when i grow up..

Hello! Satt precis och mumsade på min kära Carte D'or glass. Köpte den nya med vit choklad, mm! Den smakar väldigt mycket som deras Mascarpone glass. Vilket geni kommer på att man kan ha OST i glassen?! Fatta kalori bomben! Men who gives a who wha, man lever bara en gång.

Idag när jag stod vid skolans datasal så hör jag några idioter till killar som kollar in en tjejs profil på facebook och snackar massa skit om henne, en av de hade tydligen gått hela vägen med henne och han kallade henne massa sjukt taskiga saker eftersom hon tydligen var "lättfotad". Men vafan, varför gäller det där BARA tjejer!? Varför är inte det åt andra hållet också, han var ju också lättfotad som gjorde det med henne? Varför ska tjejer kallas för hora? Människor och all denna dubbelmoral.. Hatar idioter.

Efter skolan drog iaf jag med Elise, Zoe, Annis, Deniz och Clara till Medborgarplatsen för att sätta oss någonstans vid någon uteservering. Men det var fullt överallt! Det var proppfullt med massa elever som skulle ta studenten, blev otroligt lycklig när jag såg alla mössor! Vi satte oss iaf på Burger King, käkade tills det klarnad eupp lite, och hittade sedan ett bord. Dagens eloge går till kära Deniz som verkligen är en god medmänniska!

Okej, ska ringa en kompis strax innan jag möter upp några friendz. Idag är det Valborg ju! Ha så roligt, njut av majbrasorna och sup förfan inte så att ni dör bara. Laterz!


I've got another confession to make

Den här skolans datorer är helt jävla äckliga, inga knappar är där de ska vara, orka förstöra allt!

Men ska inte vara hatiskt och dyster nu för jag är fett glad!  Jag var ju som sagt på jobbintervju på ett ålderdomshem idag, och jag fick jobbet! Yey! Chefen var väldigt trevlig, det gick otroligt bra. Så nu ska jag jobba under en stor del av sommarlovet, need the cash so badly!

Har snart matte lektion, undrar om någon ens kommer närvara.. Jag är verkligen superkorkad, glömde matteboken hemma också. Duktig tjej! Vi hörs!


you are the best therapy for me

Hellu! Det var mösspåtagning idag, var så himla lycklig när vi stod där i Stora Aulan och sjöng (väldigt falskt om jag får erkänna själv) för full hals. Slutet är verkligen nära, kan inte låta bli att bli lite sentimental..

Förövrigt hade vi möte i våra utskott angående FN rollspelen, som tur var behövde inte jag redovisa för mitt land idag eftersom att tiden drog ut. Ska försöka förbereda mig mycket mer till nästa torsdag, annars är jag rökt! Fattar inte att alla verkligen tog hela grejjen så allvarligt som de gjorde, lärarna var inte ens i rummet.. Hmm, märker att jag verkligen har en annorlunda syn på skolan än vad de flesta i klassen har.

Ska ta och käka mat nu, sedan bär det av till Reactor där jag och syster jobbar idag. Wohow, inga läxor idag! Vi hörs!
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hJäLp

Jag.. Vill.. Spy.. På.. Skolan. Fan ta det här jävla FN-rollspelet, vad fan gör vi det här för!??! Som att vår skit-resolution kommer rädda världen, usch. Och förresten: NEJ jag vill INTE skriva på din jävla resolution. Bite me! Usghfhfjoea.. God natt.


TUMBLED

Stressad! Det är därför man inte ska spara allt till sist! Har bara idag och imorgon på mig att skriva två suveräna tal. Som att det kommer gå! Vårt schema är helt messed up, vet inte ens när jag har mösspåtagning den här veckan (om någon av er går på THG och vet när, snälla lämna en kommentar!).

Är tillbaka från en promenad med världens sötaste Carla. Vi har blivit tränings-buddies, jag och hon. Känns bra! Har blivit lite lat nu, ska ta och börja med promenaderna igen. Imorgon bitti går jag och pappa!

