riktigt kul. Nu är jag supertrött, ska ta och lägga mig. Jag är så sjukt lycklig just nu! Livet är bra härligt.
 


i can't stop staring

Fan vad jag älskar mitt liv just nu! All ångest inför studenten är som bortblåst, ser endast fram emot den dagen då jag kan skrika, från djupet av mitt hjärta, fyfan vad jag är bra! För jag är fett bra! Jag klarade matte C serru. Vi fick tillbaka resultaten från provet idag (snabbt han rättade btw) och jag klarade provet - och med god marginal, så det var inte precis på gränsen som jag alltid lyckas göra. Är så stolt och glad, ni fattar inte! Och gissa vad min lärare sa? Han sa att han var chockerad över att jag klarade det och han var imponerad. Haha! Men jag förstår att han inte hade något hopp för mig, jag satt som en zombie på lektionerna. Hatar verkligen matte och om jag inte gillar ett ämne så lägger min hjärna av. Tyvärr fungerar jag så. Men åh vad jag är glad just nu!

FN-rollspelen hade vi idag från klockan 9:00-16:00. Det var lite jobbigt, men vi har det överstökat nu iallafall. Jag måste säga att det var lite jobbigt att stå där framför alla och svara på frågor och hålla tal, men jag är glad att dett är över. Ja, jag hakade upp mig ett par gånger, men det är förståeligt liksom. Yes, klart! Inga stora grejjer kvar nu, bara min psykologirapport, samt engelska uppsatserna. Och sen en historia vernisage, men det är inte så farligt!

Nu ska jag plugga lite, samt käka på min B&J's som jag tyckte att jag förtjänade idag. Latez! :DD
 


Saul Silvers & Dale Denton = Kärlek!

Haha, smsade precis med Louise och vi kom in på ämnet Pineapple Express - som man btw kan snacka om i evigheter! Om ni känner mig vet ni att Pineapple Express ligger högt upp på min favoritlista. Älskar den filmen! Så jävla rolig, har sett den ungefär 30 ggr, helt ärligt. Kan kolla på den utan att bli uttråkad, det är väldigt få filmer som jag kan sitta och skratta hysteriskt till. Om jag fick välja favorit "bästisar" från TV så skulle Saul och Dale vara med! (Med Bret&Jemaine och J.D.&Turk också - självklart!). Tummen upp för Pineapple Express! Och om ni inte har sett den så MÅSTE ni se den!

 


det var ju intressant o veta!

Mitt psykologiarbete handlar om fobier - ack så intressant! (känn ironin i den meningen..) Människor har fobier mot helt sjuka saker, visste ni t.ex. att det finns något som heter Androfobi - fobin för män? Eller Bibliofobi - fobin för böcker? Eller pedofobi - rädsla för barn? Och till sist, Paraskevithekatriafobi - fobin för fredagen den 13e. Ka-pow! 
 


2010-05-26

Måste bara börja inlägget med att säga - jag har verkligen världens bästa storesyskon. Inga syskon är perfekta, men mina är väldigt nära det. Och jag vet inte vad det är med min bror, han liksom känner av när jag behöver ett extra samtal för att boosta upp självförtroendet. Härliga är vad de är!

Förrsten - fattar inte vad det är med dagens unga skådespelare som alla tror att de kan sjunga! Typ halva skådisarna från Gossip Girl tror att de kan sjunga. Låt sjungandet vara åt de som kan!

Vi hade valdebatt idag i Aulan, det gick jättebra! Det var faktiskt riktigt intressant och jag tror nog att jag röstar på Miljöpartiet i höst. Ska bli spännande att få rösta för första gången! Nu försöker jag plugga och göra psykologin, men min hjärna känns som harvegrynsgröt - vill inte samarbeta med mig alls! Okej, seriöst, ska snabbt bara fixa mig en pluggspellista på youtube, sen kör jag! Wish me luck!
 


 

 
 
 

 

 


I just laid there and spooned you

Haha! En tjej som satt bredvid mig igår på konserten tipsade om en brittisk serie som heter The Mighty Boosh, såg nyss ett klipp från youtube - klockish! Ska fixa några avsnitt och se. Älskar konstiga människor! 
 


Vilken färg har själen, älskling?

