Let's remove this space between me and you.

Åh, är riktigt trött så det blir tyvärr ingen Oscar-gala för mig.. Och så är det ju världens bästa James Franco som är host. D'oh. Som tur är kan jag spela in, det kanske inte är samma grej - men ändå. God natt!
 

Lite steamy pictures..

Självfallet Gucci-reklamen.. 

 Men som bäst är han Saul Silver!!!!!!1!


(hehe)


Ta vara på ditt liv för nu är det din tur på jorden.

Åh! Gick in på ICA för att köpa hem choklad och gissa vad jag ser? Att de säljer friggin Toupla! Som jag älskar den chokladen, inte visste jag att de sålde den där. Var smått beroende när jag var i Finland, det här kanske inte är så bra nyheter egentligen, då kanske beroendet kommer tillbaka.. Skumt, för jag och syrran sa häromdagen att de borde sälja Toupla. Our prayers were heard.

Nog om choklad, sitter här och lyssnar på fin musik, har tvingat mig att vila från min Spotify-lista nu de senaste två veckorna, det gick ganska bra, men nu är jag tillbaka! Har ett lite ohälsosamt förhållande till musik, blir galet beroende (vad mycket "beroenden" jag har..) och lyssnar hela tiden, men när det blev så mycket plugg funkade det liksom inte. Men nu så!

Har kollat lite runt nätet med lite planer inför sommaren, detta ska bli spännande! Ska strax börja plugga en stund. Sedna blir det att duscha och fixa min garderob. Och jag funderar kring om jag ska hålla mig uppe och se Oscar-galan..
 


You're like a stone hangin' round my neck, cut it loose before it breaks my back.

God kväll! Sitter här med mina nya klackskor från H&M och försöker "vänja" mig vid de, även fast de inte ens är särskilt höga. De känns riktigt bra! Har hunnit köpa två par skor nu sedan igår, åkte nämligen till Bromma Blocks med mamma och henne bästa kompis, gjorde något lite modigt som jag pratade om i tidigare inlägg, vi får se hur det går. Har liksom "stepped out of my comfort zone" nu (varför är det ibland enklare att förklara på engelska?).

Har hunnit fixa lite viktiga saker som registrering inför kurser och beställning av kurslitteratur. Nu får vi liksom hoppas att de inte blir sena bara.  

Och eftersom jag inte har något socialt liv what so ever just nu så hade jag tänkt fixa lite té och se på en film eller två. Imorgon jobbar jag 7-14, inte kul! Men men.. han en trevlig fortsatt lördag!
 


Just when I had you off my head..

Blev psykiskt våldtagna idag av en galen tant i stan idag. Jag, Zoe och Elise tog en liten shopping runda idag och påväg in till Monki så börjar en hysterisk äldre kvinna jaga oss och vifta sin påse mot oss helt skrikande och skitsur. Vad fan hade vi gjort liksom!? Vi började springa som tre hysteriska kycklingar, skrattar så jävla mycket när jag bara tänker på det.. Alla glodde som fan på oss, awkward! Dock fattar jag inte varför vi sprang, vad fan kunde hon göra liksom? Men det var en rolig scen kan jag tala om.

Har som sagt vart i stan med mina fina tjejer, vi käkade mat och jag fick med mig ett par kängor och en kofta. Hann skicka iväg mitt arbete idag också vilket känns fint - slipper jag tänka på det bajsarbetet.

Självfallet hade jag riktigt roligt igår på Tjejforum, som vanligt. Älskar att få gå dit varje torsdag, så otroligt kul! Vart dock riktigt trött igår vart lite som en zombie men det gick fint.

Nu ska jag snart sova för imorgon ska jag jobba 7-15. Toodles!


Vi alla väntar på ett lyckligt slut.

Sitter och väntar på att Elise ska komma hit, vi ska ha en pluggdag här hos mig, hoppas det går riktigt bra också för imorgon väntar tentan och jag vet inte hur jag känner inför den. Får hoppas på det bästa, som jag alltid gör. Om det går bra tänker jag bannemej belöna mig med riktigt fina kläder, hehe. Och om det känns som att det gick pissdålig så behöver jag dränka mina sorger, och det också i riktigt fina kläder (haha!).