Slutade klockan tolv, det var en mycket intressant skoldag. Hatar verkligen engelska lektionerna, de är så ruttna. Man känner sig verkligen obekväm när man sitter där, och jag fattar inte varför de alltid ska gå in i debatter om religion! Och sedan att läraren alltid ska vara 100% partisk..

Efter skolan mötte jag mamma och syster min, vi gick av i Kista där vi kollade runt lite. Fick med mig en underbart fin klänning, som var super enkel och cool, från H&M. Köpte även ett par byxor från Cubus som jag ska ha till studenten. De är helt vanliga, grå-vita, ville inte köra med helt vita braller, usch. Det kommer bli awsome, älskar btw min nya vita kavaj som blev min häromdagen. Testade den med klänningen, ett bälte och ett guldhalsband med massa kedjor. Haba-haba!

Nu måste jag börja pluggish. Sedan är det duschen, té, Paulo Coelho, sedan sova! (Är fullt medveten om att Ugly Betty och Desse går, spelar in de dock). Toodles!
 

Lindex Shop Online - Kavaj


whatever

Den här dagen! Jag har totalt förlorar lusten att gå i skola. Tänker hela tiden på sommar, studenten, glass och sol. Är jag ensam om detta?!?!

Har sett världens äckligaste sak idag, fick men för livet - tack för det, verkligen! Är mentalt förstörd tack vare det.
  
Känns skönt att ha gjort den här dumma historia uppgiften nu, vem fan bryr sig om flygplanets historia, seriously? Tänkte skriva om FotC först, men det går inte att skriva det från ett historiskt perspektiv då läraren vill ha en "då-nu-sedan"-vinkel på arbetet. Boring!

Nu ska jag sova. ZzZzzZZz..


like a moth through the flame burned by the fire

Hej! Måndag idag, och jag har tänkt på något. Varför är måndag så himla långt bort från fredag, när fredagen är så himla nära måndagen? Alla de här facebook-teamen, och ett av de made finally sence!

Skola som vanligt idag, det blev tyvärr inte någon intervju. Hon fick tyvärr förhinder idag, men bokade en ny dag nämligen på fredag. Hoppas bara inte det krockar med mösspåtagningen, datumet för det är ännu osäkert. Efter skolan tog jag bröderna till deras träning, idag var vi äntligen i tid!

Nu ska jag plugga, efter det ska jag se på dagens Tyra show som jag spelade in. Ian Somerhalden/Damon Salvatore är med idag. Eye-candy!
 

Janet Jackson - That's the way love goes


"it's like my thumb is my cock"


My fingertips are holding on to the cracks in our foundation

Hej! Snackade om söndagsångest tidigare och hur jag INTE hade det idag. Men nu känner jag av det! Men jag får skylla mig själv. Den här dagen är en upp-och-ner dag, hatar upp-och-ner dagar.. Men dagens ljuspunkter har defenitivt vart Muna och Amal! Skrattar alltid när jag är med de systrarna, de betyder enormt mycket.

Det händer alltid massa saker här hos oss och jag hatar att vår familj agerar dysfunktionell ibland. Och det börjar bli allt oftare nu, blä. Har iallafall vart i Kista med mamma, hittade VÄRLDENS snyggaste kavaj i Lindex - ska ha den till studenten, istället för den andra jag köpte för ett par månader sen. Känns bra! Den är galet snygg, är kär. Efter det besökte jag och mamma Muna och deras familj, skrattade så jag fick ont i magen.

Nu ska jag egentligen plugga, men orkar inte. Duktig tjej! Men sitter här och är smått nervös och tänker negativa tankar angående intervjun imorgon på systers jobb. Hoppas det går bra för jag behöver verkligen det här sommarjobbet! Önska mig lycka till! God natt!


Kate Nash - Foundations


my love is blind can't you see my desire

Söndag idag, minus söndagsångest. Det var längesedan det. Känns skönt att det är måndag imorgon, detta betyder bara att vi är ett steg närmre studenten. Men samtidigt är jag jävligt rädd. Vet inte om jag är riktigt redo. Äsch, ska sluta tänka negativt nu.

