HAHA!


Holy Moly Guacamole.

Hello! Dag 2 i Eskilstuna, snart fredag, woop-woop! Alltså känner mig som världens äckel, helt jävla ensam hahahaha! Hatar att behöva "lära känna" nya människor, eller nya och nya, är iallafall inte van vid dem. Så det blir enklare att hålla sig borta helt enkelt..
 
Samma jäkla tillstånd som igår, buuu! Har kommit fram till att det är pga pollenet (?) som håller på och förpestar mitt liv. TACK!
 
Ska snart lägga mig för jag är HELT slut! Och förresten så kanske det är dags att börja kolla på Grey's Anatomy igen, nya hetingar hela jäkla tiden! Fy farao vad människorna är snygga, först 2die4 (hehe) Jesse Williams, och sedan en ny het nurse, gaaah kan de sluta med hotness-overloaden, smart teknik använder de för att bokstavligt talat förföra tittare. De störde min pluggro.. Anyways, DAMN säger jag bara. Toodles!
 

SNÄP, han är nästan för söt


We can fly like bird.

Hoppas inte ni missar Desse som börjar strax, spännande! Och mitt sug för munkar blir bara värre och värre. HJÄLP NÅGON!?!?!


You are a shining light.

Hello! Sitter här i lägenheten i Eskilstuna, ska spendera veckan här pga alla föreläsningar. Det var länge sedan det var såhär intensivt! Hoppas allt är bra med er. Det är det inte med mig. Har sådan halsont som inte går att beskriva, har ont när jag pratar t.o.m. Och huvudet. Vi ska inte börja prata om vilken huvudvärk jag har, kan ju bara berätta att Alvedon inte är min bästa vän idag iallafall.

Hoppas jag mår bättre till imorgon då dagen kommer bli mycket längre. Kom hem idag vid 12 och däckade i några timmar, haha power-nap overload. Okej, nu ska jag ta och kolla runt lite bloggar innan jag fortsätter läsa min bok, säger bara en sak - Paulo Coelho i mitt hjärta!

Förresten så har Eskilstuna typ de godaste munkarna, det finns ett försäljningsstånd i stan och varje gång jag går förbi så blir jag knockad av den underbara doften. Ahh! Toodles, hoppas livet behandlar er väl!
 

6 down, 4 to go!


Girls, remember each morning when u put on makeup, somewhere in the world a clown is starting his day doing exactly the same thing.

God morgon! Mår inge vidare idag, it's that time of the month. Har haft mag- och ryggvärk nu tre dagar i sträck - inte ok! Jag som är ganska anti alvedon, ipren och alla piller nästan knarkar dem nu. Fy fasiken.

Idag skiner solen som vanligt, sommaren är ju typ här redan! Härligt! Idag hade jag tänkgt plugga lite. Denna vecka börjar vi några nya moment i kursen nämligen farmakologin och läkemedelshanteringen. Ska ut med familjen och käka lunch idag vilket ska bli riktigt najs. Och ikväll träffar jag världens finaste Venus. Yey! Toodles.
 


We sure are cute for two ugly people.

Jobb som vanligt denna helg. Har haft en ganska fin vecka och helg, har läst väldigt mycket de senaste dagarna vilket gör mig lycklig. Och vädret går inte att tala om ens, så otroligt vackert och fint. Härligt! Äntligen kan man komma ut från sitt skal känns det som.


Home is where your heart is.

Hej! Ville bara berätta att kvällens Tjejforums fest gick superbra! Vi hade riktigt roligt, åt god mat och viktigast av allt så hade tjejerna det GRYMT kul. Helt härlig kväll dvs. Nu är jag trötter och öm om fossingarna. GOD NATT! 

Happiness will never come to those who fail to appreciate what they already have.

Hello! Hade riktigt svårt med att sova igår kväll, fyfan vad min hjärna gick i högvarv. Främst så tänkte jag på sommaren som verkar bli en riktig hit i år! Än så länge ser det ut som att vi tar bilen till båda Borlänge och Norrland, men mer om det snart!