Har bakat en chocolate fudge-cake, hoppas den smakar gott nu också! Den ser riktigt smarrig ut. Mamma sa till mig att jag bakar extra mycket under vintern, konstigt nog blir det så utan att man tänker på det. Vinter-depression? Okej, nu ska jag göra annat. Toodles!
 

Okej, kanske inte riktigt så här smarrig..


Trough strength I found love.

Hej! Eller god kväll kanske jag ska säga, det har blivit alltmer vanligt för mig att skriva dessa sena inlägg känns det som. Hoppas denna tisdag har vart bra för er och att denna vecka har haft en grym start. Jag känner mer och mer ångest inför den här tentan och hemtentan som ska tas hand om denna vecka. Pluggade hela igår med tjejer i Stadsbiblioteket vilket verkligen var energikrävande. Idag har jag inte pluggat något, förrutom nu den senaste timman. Duktig tjej.. Sitter och skriver på min hemtenta, vill hinna göra klart den tills torsdag så jag kan lämna in den medan jag ändå är där.

Idag har jag vart hemma för det mesta, tog en sväng med mamma och syster i bilen. När vi skulle in i bilen så såg vi att ena bak däcket är punkterat. Vi körde till macken och lyckades pumpa bilen själva, serni - tjejer kan visst! Händer förfrös visserligen, men det var så värt det hehe. Efter det avnjöt vi var sin Kyckling med pesto och mozzarella-mezzaluna (andra dagen i rad för mig..), mm så gott det var! Vi åkte vidare till Bromma Blocks, snäp vilket köpcenter alltså! Så synd att det typ inte är någon där.. Såg mig en fin kjol som ska handlas in när det är lön.

Ska försöka på mig något lite modigt och läskigt, vi får se hur det blir med det. Mer tar jag inte upp, tyvärr. Nu ska jag återgå till min urtråkiga hemtenta om Vårdhygien och Smittskydd, wish me luck! Toddles!


Now that we found love, what are we gonna do with it?

Hej! Är riktigt trött nu, men kände att jag skulle uppdatera lite här på bloggen. Känner mig riktigt usel, glömde bort Aino's födelsedag helt och hållet, glömde bort att gratta henne när vi hade snackat om det så många gånger. Vilken bra vän jag är, ellerhur? Men i mitt försvar så hade jag avaktiverat mitt facebook-konto, och vi alla vet ju att Facebook hjälper oss att komma ihåg sånt - ellerhur?

Har jobbat ett kvällspass idag från 15-21, som gick bra. Är som sagt riktigt trött nu. Imorgon ska jag möta tjejerna från klassen för att plugga inför tentan på torsdag. Hoppas det går bra för oss och att vi pluggar flitigt. God natt på er! 
 


Sarah Moon.


The only thing people really have in common is that they are all going to die.

Hej! Sitter här med min underbart goda bulgur-sallad med fetaost som jag gjorde själv. Blev supergod och vill inte att den ska ta slut!

Kom hem från jobbet för en stund sedan, vart astrött hela dagen, men nu så är jag pigg helt plötsligt. Konstigt nog. Det här kommer bli en lördag som såg ut precis som igår - med Jersey Shore, följt av plugg. Inget socialliv alls, den här tentan förstör mitt liv. Okej herå.
 


We cannot be loving and compassionate unless at the same time we curb our own harmful impulses and desires.

Hello! Eftersom att jag inte hann plugga något igår (fy skäms) så ska jag göra det nu. Hela familjen har åkt till moskén nu och det är lugnt hemma. Småbröderna hade båda studiedag och de var hemma, hade världens bråk med min bror som kan vara hur jobbig som helst, skitunge är han. Nu är det iaf lugnt hemma - skönt.

Hade det riktigt roligt igår på Tjejforum, börjar få kontakt med småflickorna känner jag, vilket är helt underbart. Det känns verkligen son hemma när man är där. Det är riktigt roligt med andra ord. Torsdagar är alltså bra dagar. Nästa torsdag har jag tenta, så det känns bra att få åka till U.G efter det liksom.