Uppdaterade inte under gårdagen, var inte hemma så värst mycket. Efter att jag hade vaknat hade vi vår lilla lördags-städning, hela familjen. Sen bröt 3e världskriget ut, mina småbröder är verkligen super irriterande ibland.. Och mamma är alltid så himla snäll mot de där snorungarna, även när hon inte ska det. Hon tolererar för mycket skit från dem. Men jag tog han om de. De fick sitta i var sitt rum, och där fick de sitta några timmar och tänka över vad de gjorde. Tog även bort internet-kabeln och tv-kortet. Skitungar.

Åkte till Årsta med Elise där det var loppis! Louise hade bjudit oss dit då hon skulle ha ett bord. Vi fick med oss sjukt mycket saker, bl.a. en baseball-jacka (som jag länge har letat efter), en film, fem böcker (bl.a. en med Paolo Coelho som jag älskar!), en väska och smycken. Allt för typ hundra spänn. Me like! Efter det gick vi och käkade kebab på Årstas kända kebab ställe. Vi delade på en tallrik som var sjuuuuukt stor, damn!

Efter det åkte jag tillbaka till Reactor där jag och tjejerna plus min syster skulle sitta i kafét under dagen och kvällen. Det var faktiskt riktigt kul! Man var mest och hängde, vi hade inte så många kunder igår eftersom att de bjöd på massa fika där redan, men det var väldigt roligt att vara där. Jag träffade massa gamla skolkamrater som jag snackade med och hade kul. Synd att det bara hänger killar där dock. Kom hem och däckade.

Okej, lite långt inlägg nu. Men skriver mer senare. Laterz!


You know that when I hate you, it is because I love you to a point of passion that unhinges my soul.

Hatar att vara tjej ibland, mensvärk är det värsta som finns! Kunde inte sova under natten, var vaken p.g.a. smärtan, tog två tabletter och somnade efter några minuter. Och idag på nationella provet hade jag också galet ont, åh.

Vi hade bara svenska nationella idag, efter skolan åkte jag till Kista för att kolla efter en studentklänning i Mango som jag såg på nätet. Den var inte som jag trodde att den skulle.. Gick vidare till MQ och där fanns fina affischer på Joel Kinnaman som gjorde reklam för de. Har precis insett att den där mannen är galet snygg! Fattade inte hypen med honom, men gör de nu! Såg en störande intervju med honom igår på någon tidning där de frågade honom vad han är mest missnöjd med sig själv och han svara "Min hudfärg". Vad fan? Köpte med mig den nya Carde D'or glassen, Choco Chip Muffin - Gud vad god den var! De vet verkligen hur man gör glass.. 
 


 


 


i'ts beautiful, and so are you

.. förresten kan inte jag fatta att det faktiskt snöar ute. Fast än det är mindre än tio dagar till maj månad. Vad händer med världen?!
 


I'd like to think that people have more than one soulmate.

Efter skolan åkte jag och köpte träningsskor och jag undrar, varför måste sportskor vara så himla dyra? Som att jag tänker betala över tusenspänn för ett par fula skor. Orka ha trendiga gympaskor. Fick med mig ett par från Intersport, de var de billigaste jag kunde hitta, och säkert de fulaste också. Och de hade kardborreband på haha! Tror att det var barnskor, vilken tur att min storlek fanns med!

Påväg till Kista så fick jag ett trevligt litet samtal, ska nämligen på jobbintervju för sommarjobb på måndag. Det är på ett ålderdomshem i Hallonbergen om inte jag har fel. Hoppas det går bra och hoppas jag får det, för jag behöver ett sommarjobb!