CAE-muntliga delen gick ganska snabbt konstigt nog. Hade för mig att det skulle ta 40 minuter, men vi satt där i max 15 min. Det fick vara jag och en annan snubbe som gjorde provet, en tant som ställde frågor samt en liten gubbe som betygsatte. Hmm.. Undrar hur det gick? Vart supernervös, men whateva. Det får gå som det går! Det CAE provet som vi gjorde i skolan trodde jag det gick asdåligt på, ett IG hade jag för mig att jag fick, men fick ett VG. Najs! Nu måste jag plugga, ska leta källor till psykologin. Efter det ska jag lägga mig. Imorgon börjar jag åtta noll noll med Valdebatt i skolan där alla partiers ungdomsförbund kommer. Jag och några andra håller hela grejjen, jag ska vara kamerakvinna tillsammans med Louise. God natt!
 


 

 

 


too many dicks on the dancefloor

Flight of the Conchords var helt friggin awsome igår, kan inte fatta att jag har fått se mina idoler live! De är för underbara, hoppas de gör en säsong tre och kommer tillbaka till Sverige. Humöret var på topp och även om vi fick olika platser (bummer) så var det en grym upplevelse! Elise, som satt längst fram btw, fick gå upp på scen och fucking Bret rörde henne! Fatta!?!?!?!?! Upp på scen!? Satt och skrek (från sista raden, haha) ELISE ELISE typ 50 ggr, wunderbart! Arj Barker (aka Dave från serien) var förband för dem och han var helt hysterisk! Längtar till hans show i november. Fick en autograf från honom på mitt linne samt en bild. Spelningen varade i typ 3,5 timmar, bara kärlek!

Lägger upp ett par bilder senare, orkar inte nu. Ska snart iväg till Folkuniversitetet på Rådmansgatan, ska nämligen ha ett den muntliga delen av CAE provet idag. Klockan 20:10! Ofta så sent.. Men vilken tur att jag fick byta, hade egentligen igår klockan 19:30 - alltså EXAKT när FotC skulle börja. Den här dagen har vart helt hemsk. Fick ungefär 3 timmars sömn inatt eftersom att jag var helt hypad, men också nervös p.g.a. nationella. Satt där fyra timmar idag, heheheheh kul! Utan paus. Efteråt såg jag Louise, Aino och Emma utanför och de ba vad fan har hänt med dig? Såg helt sjuk och äcklig ut, ögonen var helt blodsprängda. Hoppas det gick bra för er andra som också gjorde samma prov. Ber till Gud att jag klarar det nu bara..

Har dessutom var och träffat min chef och lämnat lappen från polisen, inga prick i registret eller så haha. Vet inte varför, men jag var fett nojjig när hon skulle öppna det. Lol. Nu ska jag plugga lite innan jag duschar och drar. Hörs!


whatever

Stadbiblioteket i mitt hjärta! Not.. Sitter här och skriver mitt religionsarbete, det går ganska bra, det är faktiskt lite intressant. Oj, Soraia blir nörd, usch fy. Jobbigt är det faktiskt, men måste få det gjort! Tänkte dra hem vid två tiden så att jag hinner dra hem och duscha och byta kläder, kanske se på Tyrs Show? Hehehehehhehehe har skittråkigt, hatar att plugga. Vi får inte heller använda wikipedia, wtf?! Min bästa källa..

Nu måste jag fortsätta pluggish, så tråkigt. But you do what you got to do, right? Orka lägga in engelska.. FotC idag! Har t.o.m. på mig mitt linne nu.. awkward!


dream big


Your are my sweetest downfall.

Helgen börjar röra sig mot sitt slut vilket känns spännande! Eller inte. Skulle ju plugga igår och när jag satte mig ner igår kväll för att plugga så fick jag ryck och gick till Reactor där jag tryckte ett linne. Skulle ju fixa ett till Flight of the Conchords, nörd som jag är. Blev helt OK, ett enkelt svart tryckt. Men färgen kom liite utanför bokstäverna, men det är lugnt - ser faktiskt ut som skuggor.

Gårdagen spenderade jag mest med min familj. Vid tolv gick jag på promenad med Carla, efter det åkte jag och syster min till stan för att fika med en grupp från Reactor. Vi vill ordna aktiviteter där under sommaren så vi satt mest och brainstormade. Får se vad som händer! Efter det mötte jag och syster upp mamma och lillebror, vi gick runt i stan och käkade mat. Det var väldigt roligt, speciellt när det var så himla varmt och skönt!