Så idag blir en plugg-fredag med andra ord, ska på ett födelsedagsfirande ikväll, det är planerat iaf - men vet inte riktigt hur det blir med det. We will see. Toodles!

P.S. Tiramisu:n som jag gjorde igår blev super-duper god! Den blev en hit och tog slut på noll-tid. Hähä


All the truth in this world adds up to one big lie.

God morgon! Vaknade klockan nio, men har ännu inte börja plugga, D'oh! Man gör alltid lite onödiga saker för att få slippa. Men ska snart börja, ska bara först baka en tiramisu innan jag börjar! :) Åh, älskar den bakelsen så himla underbart god!

Försöker kolla runt lite efter recept som jag kan baka imorgon, erbjöd mig att laga lunch imorgon. Tror det blir en laxpaj, mm vad gott! Ikväll ska jag vara U.G med de glada små flickorna, det ska bli riktigt roligt! Nu ska jag börja baka, tiden går så himla fort. Toodles!
 


Leave no stone unturned.

Hej! Stress och plugg, känner dock att det flyter på. Efter tentan nästa torsdag ska jag ge mig själv något jag förtjänar, en liten present om jag vart duktig. Hoppas det här flytet fortsätter bara.

Sitter här och avnjuter mitt kvällsté, mm vad det är gott! Började egentligen ett men åkte in till skolan vid nio för att plugga, det var inte roligt att vakna upp sex efter att ha vart vaken halva natten (kunde inte sova). Men ikväll är jag helt slutkörd! Idag var dessutom sista skoldagen, är ledig ända tills nästa torsdag - awsomeness! Nu hade jag tänkt fortsätta lite på min hemtenta, vi får se om min hjärna tillåter det. Toodles! 
 


Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis:

kanske världens längsta ord? Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis är en lunginflammation orsakad av inandat vulkastoft. Hmm.. Se vad man lär sig!

Many of the great achievements of the world were accomplished by tired and discouraged men who kept on working.

Hello! Hoppas allt är bra denna tisdag och att veckan har startat fint för er. Bestämde mig för att inte sätta på alarmklockan utan skulle vakna när jag ville, vet var ett tag sedan sist måste jag få säga. Det kände riktigt skönt att vakna 11.30, dock kände jag mig lite panik-slagen, det första jag tänkte var "Men herregud, halva dagen har ju sprungit förbi!" (har blivit lite av en tant). Konstig nog är jag faktiskt trött nu med. Skönt, då får jag sova tidigt ikväll (pensionär-varning!). Har precis kommit hem från Eric's Hjälpen med mamma, fick med mig en fin lite kopp. Har blivit lite av en kopp-samlare nu också..

Har pluggat en bra bit idag, känns riktigt bra. Och imorgon tänker jag ta 7.55-tåget, ska sitta en stund på biblioteket innan föreläsningen börjar 13.15. Nu ska jag njuta av mitt goda té innan jag fortsätter pluggat. Vi hörs när vi hörs!


Photographs open doors into the past but they also allow a look into the future.

Hej! Känner mig lite tom utan mitt facebook konto, men det är väl en del av avvärjningen. Detta låter som världens beroendeframkallande drog typ, men lite så var det faktiskt! Känner dock att jag behöver min dos snart.. Hoppas inte jag faller tillbaka, be strong woman!

Jäkla SJ, ska tyvärr klaga lite mer idag. Fick åka med SJ's åh så sköna ersättningsbussar idag med (hoppas ni anar ironin i min "röst"..). Fy. Men som tur var kom bussen åtminstone fram i tid, buss tar ju tyvärr c.a. 40 längre att åka med. Så efter en jäkligt lång resa och att säterna gav mig en liten nackspärr (då jag somnade i drygt en timma) sitter jag här nu. Ska se på Halv åtta hos mig och sedan blir det plugg för min del. Toodles!
 


It takes no time to fall inlove, but it takes you years to know what love is.