Är tillbaka nu från Tensta, lämnade mina bröder och deras kompis på boxningsträning som de har där. Det gick inte bra för min del, vi var superstressade eftersom att vi var försenade, och jag var även tvungen att tanka bilen. Jag var så stressade att jag råkade köra på deras skylt på Statoil, pinsamt. En man började till och med skratta åt mig. But that's life! Okej, nu ska jag ta och fixa lite té, läsa i mitt svenska häfte (för imorgon är det Svenska nationella från 8.15-14.00..) och sedan se på Vampire Diaries avsnitt. Toodles!
 


hoping for a miracle

Står här i öppna datasalen och försöker slösa lite tid. Har nämligen matte (vilket är det tråkigaste som finns just idag eftersom att Annis inte är här, bummerz) så jag gömmer mig ett tag här. Ska smita in till lektionen igen när det är fem minuter kvar, hehe busigt värre.

Jag har börjat vänja mig vid att vakna upp klockan fem! Det är inte lika jobbigt längre, jag är t.o.m. snabbare än pappa. Vi får se hur länge jag orkar, ni vet säkert nu att jag ger upp lätt. Men jag fick lite motivation igår så jag håller nog på ett tag till!

Mötet igår gick jättebra, tror vi är igång nu med vår lilla tjejförening. Vi kommer ha hand om cafét i Reactor framöver nu så hoppas vi syns där! Efter skolan ska jag till stan och köpa ett par joggingskor, mina är helt förstörda och lite tajta faktiskt. Okej, ska nog tillbaka till matten nu. Vi hörs sen!
 


I hate good bye's

Hey! Vet aldrig hur jag ska börja inlägget, så det fick bli ett pinsamt "Hey". Hoppas allt är bra med mina söta läsare. Undrar egentligen vilka det är som läser min blogg.. Vet några kompisar som läser den, men undrar vilka ni andra är. Skulle vara kul att få se vilka mina trogna läsare är. Även om jag vet, eller inte vet vilka ni är - ni uppskattas lika mycket!

Idag är en bra dag! Jag och pappa var på promenad imorse igen, tredje dagen i rad och jag ställde mig på vågen, and guess what? Jag har gått ner två kilo sedan måndags! Ofta liksom!? Anledningen till att jag är superchockad är eftersom att det först och främst bara har gått tre dagar, och för det andra så har jag jättesvårt för att gå ner i vikt. Träningen hjälpte inte ett dugg, hur mycket jag än försökte. Och jag hade hört att promenader var effektiva, men inte så här effektiva. Yey me! Ska fortsätta dessa promenader, kanske fyra gånger i veckan med pappa, ända till studenten. Kilona måste bort!

Förresten igår när jag var på den underbara föreläsningen av Mohamed Dini, så lyckades  jag tappa bort min mobil. Korkat va? Som tur var så hamnade den inte så långt bort, hade tydligen tappat den i garaget när jag skulle hämta bilen. Grannar till mina storesyskon hittade min mobil, blev över lycklig! Men den var full av sprickor på heeela mobilen. Den är helt jävla förstörd alltså. Men jag kan fortfarande använda den.

Vi har även fått våra studentmössor! Min blev jättefin faktiskt, me so happi. Nu ska jag ta och käka något innan jag drar iväg till en träningsgrupp som Teimor leder och efter det är det ett möte på Reactor. Talk too you later!
 


unconditional love

Vädret gör mig så himla lycklig! Vill ut och bara gå tills jag inte orka mer. Är kanske lite rastlös. Restless legs kanske? Okej, ska inte driva med en sjukdom, men ni fattar. Kan inte sitta still. Den här veckan ser ut att bli mycket skön och angenäm. Det gillar vi! Och jag börjar påriktigt bli rädd för studenten nu, ångest till 100.

Under rasten satt vi alla ute och njöt av solskenet. Vi var där kanske en högst halvtimma - lyckades ändå bli solbränd. Fick ett streck runt sjalen på ansiktet samt på armen där man kunde se skillnaden. Damn! Okej, nu ska jag ta ut den sista tvätten. Efter det ska jag koka mig té och se på Gothika. Ut och njuta av solen borde jag egentligen, men what the hell. En annan gång. Besitos!


Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

Nej! På grund av vulkanutbrottet så åker inte tvåorna till Rom - detta betyder att alla lektioner som skulle vara inställda (för att de flesta lärarna vi har skulle vara i Rom), inte är det. D'oh! Vi skulle ha typ en lektion per dag och på onsdagen skulle jag vara ledig. Bummer..

Idag har vi haft besök. Muna och hennes syskon kom till oss och vi käkade god lunch och efteråt såg vi ett par filmer till massa gott. Vi hade bakat kärleksmums och vaniljbullar. Vi hade det mycket trevligt! Nu ska jag ta och se på Vampire Diaries. Besitos!
 


sp3a's middag

Lovade att lägga in bilder som vi tog på middagen, har tyvärr inte några bilder från själva skivan, men här har ni;
 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Give a little time for the child within you, don't be afraid to be young and free.

Hello! Äntligen helg! Gårdagens skiva var verkligen awsome. Middagen var jättegod och rolig, men den blev liite pinsam vid vissa tillfällen. Jag blev utnämnd till "Klassens solstråle". Naa, blev superglad! Eftersläppet blev så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig, en positiv överraskning! Vi var på Pure/Blue Moon Bar på söder, det var riktigt fint där i klubben faktiskt. Jag kom som hippie, som sagt. Det var Elise och Emma med! Det var roligt att många tog det seriöst med att klä ut sig, det var grymt! Bäst var nog ändå Louise som kom som Avatar, hennes sminkning var så grymt cool! Alla var på så bra humör, människorna var grymt roliga. Det är så kul när människor blir packade, de blir alltid så seriösa och ska berätta sina känslor. Hahaha, kommer aldrig glömma sp3a's skiva. Tur att jag hade platta sandaler, annars skulle mina fötter ha gaalet ont. Som vi dansade!

Jag har inte överfört bilderna ännu, gör det senare. Men lägger in några bilder som jag tog från facebook. Toodles!
 

 

 

 


flower-power hippie!

Hej! Är trötter idag, precis som vanligt, men har faktiskt en bra förklaring. Både igår och idag så har jag och pappa vaknat upp för att gå på promenad - klockan fem på morgonen. Fattar inte själv hur jag ens orkade. Men vi har en liten pakt jag och gammel-mannen och jag tänker fanimej vinna!

Idag har jag haft skola som vanligt. Efter skolan åkte jag med mamma och lillebror till en släkting som fick en dotter igår. Kan inte begripa hur en individ kan vara så liten! Hon var så söt, ville bara käka upp henne! Hon sov som en liten ängel.. Vill också vara mamma. Eller kanske inte. Mamman berättade hur förlossningen gick, ville gråta. Som tur var så var hennes förlossning inte så farlig som den innan, men Gud vad läskigt det lät. Ploppa ut en bebis på några kilo där nerifrån, nejtack.

Ska strax gå och lägga mig, känner att jag börjar lägga på mig en förkylning nu, och jag vill ju vara 100% frisk till imorgon. För då är det nämligen skiva + middag. Yey! Har fixat min hippie-outfit, hoppas bara att den är bra och att man fattar vad jag ska föreställa. Can't wait! God natt!
 


To be unprepared is to have faith and to do it confidently is to know we are all connected.

SUNSHINE by Iris < travelling in 9JA >.
 


 

BOY by Iris < travelling in 9JA >.


capture

MYSTERY by Iris < travelling in 9JA >.


Kärleken är en kraft som både kan bygga upp och rasera, beroende på åt vilket håll vinden blåste när den slapp ut ur sitt fängelse.

Paulo Coelho i mitt hjärta! Inte visste jag att en människa kunde fånga känslor på ett sånt utförligt och passionerat sätt. Ord betyder oftast inte mycket, i alla fall inte för mig, men hans ord fångar och stannar kvar.