Idag har Elise och Louise var hos mig, vi har pluggat historia. Vi ska nämligen ha en vernisage under veckan där vi ska presentera ett konstverk som vi ska göra. Onödigt egentligen, men whatever. Allt i skolan känns onödigt. Louise var tvungen att dra tidigt då hon skulle på skiva, men jag och Elise stannade kvar och såg några FotC avsnitt. Ja just det! Elise har också en biljett till imorgon, yes!!! Det här kommer bli grymt, ser så fram emot imorgon. :DD

Nu ska jag plugga religion samt matte. Efter det ska jag leta efter min systers nycklar som jag har slarvat bort.. See ya!
 


F.M.L

D'oh! Den här veckan kommer vara brutalt jobbig, orkar inte ens föreställa mig hur den kommer att gå. Blä på skolarbete. Den här veckan kommer vara fylld med skolarbeten, bl.a. matte nationella, religionsinlämning, CAE muntliga, generalförsamling med FN-rollspelen (där jag ska hålla tal samt svara på frågor i Stora Aulan - blir svettig bara jag tänker på det nu), ett psykologi arbete samt två engelska uppsatser. Och detta är bara de grovaste sakerna. Sen har jag också massa saker att se fram emot, men som vanligt väger det negativa tyngre. Men veckan därpå är det absolut ingenting, hatar att arbeten alltid ska hamna på samma vecka.

Ni fattar inte hur mycket ångest jag känner inför studenten! Jag vill ju självklart vara där, den 10e Juni och skrika "FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!", men det är allt innan som skrämmer mig. Och efter också. Vad händer då? Jag har ju sökt till högskola, men det är ändå jätteläskigt. Ett nytt kliv liksom. Nu börjar ju det riktiga "vuxna" livet. För jag kommer ihåg när jag skulle börja ettan och jag skrev i min dagbok att det "riktiga" livet skulle börja då.. Gud vad jag var naiv. Hatar såna här tankar för jag blir alltid sjukt sentimental och sen blir jag deprimerad.

Nu måste måste måste jag börja plugga. Hatar skolan just nu, och jag är alltid så att jag inte vet hur jag ska börja när det är så mycket på gång. Hoppas ni har en bättre lördag. Toodles!
 

Haha, Cyanide and Happiness lyckas alltid göra mig på bättre humör..


Drömmen om lyckan är lyckligare än lyckan själv.

Hello! Ännu en underbar dag, vi tog en runda i stan igen! Elise fick med sig världens snyggaste skjorta, köpte själv ett halsband med H&M presentkort. Det lönar sig att dra H&M kortet! Efter det körde vi favorit i repris, vi köpte den underbara glassen igen och vi tre satte oss i Gamla Stan vid vattnet. Så härligt! Skumma saker hände dock, bl.a. att jag hittade en Vitamin Well dricka mitt på vägen, helt oöppnad och kall. Gissa om jag tog den? Ja! Dagens irritation är såna galna tele2-försäljare, de går på ens nerver! Jag kanske får skylla mig själv dock, då jag valde att stanna och snacka med honom. Och jag gjorde det bara för att jag fick en liten Haribo-påse. Tjejerna sa att jag är säkert en sån som skulle gå in i en främlings bil, bara jag blev erbjuden godis.

H&M's nya kollektion, Fashion Against Aids, tycker jag ni borde spana in. De hade jättefina sker! Okej, nu ska jag käka mat innan jag drar till Reactor för ett möte. Vi hörs! 
 
 


"Tack för trosorna, Louise!"

Hellurr som Madea skulle uttrycka sig. Hoppas allt är bra med mina läsare! Idag var en väldigt fin dag, speciellt när vädret gör en så lycklig återigen idag. Har precis sett på ett avsnitt av FotC som de har börjat sända på kanal 2. Har redan sett avsnitten några gånger, men kan inte låta bli! Kan absolut inte fatta att det är bara några dagar kvar till konserten med mina idoler.

Idag har jag haft skola som vanligt. Hade dock ett möte med rektorn, vår engelska lärare samt Aldona, Emilla och Elise. Vi var tvugna att säga ifrån då vår undervisning suger och våra betyg kommer att drabbas väldigt hårt. Kan inte gå ut med ett G i engelska när jag hade ett MVG i förra kursen, ofta man gör ett sånt betyghopp? Aja, tyckte dock lite synd om läraren då vi kanske var lite väl hårda, men vad ska man göra? Fick som sagt lite skuldkänslor efteråt.

Efter skolan åkte jag, Elise och Louise till en utförsäljning i Gärdet. Vi hittade inget men vi åkte in till stan istället. Vi köpte jättegod glass från ett fik vid Gamla Stan, det var verkligen supergod glass! En av de godaste jag har smakat, och jag som inte gillar kulglass så mycket annars. Vi satte oss vid vattnet med glassen och snackade lite. Solen sken så man blev lycklig! Efter det gick vi runt lite i affärer, H&M såklart också.