Igår vid 1 så kom tjejerna till mig, vi käkade massa skit, men var lite duktiga trots allt. Istället för chips och godis blev det dip, grönsaker och nötter. Det var det nyttiga haha, sen fanns det också lite annat som vi kan tränga undan. Meningen var ju att vi skulle plugga, men det gick inte alls bra! Öpnnade inte ens boken en enda gång. Så vi satt och skrattade, snackade och planerade till nästan tolv. Hehe, oj. Vart helt sluuuuuut när tjejerna gick, men KUNDE FORTFARANDE INTE SOVA. Hatar sömnproblem, det måste ju vara det värsta efter typ förstoppning eller så..

Okej, nu ska jag dra till Tjeforum för ikväll ordnar vi fest för tjejerna! HeRrrå!


Att vara ensam är skönt när man önskar det, men inte när man är tvungen till det.

God morgon! Har fått sova ungefär tio timmar och sedan när är inte det nog liksom? Det har hänt flera gånger att jag får sova i tio timmar eller mer, och ändå känner mig helt mörbultad när jag väl vaknar. Herregud. Bortskämd eller allmänt slut?

Nu ska jag sätta på min Spotify-lista, städa litegrann här hemma och baka en kladdkaka! Elise och Aino kommer till mig vid ett, det blir pluggplugplugg. Och sen ska vi banne mej planera sommaren tycker jag! Okej, städa var det ju. Toodles!


Önskar att varje dygn hade 25 timmar.

Den här helgen har vart ganska händelselös, har jobbat tre kvällar i sträck. Dock har det ändå vart en ganska fin helg då jag har fått spendera tid med morbror som är på besök. Dessutom så har vädret vart på topp - lycka.

Nu ska jag ta och lägga mig för imorgon väntar en lång dag med plugg. God natt!


hahahahahahaha fail


Mää

Min Adobe Reader vägrar fungera så jag kan inte öppna instruktionerna till en inlämningsuppgift. Kul! Jag som vaknade upp tidigt för att plugga, tror ni jag har gjort det? Nej! Oh.

Känner mig allmänt äcklig idag, är så jävla yr så jag inte kan stå under en lång tid. Undrar om det är bra att dra till jobbet då.. Usch. Okej, nu är jag hungrig. Skiter i det här. Herrå!


fy fasiken vad sexigt

Inga ord för denna man!  


If he loved you with all the power of his soul for a whole lifetime, he couldn't love you as much as I do in a single day.

Tjejforum ger mig sådan glädje att det inte är sant, blir så glad varje gång jag är där! Känns som man har vunnit på lotto eller något. Dessutom har jag alltid sådan värk i käkarna efter varje torsdagskväll. Positivt? Och nu så har det blivit ännu bättre! Ingen mindre än självaste Ayaan B. joinar crewet nu. Hur kul!?

Nu väntar Heathcliff och Catherine på mig. Åh, som jag har längtat till dem! 
 


Saker att uppskatta

Doften av nytvättade kläder.


Man brukar säga att tålamod är en dygd.

Hello! Har haft mig en fin dag än så länge. Vaknade upp vid nio, packade min väska och gick och tränade Multi. Kändes jävligt bra. Vart helt slut efteråt, tog mig en duch, fixade mig och drog till mormor där vi hämtade upp henne + morbror som är på besök från Finland. Vi åkte till Olle's Krog och käkade. Mm! 

Nu sitter jag här, väntar på att klockan ska närma sig sex så jag kan dra till U.G. för veckans Tjejforum. Okej, nu tror jag det blir en kopp té och en ny härlig bok att påbörja. Är det bara jag som älskar doften av böcker? Toodles!
 


Utbildning är biljetten till framtiden, för imorgon tillhör dom som förbereder sig för den idag.

Fail! Vart hemma hos Elise och såg på Balck Swan när jag får ett samtal från mamma som har låst sig ute. D'oh! Hatar sånt, bu! Fick rusa hem och därmed var min kväll förstörd.

Förövrigt har jag vart i Kista med mammsen min, köpte med mig en sån där superlång-kofta som jag länge velat ha från h&m. Att den den var på rea gjorde ju inte saken värre ;) Måste sluta shoppa btw, måste lära mig sätta gränser. Och sen måste jag sluta käka så mycket onyttigt. Ska försöka hålla dessa två löften, vi får se hur länge det håller. Nu kör vi!

Och varför är jag jämt trött? Vaknade 10:30 och har vart skittrött hela jävla dagen, det är sjukt. Svider som fan i ögonen som att jag har vart uppe en vecka sträck eller något. Helt sjukt.