Är lyckligtvis klar med min resolution på FN arbetet. Fattar inte varför den här uppgiften är särskilt nödvändig, helt ärligt? Nämnde att det faktiskt är mindre än två månader kvar till studenten nu och jag kan helt ärligt inte fatta att det är sant. De här tre åren har gått i ultrarapid, det är läskigt hur snabbt det har gått. Fatta att jag inte ens hänger med i mitt eget liv. Vad kommer hända sen? Framtidens ovisshet är och kommer alltid förbli något skrämmande. Jag önskar jag hade en bok som kunde berätta vad som skulle hända. Eller kanske inte? För även om jag hatar överraskningar, och älskar att veta allt innan det händer, så vet jag att jag ändå gillar livets små vändningar. För det är av livets händelser som vi lär oss något. Vi defineras av våra upplevelser. Inte nyheter precis, jag vet, men om man tänker lite på det så får det en helt ny betydelse. Nästan allt som vi har vart med om, som vi har upplevt och sett, har format oss till de människor vi är. Hm..

Jag ska sluta babbla nu, vet inte ens vad jag snackar om och helt ärligt vet jag inte vad jag vill uppnå med det här inlägget. Ska ta och koka lite té, läsa lite i min bok och sedan lägger jag mig. Besitos!


We can sail together, in and out of mystery.

Väntar på min syster som har lovat att köpa Geisha till mig. Kan inte hon komma någongång!? Blir alltid sjukt sugen på choklad eller något och om inte jag får det blir jag alltid så grinig. Ska strax börja med mitt arbete som har deadline inatt. Jag som är så duktigt på att skjuta fram allt i sista stund. Men som tur är så är uppgiften tydligen inte så tidskrävande. Thank God!

Vill inte sitta inne nu när vädret är så fint, vill ta en lång promenad. Vi får se om jag orkar lyfta arslet från soffan bara. Och är det jag som är sent ute, eller visste ni också att Tyra Show har börjat sändas på femman igen? Yes! Jag vill också vara Tyra. Eller Oprah. Eller vilken kvinna som helst med stort inflytande. Förhoppningsvis blir jag det i framtiden.

Okej, nu ska jag börja plugga. Vi hörs!
 


looking down the barrel of a gun

Doris - Did you give the world some love today baby

Har inte pluggat något alls, fan vad jag är dålig! Känner dessutom att jag börjar bli sjuk, har ont i ögonhålorna, har ont i ryggen (alltid när jag börjar bli riktigt sjuk får jag ont i ryggen) och halsen. Det konstiga är att jag spottar blod.. Kan inte vara ett bra tecken. Ska försöka lägga mig snart så att jag mår bra imorgon. Får hetsplugga imorgon istället.

Eller.. Jag ska nog ändå ta och plugga liite trots allt, efter det ska jag lägga mig i sängen med min bok och lite Alanis Morissette som jag har saknat otroligt mycket. À bientôt!


okej, kanske inte..

Okej, jag håller nog mig ändå till hippie. Wierdo, ofta jag ska komma som basketspelare till min egen skiva, odd. Äsch, vi får se! Kanske borde plugga nu istället? Kanske inte..

they call me a stubborn spirit

Söndagsångest till 150%! Vill inte, vill inte, vill inte tillbaka till skolan. Men det känns väldigt skönt att det är knappt två månader kvar till studenten! Galet! Borde egentligen plugga nu men dödar tid genom att kolla på massa Vampire Diaries avsnitt. Älskar den serien, men det är så skumt att det inte finns med en enda "ful" eller ens medioker människa i den serien. Är det ett kriterie att vara snygg för att vara med eller? Konstigt.

Är väldigt glad idag, fick ett trevligt samtal från en släkting i Malmö som har lovat att komma till studenten, han och hans fru kommer med deras gulliga döttrar. Yey! Förövrigt så har jag ändrat min utstyrsel från hippie till basketproffs till skivan som är på torsdag. Inte visste jag att det skulle vara så sjukt svårt att hitta "hippie"-kläder? Är dock basketproffs endast om Elise kommer som fotbollsproffs!
 


remember cuddles in the kitchen?