Har iaf också vart i Kista bibliotek med Ayaan där vi pluggade lite. Fick liiite matte gjort innan de stängde. Nu ska jag ta och borsta tänderna, kanske läsa lite och sedan lägger jag mig. God natt!

They want us to join their fighting, but our answer today is to let all our worries like the breeze through our fingers slip away.

Stevie Wonder - Master Blaster


Though the world's full of problems, they couldn't touch us even if they tried.

Ville bara ta upp dagens irritationsämne. Hatar att festivalerna i Sverige aldrig hämtar de artister som man verkligen vill se. I England kommer de ha en galen festival (vid namn Bonnaroo) med helt underbara artister. Bl.a. är jag taggad på Kings of Leon (Dah?!), Stevie Wonder, Pheonix, Regina Spektor och Tenacious D. Orättvist att de inte är i Sverige. Och att den är samma dag som vårt utspring. Kan inte Kings of Leon bara komma till Sverige? SNÄLLA?! )':
 


they were laughing i was mourning

Hej! Vädret! Jag vill helt enkelt gråta av lycka, det är på den nivån! Blir så glad! Känner mig som en manodepressiv som kan gå från superdeppig till superduperglad. Låter som en äcklig fjortis, vad då superduper!?

Livet är väl härligt. Studenten närmar sig snabbt, vilket är sjukt läskigt samtidigt som jag känner att jag kommer explodera av lycka. Herregud vad tiden gick snabbt, vad hände!? Appropå studenten - fick hem ett brev från H&M, min beställning på skorna kommer bli försenad en månad. Alltså skulle jag få de i slutet av juni, istället för slutet av maj. Sajk att jag vill ha de då, jag skulle ju ha de till studenten! Så ringde och avbeställde, hittar andra i en annan affär istället.. Åh, har blivit helt (eller vaddå blivit, har ju alltid vart det..) kläder-kär de här dagarna, kalla mig materialistisk om ni vill. H&M's nya kollektion, Fashion Against Aids, är helt grym som helst! Det är festival-inspirerat som Louise sa. Älskar att det är sådär etniskt och lagom speciellt.

Nu ska jag städa lite hemma, det ser ut som ett bombnedslag, sedan ska jag träna afrikansk dans. Laterz!
 

Mina skor som jag kan glömma nu..


i'm in it for the pride and glory

Buu för mig! Suger på bloggandet nu för tiden. Men är SÅ lat, och om man är för lat för att sätta sig vid en dator - ja, då är man otroligt lat. Lyckades skriva ordet lat tre gånger på en mening. Lat, lat, lat. Åh! Borde egentligen plugga nu, men ska strax börja. Tänkte uppdatera lite om mitt ointressanta liv. Hungrig är jag också, mamma gör pizza mmmm..

Mitt lilla "lov" har jag spenderat lite här och vart. Hela helgen har jag vart på intensivmatte med iku. De ordnar intensivhelger inför nationella som jag nämnde. Fattade allt nu, logaritmer, derivata - allt! Miljön i det vanliga klassrummet är inte särskilt bra för mig har jag märkt. Lär mig inte ett skit! På söndagen efter sista mattedagen åkte jag till Elise där vi satt på hennes bakgård och käkade gott, snackade och hade allmänt trevligt. Vi blev ett gäng tjejer, var med coolingarna Elise, Zoe, Annis, Deniz och Clara. Najs!

Nu ska jag dricka mitt té som jag äntligen köpte idag, sedan väntar religion och psykologi. Intressant! Not.


here we go again

Hello! Dålig med uppdatering - i know. Men hatar att sitta vid datorn nu för tiden. Känns som onödigt tidsfördriv. Har spenderat dagen med Elise då vi skulle "plugga" (vilket tydligen inte blev av). Vi åkte istället till Kista Galleria och kollade runt. Vi drog senare hem till henne, men söta flickan hade låst sig ute! Lol, fett synd egentligen. Men sånt händer, vi var istället hemma hos Annis där vi snackade, latade oss, drack té samt var inne på Chat Roulette. Herregud vilken sida alltså! Om inte ni vet vad det är så får man videochatta med random människor, vilka perverser det finns där ute! Ungefär 70% av alla som visades var äckliga blottare. Blä.