Hej! Har vart hemma nu ett tag och hade ett riktigt inspirationssamtal med min bror, han är riktigt riktigt bäst på att peppa en. Nu känns det bra igen. Jobbade idag från 15-21, bussarna kom aldrig tack vare snön, den hade fastnat vid någon backe i Hallonbergen, vi fick hoppas på bussen mitt i rondellen efter några olyckliga insidenter (bl.a. att busschauffören råkade köra på en skylt..). Det gick bra på jobbet idag, dock var det riktigt lugnt och nästan tråkigt då det var så få boenden idag.

Kollade precis min mejl och jag såg att jag hade ett mejl från en underbar kvinna som jag och Samira träffadde på pendeln påväg till skolan i veckan. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, dessutom pratade hon om hennes liv som sjuksköterska. Dock var hon nypensionerad och hon erbjöd oss boende i Eskilstuna om vi har praktik där då hon tydligen bodde i en villa med några lediga rum. Hon vart supertrevlig, älskar såna människor. Gissa hur glad jag blev då jag fick syn på mejlet?!

Imorgon har jag skolan från 13-16, najs. Sovmorgon, men jag ska vakna vid åtta för att försöka plugga en timma. Btw har jag inaktiverat mitt facebook-konto. Det är sjukt hur mycket tid det tar av min vardag.. One small step for man, one giant leap for mankind. Toodles!


They can't break you if you don't have a spine.

God morgon! Det är helg vilket känns skönt, även fast helger inte känns lika uppskattade nu. Just eftersom att jag vanligtvis har andra lediga dagar under vardagen också. Men sen så är familjen hemma och det är ju ett + i sig. Idag är dock familjen inte hemma, de är hos mormor där de ska käka lunch med några andra släktingar som är på besök. Jag och lillsyrran är ensama hemma, ska själv få lite gäster idag nämligen mina fina vänner. Så det ser jag fram emot! Det blir tacos, film och annat gott. Hade tänkt baka en vit kladdkaka, men vi får se. Så nu är det bara att städa hemma, sedan ska jag iväg och handla lite saker. Hoppas er lördag blir underbar! Toodles! 
 


You're as beautiful as a Sunset Valley morning.

Hej! Hoppas allt är bra med mina trogna läsare, det är det med mig! Lite trött är jag allt, men när är jag inte det likszxom?! Har haft en superbra dag, även fast SL förstör allt. Det var meningen att jag och Karin skulle åka och hälsa på Caroline på hennes nya skola, Ersta Sköndal, men bussarna åker lite hur de vill idag så vi åkte istället in till Sandy's och käkade. Det blev deras goa kyckling-currysubs, mm! Vi satt en lååång stund och snackade och skrattade, det var helt underbart! Synd att Carro lämnade oss och Eskilstuna! Haha.

Kom hem för en stund sen och det är meningen att jag och syrran ska möta upp Deeqa för hennes födelsedagsmiddag, men eftersom att SL tydligen inte visste att det snöar i Sverige, så är det inställt. Vi tar det nästa vecka istället. Fy för SL.

Imorse hände något sjukt tragiskt, min granne försökte begå självmord och hoppade från loftgången.. Herregud vad sorgligt, som tur var överlevde hon, men hoppas att hon blir bättre, både psykiskt och fysiskt.. Mina tankar går till henne och hennes familj, må Gud hjälpa dem.

Ska ta och göra annat innan jag, moster och syster drar och käkar ute. Ha det bäst och ta hand om er!
 


Made a wish, then tossed in the sea.

Är så beroende av denna låt! Älskar den och drömmer mig bort som bara den när jag hör den. Underbar video dessutom, vilka kvinnor!
 

Iron & Wine - Boy With A Coin


You shimmy shook my bones, leavin me stranded all in love on my own.

Hej! Är riktigt trött just nu, vaknade tidigt för att bege mig till Eskilstuna då föreläsningar från 9:15-16:00 stod på schemat. Dagen gick bra, har lärt mig att jag inte somnar om jag antecknar flitigt, koncentrerar mig så jag slipper tänka på att jag är sömnig. Vi fick sluta tidigare än den egentliga tiden, vi satt på 14:15 tåget tillbaks till Stockholm. Det gjorde min dag kan jag tala om!