Igår i bilen så hade min syster med sig min ipod, som jag förövrigt inte har använt på jättelänge eftersom att jag använder mobilens mp3 istället. Och däri fanns massa massa underbar musik som inte jag har hört på superlänge, blev så otroligt lycklig! Musik kan verkligen påminna en tider som man oftast glömmer bort. Några gamla favoriter var bl.a. banden Arctic Monkeys och Augustana som jag lyssnade sönder igår.
 

Arctic Monkeys - Mardy Bum


wishful thinking

Sista lördagen innan skolan börjar, grejt! Var tvungen att vakna vid åtta igår eftersom att vi skulle åka och hämta den nya bilen och jag var den som skulle köra hem den gamla/min bil. Så jag har sovit in till halv två idag, kändes fint. Hade en väldigt angenäm dröm, ville inte vakna!

Gårdagen var en riktig familjedag. Efter att vi hade hämtat upp bilen gick vi till moskén för fredagsbönen. Efter det hämtade vi upp mamma från skolan, käkade lunch på Olle's i Akalla, och efter det åkte vi till Eskilstuna med bilen - helt spontant. Det var riktigt roligt faktiskt! Vi besökte mammas bästa vän där borta, hade aldrig sett hennes nya lägenhet, så det var roligt. Har ju sökt högskola i Eskilstuna också så om jag börjar där så kommer jag bo hos henne. Eskilstuna var verkligen jättemysigt och fint.

Idag vill jag bara sova lite till, får se vad jag hittar på sen. Tror att jag kommer vara tvungen att sitta barnvakt eftersom att mamma och pappa ska på bröllop. Kommer alltså att sitta i rummet under täcket och se på serier och filmer. 
 


 


Kärleken gillrar många fällor. När den uppenbarar sig ser vi endast dess ljus och inte de skuggor som ljuset framkallar.

Ett ganska sent inlägg, i know men tänkte köra en liten uppdatering på min dag. Skrev tidigare att jag skulle på museum, men det blev inte så. Jag träffade upp Teimor och fritidsbarnen från Enbacksskolan i Kungsträdgården där de skulle ha utflykt till slottet och Gamla Stan. Det var riktigt kul faktiskt och de barnen är verkligen helt underbara. Det är därför jag vill börja jobba med barn för de ger så himla mycket och även om inte man kan tro de så lär man sig väldigt mycket av dem. Efter att vi hade kört Burken i deras skola så åkte jag in till Kista där jag skulle möta Deeqa. Som sagt - alltid lika roligt att vara med den tjejen, ni ska veta hur speciell hon är! Värsta komikern. Vi drog hem till mig och såg på filmen "Why did I get Married". Älskar den filmen och alla Tyler Perry's filmen, han gör så underbara rullar! Han har alltid med så himla snygga skådisar också, åh! Efter att Deeqa hade vart hos oss så skjutsade vi hem henne. Kunde inte låta bli att se på "Diary of a mad black woman" efter det också, även den gjord av Tyler Perry. I den var Shemar Moore med, ni ska se hur mycket jag dog.. 
 

Shemar Moore som var med i "Diary of a mad black woman". Inga ord!


Och sedan Lamman Rucker från "Why did i get married".
Ni borde sett mig och Deeqa under filmens gång alltså!


What's done in the dark

Ni får verkligen ursäkta min usla förmåga att uppdatera bloggen. Vad hände liksom? Har försökt hålla mig borta från datan så mycket som möjligt, men bloggen får jag inte glömma. Hoppas allt är bra med er nu, hoppas er påskhelg har vart trevlig. Jag har försökt att ta det lugnt nu under lovet, sova och så, men det går inte alltid som jag vill. Eftersom att mamma och pappa är borta under en stor del av dagen måste jag vara med syskonen och göra allt sånt som päronen vill att jag ska.