Nu har jag precis kollat upp SL om hur man kommer fram till Albano. Ska nämligen på intensivhelg där, alltså hjälp inför matte nationella. Hoppas det går bra nu! Nu ska jag sova, det ska bli riktigt roligt att vakna upp 06:50. Peace out!


i woke up in the middle of a bad dream

Hörde precis en låt från Salem Al Fakir som pappa gillar, och den snubben har ju talang! Sådär skön musik med bra text. Me like! Dessutom är han sådär charmig och nördig, gulligt! Här är han med låten 4 O'clock:
 


KLOCKRENT


Omöjligt betyder bara att det tar lite längre tid

Älskar när molnen ser ut som sockervadd, dessutom när vädret är så himmelskt vackert. Lycka! Nu är vi lediga i fem dagar, känns helt underbart.

Var på b-klassens skiva igår vilket var helt awsome! Vi var hos Louise innan med Michelle och Elise då Louise sminkade oss alla till medlemmarna från bandet Kiss. Jag fick vara Gene Simmons, vi rockade! Haha, det var så kul när vi gick från huset - alla stirrade! Kul att vara oigenkännlig en hel dag. När jag gick fram till kompisar så var alla reaktioner desamma - igen kände igen mig! Vi alla vart grymma. Tillbaka hem träffade jag Carla på perrongen som också hade vart på skiva, haha det vart askul att bara skratta åt allt påväg hem. Lägger in en bild på mig och Muna som Venus har tagit. Vi hörs!
 


OMG

Tycker så synd om den här mannen, jättesorgligt! Mogos visade den här videon i skolan idag, tycker dock inte att  den är rolig! :( Det är tydligen en gammal proffsboxare som har blivit knarkare och sedan försöker familjen ha en s.k. invention med honom. Fick lite tårar! 
 

It ain't over til it's over.

Sho! Måndag, är ändå inte alls bitter för den här veckan kommer äga. Vi har bara skola idag, imorgon och onsdag  efter det är vi lediga tordag, fredag OCH måndag. Hows that?! Fem skolfria dagar, känns som en miljon kronor.

Idag bestämde vi iaf alla låtar till flaket, samt vilka vägar vi ska åka. Vi alla vart supertaggade, det närmar sig nu och det känns FÖR underbart! Snackade med tjejerna om vad vi skulle klä ut oss till b-klassens skiva imorgon, och vi snackade om att komma som bandet Kiss. Vi vart sjukt taggade - tills Elise kom på att det var FILM-tema. Hahaha, jävla idioter vi är, ni borde sett hur hetsiga vi var på tåget, jag, Elise, Michelle och Louise. LOL!

Har kommit på vad jag ska vara, tror jag har bestämt mig för Rocky Balboa! Hihi, därav rubriken. Jag är egentligen riktig lurig här för jag orkar inte alls göra mig "fin", dessutom har jag inte råd att köpta något speciellt. Så det får bli mjukiskläder, mössa, converse och avklippta handskar. Ska bli intressant!
 

CAE vs. FotC

Hej! Hade världens dilemma idag, vi fick reda på våra tider om när vi ska göra Cambridge testet och det visade sig att mitt datum hamnade på den 24 maj klockan 19.30. Alltså samma jävla tid som flight of the conchords är. Vad är oddsen!? Hur många timmar finns det inte per år och så hamnar det på EXAKT samma tid? Ringde dock upp de på folkuniversitetet och det gick bra att ändra. Tack och lov!

Hade en engelska redovisning idag och den gick ganska bra, det var inte så "jobbigt" som jag trodde att det skulle vara. Men vår lärare är verkligen JÄTTEspeciell, så jag vet inte vad hon kommer bedömma.. Hörde att hon tydligen vill att man ska göra sin Powerpoint på ett visst sätt och att det sänkte några betyg för att de gjorde den på "fel sätt". Men vad fan, det är väl innehållet som räknas, och sen får man väl göra som man vill med sin PP? Det är inte någon kurs i Powerpoint heller. LOL på skolan! Men nu är det helg! All negativ energi ska bort!

Nu ska jag käka innan jag drar till Sheikh Bashir. Toodles!
 


snäp

Åh, har precis gjort klart mitt engelska tal som jag ska ha imorgon. Lyckat. Ska snacka om samerna, det ska ju bli intressant! Är jättehungrig, men vill/orkar inte käka. Okej, ska ändå lägga mig snart, bara läsa igenom talet en gång till.

