LUSH

Är kär i Lush-produkter! Mm!


Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.

Är seg och trött som bara den, men glad som fasiken ändå. Dock är jag väldigt besviken på Sveriges sommarväder, what's up liksom. Känner mig så insnöad på att baka och se på bak- och matlagninsprogram, det är helt sjukt! Hemmafru syndrom eller vaddå? Har suttit och kollat lite recept och har hittat ett recept jag har letat efter länge. Imorgon innan jobbet tänker jag göra en Mississippi Mud Pie, mm! Hoppas den blir lyckad. Det är så spännande att baka något nytt. Usch, nu låter jag som en sån där pinsam "hemma-fru-från-50-talet-wannabe"-bloggerska. Inte ok! Nu ska jag läsa någon av alla fem böcker jag håller på att läsa, är som en rastlös idiot, kan inte ens hålla mig till en bok. Toodles.
 


A photograph is a portrait painted by the sun.

Sitter med en röd isglass som smakar jordgubb. Smarrig är den. Har jobbat ett kvällspass, imorgon jobbar jag 7-15:00, fy. Börjar också känna en viss ångest inför skolan som börjar snart, eller snart och snart, det känns som det iallafall. Vill inte tillbaka.

Under helgen hade jag tänkt att jag skulle till Fotografiska museet och se Robert Mapplethorpes utställning som verkar väldigt intressant. Toodles!
 


Darwin Deez - Radar Detector

Helt förälskad/besatt i/av den här låten! Älskar den!

You and I buy star maps and drive my car around Los Angeles.

Vilken härlig dag! Har vart vid ängen i Husbygård och grillat med familjen. Fint väder och då måste man ta chansen! Efter det vart jag och såg på den sista Harry Potter filmen men tjejerna. Åh, kändes bittersweet att se den allra sista filmen och jag är ändå inte heller ett inbitet fan. Har endast sett filmerna, men känner att jag nog ska läsa de där jädrans böckerna - at last! Men himla bra var filmen, tror jag fällde någon liten tår sådär.
 

A film is never really good unless the camera is an eye in the head of a poet.

Efter att ha jobbat nu några dagar i sträck tycker jag att jag förtjänar att få göra en av mina favorithobbies - nämligen att se på film. Känner att det är några filmer (massa) som jag behöver se på, alltså filmer som ska vara bra, enligt vänner. Först ikväll blir det nog antingen The Talented Mr. Ripley (mm, Jude Law) eller Magnolia. Eller varför inte båda? Toodles!

Förlåtelse är att förlora hoppet om att det förflutna kunde vart annorlunda.

Hade en riktigt härlig dag igår, firade min födelsedag här hemma med några vänner där vi käkade mat och tårta. Haha, det vart helt underbart roligt för det såg ut som ett barnkalas, loved it! Som ett sätt att säga hejdå till det förflutna och den gångna barndomen. Sorgligt, men sant. Vi åt två tårtor, smörgåstårta, tiramisu och annat gott. Hejdå tonår, hej vuxenliv! ): 
 

Aino, Elise och Zoe!

En av tårtorna


We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.

Trots vädret som är helt schizofrent så har jag haft en riktigt trevlig dag. Spenderade den med Elise, Zoe och Annis på Skansen. Vi var nämligen på allsång där bl.a. Erik Amarillo samt Veronica Maggio spelade. Man såg knappt något, men det var härlig stämning. Hade iaf kul med tjejerna.

Har hunnit inhandla lite bär från Hötorget inför imorgon då jag fyller år. 20 år, wow.. Känns inte som att det är på riktigt, har alltid sagt det och säger det igen, men jag känner mig som en 12-åring, mentalt. Sjukt ju. Ska iaf baka imorgon, ganska mycket också. Tre tårtor, oj! Så imorgon finns ingen tid för åldersnojja. Toodles!


Force, is most always met with resistance.

Hello! Kom igår hem från Elise landsställe, hade det riktigt kul med tjejerna! Vi vilade ut, badade, solade, åt god mat och hade det allmänt trevligt. Måste göras om! Vilken tur att vädret var på vår sida, tack Gud. Det känns härligt att jag klarade bilturen, vart lite feg i början då jag aldrig har kört en så lång sträcka innan, men allt gick prima! 
 

 

 

 

 

 

 

 


From head to heart.

Some people travel all around the
world in search of themselves, when
in reality, the only steps you ever
really need to take, are the few short
ones from your head to your heart.


I know I'm not good looking, but I glow at night.

Hello! Hoppas ni har haft en trevlig tisdag. Vädret börjar vända nu känns det som (ta i trä). Från att vara mulet och dugga lite smått till att fatiskt bli ganska varmt och soligt, najs. Det enda negativa är att man då svettas ihjäl sen när man klätt upp sig redo för en vinter typ.. Dagen spenderades på Gröna Lund med familjen där vi hade riktigt kul, känner tyvärr att jag börjar bli lite för gammal snart för grönan haha.

Gårdagen spenderade också på Gröna Lund (stammis), men då med Elise och Zoe då vi såg Alice Cooper som spelade. Är inte direkt något fan, men det var en häftig upplevelse! Hade så kul med mina pinglor, har saknat de!

På torsdag tar jag, Aino och Elise min bil upp till Kramfors i Norrland där Elise landställe ligger, ska bli riktigt najs faktiskt! Får vila lite och umgås med mina tjejer där uppe. Nu är det dags för mig att sova, för jag är trött. Toodles!


I feel like kissing the stars.

Har tvättat massa lakan och örngott idag då alla svettas som grisar under nätterna när det är dags att koka. Och jag är den enda som typ kan använda tvättstugan förrutom mamma, så jag ställde upp. Förutom det så var jag hemma idag och såg mycket på film, serier och annat kul. Senast nu så satt jag och kollade på en Kings of Leon konsert som var helt galen! Sån känsla, ville bara gråta typ.. Ska försöka hitta fler konserter online, mm. En kommentar som gjorde mig riktigt lycklig idag var när mamma sa "de är ju faktiskt ganska bra!"
 


RSS 2.0