Igår var jag lite hjälpsam och tvättade kläder i tvättstugan. Träffade Ifrah och Sagal som också var duktiga och tvättade kläder. Efter det var jag stressad för jag skulle träffa Fardowsa. Fardowsa är en tjej som bodde bredvid mig när vi var riktigt små, nu är hon iallafall är på besök hos sin mormor då hon egentligen bor i London. Vi åkte till Levinsky's och käkade deras goda pastasallad och snackade. Hon är riktigt snäll och rolig! Trodde det skulle bli awkward när man inte har träffat någon på jättelänge, men det gick superbra. Efter middagen promenerade vi hem. Det var min gårdag!

Jag vet att jag är rätt så tråkigt, skriver mest om min dag - sånt kan bli ganska så ointressant - men jag ska försöka bättra mig och skriva mer "seriösa" saker. Okej, låter töntig nu, men ni fattar! Nu ska jag städa lite här hemma och sedan ska jag iväg på museum. Vi hörs!
 


Even a stopped clock is right twice a day.

Hej! Den årliga Sum-konferensen har nått sitt slut. Fyra underbara dagar gick så snabbt! Det var verkligen hur roligt/intressant/lärorikt/givande som helst. Längtar redan till nästa år! Vi har tagit en massa bilder men orkar inte lägga upp de, förlåt för att jag är tråkig. Det var så många bra föreläsningar och uppträdanden att man var glad under varje minut av de här fyra dagarna, samhörigheten man kände i aulan var galen! Och årets tema "Sikta högt - framtiden är din" var helt klockren. Jag fick världens inspiration till att verkligen förverkligen, det som jag förut endast trodde var, drömmar. Alla föreläsare var som sagt bra men favoriterna var defenitivt Daniel Stridsman och Suhayb Webb.

En rolig grej var att man under en workshop skulle få göra en "livsplan" liknande grej. Man skulle besvara massa frågor i ett häfte för att sedan konkret fick se vad man vill med livet, på ett papper, men också hur man ska göra o.s.v. Den bästa skulle vinna en resa, men jag hamnade dock bland de 12 bästa hahaha. Fick ropas upp på scen, vilket var sjukt skrämmande. Framför ungefär tusen individer, scary! Men det var väl roligt att få komma upp på scen, fick ett diplom och en t-shirt som present haha :D

Nu ska jag sova för jag har inte sovit ut ordentligen på fyra dagar nu. God natt gott folk!
 


Den sanna kärleken är en handling där vi lämnar oss villkorlöst.

G'day mates! Har precis hjälpt till här hemma och ska strax åka hemifrån. Jag, syster och min kusin ska iväg till den årliga SUM-konferansen. Har längtat något enormt och äntligen är den här! Kommer vara där till ikväll, och denna konferans är tills måndag. Alltså från 10-22:00 varje dag,  tolv timmar alltså. Men det är bara bra, gillar att vara där!

Satt igår och hetsläste boken Alkemisten av Paulo Coelho - Gud vilken magisk bok! Älskar såna böcker om drömmar och hur mycket man lär sig genom livets resa. Paulo Coelho är nu defenitivt en ny favorit författare. Blev så förälskad att jag tog hem en annan av hans böcker nämligen "Vid floden piedra satte jag mig ned och grät", hoppas den är lika bra. Okej, nu måste jag börja klä på mig. Vi hörs gott folk, ha en trevlig dag!
 


who gives a damn about what everybody else thinks, lifes too short

Äntligen lov! Wo-how! Känns riktigt finnemang alltså. Den här dagen ska spenderas hemma, ska dock iväg och träna box om en stund. Efter det ska jag ta det lugnt och läsa i några böcker jag tog med från biblioteket. Ska bli najs!

Fick hem min studentklänning som jag beställde från Asos - ska aldrig mer beställa något från nätet igen. Såg helt ärligt ut som en vitval i den. Usch, fy och blä! Nu är jag tillbaka på ruta ett igen, vad fan ska jag göra!?
 

såhär glad var inte jag kan jag säga!


RSS 2.0