Förresten så hade jag en gigantisk finne som gjorde så förbannat ont, och gissa vart? I näsan! Booyaaah! Lite nästy kvällshumor hähäähhääh. Hahahaha jag har sååå roligt!!!! Hm.. Okej, nu gör inte finnen ont längre för jag spräckte den jäveln! Han fick så han teg så att säga

Herrå

oh no i've had to much

Ville bara nämna att en av "lärarna" idag på mattegrejen var så sjukt lik Spencer Reid (skådespelaren Matthew Gray Gubler) från Criminal Minds. Jag dog! Han var så galet söt, som en liten valp typ!
 

Sötare än så här var han t.o.m. om man ens kan bli det!


För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

Älskar rubriken! Nalle Puh i mitt hjärta! Han säger de mest klokaste sakerna, vill dessutom bo/hänga med honom i Sjumillaskogen. Fatta coolt! Är på relativt gott humör just nu, inte bara pga Nalle Puh. Har precis vart på en grej som mattecentrum fixar varje år, det är inför nationella proven. Stora tält sattes upp i plattan där man kunde få sjukt mycket hjälp med matten, vi fick gamla nationella prov och asmycket att käka. Har aldrig druckit så mycket redbull. Fattar inte att människor är så schysta och ställer upp frivilligt på såna här saker, God bless! Fick dessutom en kompis haha, ska kanske plugga matte med henne om några veckor. Åkte hem med världens roligaste Demet, sötaste tjejen ever!

Förresten så gick FN mötet i skolan asbra! Trodde alla skulle terra mig med hundra frågor som jag inte skulle kunna svara på, men det gick asbra! Min resolution gick igenom, yes!

Vet inte mer vad jag kan skriva, mitt liv är SÅ intressant alltså! Förresten, grattis till sötaste AnnaClara (nämner henne som Annis här på bloggen) som fyller hela 19 idag! Grattis älskade Annis! <3

Nu måste jag plugga engelska, har ett tal imorgon. Grejt. Laterz! (Red Bullen+Red Bull shot har fått mig helt pumpad och hetsig!) 
 


hahahaha fyfan vad hemskt!


"Kärlek är bäst om man är kär och någon är kär tillbaka. Om det bara en som är kär, då hellre man kan spela pingis, eller äta mat. Eller cykla skit snabbt."

Pjuh. Känns skönt att säga att jag äntligen har köpt det jag behöver till studenten. Var precis med mamma i Farsta Centrum för att shoppa en topp till just studenten, tur att jag fann den på Bikbok. Det enda jag har kvar nu är smycken, men det är ingen brådska med det!

Sitter just nu i datasalen i skolan, väntar på att mattestugan börjar. Jag måste gå vidare med plugget, blä vad jag hatar matte. Både idag och imorgon är det mattestuga, tänker ta chansen. Btw - sorry för den usla uppdateringen, kände verkligen inte för att blogga. Den här bloggen har blivit mer och mer ytlig och det är nog ändå bäst att den håller sig ytlig, åtminstone på ett tag. Det är så mycket som händer runtomkring, både bra och dåligt, men ändå mest dåligt och jag måste handskas med vissa saker. Känns som att jag inte borde behöva göra det. Okej, kan inte gå in på mer detaljer, sorry.

Var duktig idag och gick på promme med Carla imorse klockan 6. I'm on fajah! Igår tränade jag också, körde först afrikansk dans, sedan försökte jag köra Box +, men jag pallade inte! Efter 20 min mådde jag otroligt illa och var tvungen att lägga av. Pinsamt.

Alrighty, nu ska jag fortsätta plugga på mitt FN arbete innan mattestuga. Besitos!


jacayl.

"En pojke och en flicka blev vansinnigt förälskade i varandra. De beslöt sig för att förlova sig. Och som fästfolk brukar man alltid ge varandra presenter. Pojken var fattig - det enda han ägde var ett fickur som han hade ärvt av sin farfar. När han tänkte på sin älskades vackra hår bestämde han sig för att sälja fickuret för att köpa ett grant hårspänne av silver. Flickan hade inte heller några pengar till förlovningspresent. Så hon gick till den butik som ägdes av den främste köpmannen i trakten och sålde sitt hår. För pengarna köpte hon en guldkedja till sin älskades fickur. När de träffades på förlovningsfesten skänkte hon honom en guldkedja till ett fickur som hade blivit sålt, och han gav henne ett spänne till ett hår som inte längre fanns."

- Paulo Coelho, Vid floden Piedra satte jag mig ner och grät.


RSS 2.0