Vart precis och hämtade ett till paket, nämligen från Adlibris. Hade beställt två klassiker nämligen Profeten av Khalil Gibran och Svindlande Höjder av Emily Brontë. Den sistnämnda har jag redan läst, men ville läsa den igen. Vill helt enkelt ha den hemma så jag kan gå tillbaks till den när jag vill. Inga konstigheter. Eller?

Nu är jag trött. Toodles!
 


hjälp

Är det sant att den svarta sista delen av bananen, längst ner, är flugor? Har hört det så många gånger förut och jag åt precis det, har fan panik. ): HUR KOM DE IN DIT?!?!?! Flugorna alltså. Hjälp!
 

O.M.G.


Att vinna eller försvinna.

Hello! Har världens gulligaste lillebrorsa, så fort jag kom hem sa han: "Jag har spelat in Desperate Housewifes till dig". Kunde han läsa min tankar eller vadå!? Det gjorde ju min dag! :))

Vart precis på denna veckas Harakat, som är ett diskussionsforum i Husby Träff där man varje vecka diskuterar olika ämnen. De kommer varannan vecka en föreläsare och denna vecka var ingen mindre än Gudrun Schyman. Det var jättebra, och hon är verkligen en riktigt duktig politiker. Är så stolt över Husby måste jag få säga!

Idag hade jag skola, det vart dags för en ny kurs nämligen "Anatomi, Farmakologi och Läkemedelsberäkning". Ska bli intressant. Eller inte. Fy. Vart SÅ HIMLA SEG idag att jag ville gömma mig under bordet, lägga mig i fosterställning och vagga mig själv till sömns. Det var på den nivån. Känns så himla bra att jag är hemma nu, seriöst! Är riktigt trött idag. Säger Toodles, for now!
 


Försök inte att vara perfekt för någon. Vänta på den som älskar dina fel.

Hej! Sitter här med världens hosta, irriterad hals som fan. Skrattade så jävla hårt pga av en pruttkudde så jag nästan hostade ut mina lungor. Fy.

Slutade jobba vid nio, så himla tufft pass idag. Skönt att denna helg är över. Nu lyssnar jag på min nysammansatta spotify-lista, samtidigt som jag är på jakt efter ett par biljetter till Jerry Seinfeld som kommer till Stockholm i Juni. Pappa älskar verkligen honom som komiker och ni ska se vilken stort fan han är av Seinfeld. Men de biljetterna är så förskräckligt dyra.. Vi får se om jag ens har råd.

Nu hade jag tänkt se på det sista avsnittet av Jersey Shore, buhu. Toodles!
 


hahahahahaha!


love it!


I can't make you love me, if you don't.You can't make your heart feel, something it won't.

Hello! Har haft det riktigt najs nu, har tagit en liten tupplur på en timma och sedan duschat bort all sömn. Perfekt! Nu fattas bara min kopp kaffe, men min mage känns lite speciell idag så no coffee for me.

Idag har jag vart och jobbat riktigt hårt, det var en lite emotionell dag på jobbet med mycket snack om döden och tårar, men så blir det ibland. Jag tycker att de är så starka som bor där och vaknar upp varje dag och tar sig igenom dagen. För helt ärligt så är det bara väntan på döden vid den åldern och i just deras situation. Men de gör ändå situationen så pass värdig och går igenom dagen med ett leende. De är så starka. Och meningen är att jag ska få de att må bättre och på bättre humör, men det är en ömsesidig relation måste jag få säga. Så fina människor!

Igår var jag med mina fina Venus och Ayaan. B, vi åkte till Vällingby Centrum och hälsade på Venus på hennes jobb. Efter det käkade vi mat och väntade på Venus som vi åkte hem tillsammans med. Det var najs! Skrattade som bara den, de får mig att må så bra.

Har deklarerat för första gången i hela mitt liv (snäp vad vuxet!!!) och fyfan vad najs! Fick en riktigt fin summa pengar tillbaka på skatten, åh! Lönar sig att betala så hög skatt fan.

Nu väntar jag på syster min som ska packa och fixa lite saker, vi ska in till Kista där hon ska köpa ett par sista grejjer och vi ska käka mat för inatt åker hon till Italia! Åh, avundjsuk? Ja! Toodles!


RSS 2.0