patti smith


when life gives you lemons, make lemonade.

Hej! Har haft en underbar vecka i london, åh, vad jag älskar den staden! Ska defenitivt tillbaka dit. Kings of Leon var helt jävla galet, hamnade i slagsmål typ stup i ett och jag är ingen som slåss heller liksom. Men fy vad det var kaotiskt! Kan bara säga en sak - fulla britter är verkligen roliga! Det var det bäst/värsta som har hänt mig på en och samma gång, haha!

Nu sitter jag i mamma och pappas rum där det är det enda stället där jag kan få någon slags ro. Sitter nämligen här och försöker lära mig hur min gitarr fungerar, har nämligen äntligen kirrat hem en gitarr. Nu ska jag bara lära mig hur man spelar den, och då kan jag stryka det från min bucket list! Är fortfarande riktigt trött från gårdagens flygresa så jag säger nog godnatt för nu. Toodles! 
 

 

 


 


 

 

 
 

 

i don't ever want to leave this town

ÅH! ÄLSKAR DENNA OFTAST GRÅA, REGNIGA, LYCKLIGA STAD. VILL INTE HÄRIFRÅN. ALLT FRÅN MÄNNISKORNA, STADENS PULS, ATMOSFÄREN - JA ALLT, ÄR UNDERBART. HIT KOMMER JAG TILLBAKA, GARANTERAT. IMORGON HAR VI KVAR, OCH DÅ BLIR DET ATT TRÄFFA NÅGRA SLÄKTINGAR FÖR LUNCH HOS DE.  HOPPAS ATT NI HAR DET BÄST I SVERIGE. TOODLES!

london calling

HELLO! VET FAKTISKT INTE VARFÖR MIN MOBIL SKRIVER MED ENDAST STORA BOKSTÄVER, DET GÅR TYDLIGEN INTE ATT ÄNDRA HELLER, MEN WELL WELL. ÄR I SJÄLVASTE LONDON NU OCH SKRIVER FRÅN VÅRT HOSTEL, ÄN SÅ LÄNGE GÅR DET BRA ATT DELA RUM MED FRÄMLINGAR HAHA. VI FÅR VÄL SE OM DET VÄNDER ;) VI HAR IRRAT RUNT I STAN, GJORT LITE LÄTT SHOPPING, LÄRT KÄNNA OMRÅDET OCH KOLLEKTIVTRAFIKEN OCH ÄVEN HUNNIT BESÖKA LITE STÄLLEN SOM CHINA TOWN OCH OXFORD STREET. DEN HÄR STADEN ÄR GALEN KAN  JAG BARA SÄGA. IMORGON VÄNTAR ÄNTLIGEN KONSERTEN MED MIA KUNGAR! ÅH! TOODLES.

Förbanna inte mörkret, tänd ett ljus.

Känner att allt är lite sämst just nu. Allt är hela tiden mitt fel, det är alltid jag. Blä. Ska försöka avfärda dessa hemska känslor, för jag är jävligt sur.

Men något positivt som gör att jag orkar med all skit är att jag snart får åka iväg från den. Bara imorgon kvar sen sitter vi på flyget till London, vill bortbortbort! Och sen på onsdag spelar min kungar, som jag längtar.

Nu hade jag tänkt koka té och fixa mackor, sedan ska jag se på Purpurfärgen som jag aldrig egentligen lyckats se. Fy skäms på mig! Toodles! 
 


got milk


When you love someone, all your saved-up wishes start coming out.

Har varit en riktigt usel bloggerska, men ibland kommer livet emellan. Har haft rätt mycket att göra den senaste tiden och det har vart en ganska så stressig sista spurt innan sommarlovet med praktik, inlämningar och diverse annat. Men nu är det äntligen, äntligen, äntligen sommarlov! Känns som att jag när som helst kan skrika ett glädjeskrik.. Men låter nog bli.

Har dock haft en rolig vecka nu, kändes bittersweet att lämna Södertälje Sjukhus. Men vart helt slut efter de 5 veckorna. Har bestämt mig för att inte alls jobba denna vecka, ska ta det lugnt, umgås med min familj (som jag knappt har sett den senaste tiden) och helt enkelt bara vara. Det låter som en gedigen plan tycker jag.

Idag blir det att vara hemma med syskonen på dagen, känns som jag behöver göra det efter vissa omständigheter. Sedan mot kvällen ska jag till Deeqas mottagning. Ska bli riktigt kul! Nu ska jag fixa lite annat. Toodles!


TPL

= trött på livet. Ska bara tänka, håll ut, kämpa vidare, bara några dagar kvar.. Oh, om jag är så trött nu - hur i helskotta ska jag orka plugga vidare sen undrar ju jag? Hm..

Btw, sorry för bloggtorkan, har mycket nu innan sommarlovet. Och glöm aldrig att även fast livet kan kännas riktigt surt ibland, så finns det alltid någon som har det värre! Tänk på att uppskatta det man har. 

Förövrigt så önskar jag att jag kunde vara en hippie som gick barfota, lycklig och med en blomma i håret (turbanen i mitt fall hehe). Toodles än så länge!
 


panda baby


ME WANT


Just know it was you all along who had a hold of my heart, but the demon and me were the best of friends from the start.

Hej! Känns riktigt bra att det är torsdag idag. Är extra glad idag eftersom att jag fick reda på att man slipper gå till praktiken, och ändå få sina åtta timmar, när det är röd dag. Eftersom att jag faktiskt tog mig dit idag så skippar jag morgondagen istället. Så jag har en ledig dag imorgon, samt måndag. Känns som en evighet sedan jag vart helt och hållet ledig.. Men snart är det sommarlov, som jag längtar!

Har jag förresten nämnt att vi har kirrat hem Kings of Leon biljetter? Yepp, I said it! Är så lycklig just ny, lyckorus! De spelar den 22a har jag för mig på Hyde Park, och vi kommer till London den 21a. Dessutom så är vårt hostel inte alls långt från Hyde Park, det är supercentralt. Kan de bli bättre!?!?!

Nu tänker jag ta och duscha, sedan ska jag läsa min bok, som den har väntat på mig! Toodles!


RSS 2.0