Sen dess har jag hunnit träna två pass, en Afrikans Aerobics (som btw suger, vår förra tränare var så mycket bättre..) och Aerobic Salsa. Den senare var riktigt bra, svettig som fan blev jag. Vi var en stor grupp som tränade tillsammans idag, Ayaan.B., syrran och hennes fyra kompisar. Roligt!

Nu ska jag försöka återgå en liten stund till mina böcker, humanpatogen mikrobiologi är inte att skoja med. Sedan väntar sängen, är riktigt trött. God natt!


Your fake name is good enough for me.

God morgon! Ny vecka, fräsh start. Känns bra! Ska strax klä på mig och dra iväg och träna i gymmet en timma. Måste träna fan.. Sen blir det plugg, och senare idag träffar jag världens bästa Venus! Det ser jag fram emot!
 


I get lost inside my fears.

Hej! Är jättetrött, men riktigt glad över att få vara hemma. Jobbade långpass idag, från 7-21. Påväg ut från jobbet ser jag vår familjebil och familjen kom och hämtade mig som en överraskning, det var riktigt najs faktiskt. Slapp man vänta på bussen. Han dock sova drygt en timma under min rast, det var välbehövt! Ska snart lägga mig men först ska jag läsa boken Lolita som jag har lånat på biblioteket - riktigt obehaglig bok! Toodles!
 


Raise your glass if you are wrong in all the right ways.

Hej! Hoppas er lördag är himla fin. Det är min för jag är omgiven av släkt och familj. Vi hade gäster från USA idag så det bjuds på god mat och annat gott. Najs! Har jobbat från 7-15 idag, är helt slut.. Fick inte så mycket sömn inatt så jag har sovt lite sporadiskt idag; först på min halvtimmes rast, sen nu hemma i en till halvtimma. Inte bra. Men måste vakna upp lite! Ska koka mig lite té, och sen måste jag faktiskt tyvärr plugga. På en lördag.

YAY!


SPARKS

Hello! Satt och kollade på Oprah med familjen nyss och jag pallade inte se allt för det var så himla hemskt, såg avsnittet tidigare idag och jag orkade inte ta mig igenom det igen! Pedofil måste vara det absolut hemskaste man kan vara, det finns inget straff nog för det tycker jag! Åh, vilken sjuk och hemsk värld vi lever i..

Deppigt inlägg det blev.. Mår ändå trots allt bra idag. Kom hem för en liten stund sedan från Aino's egna lägenhet i Råcksta, vi såg på Paranormal Activity 2 - Gud vad den var läskig! Vi skrek som småflickor under hela filmen! Fy, spillde sjukt mycket Trocadero (hehe) på min kjol för att vi blev så skrämda. Har dock insett att jag MÅSTE verkligen sluta vara så friggin onyttig! Skäms. Hade det riktigt roligt med Emma, Aino och Elise - som vanligt!

Igår var en riktigt fin dag måste jag få säga. Vart ju och hälsade på Ungdomsgården i min gamla skola, träffade underbara Catty och Annelie! Gick med en grupp tjejer från 9an och det visade sig att det var Tjeforum, en grej som Rädda Barnen har ordnat för små-tjejer varje torsdagar. Det jobbar en grupp härliga tjejer där och nu är jag också en i gänget! Jag, Amal och Nesli ska bli faddrar, vad det ska bli spännande! De ordnar olika aktiviteter för tjejerna så som bakdagar, singstar-kvällar och andra roliga aktiviteter och utflykter. Ska bli riktigt roligt det här!

Imorgon är det jobb från 7-15.. Fy. God natt!


Even amidst fierce flames the golden lotus can be planted.

Jag önskar att jag kunde vara en Navajo Indian.

 


Who you are is god's gift to you, what you become is your gift to god.

Har vart riktigt duktig idag på föreläsningen känner jag. Jag hann liksom aldrig med att anteckna vad lärarna säger då jag suger på att snappa upp det viktiga ur sammanhanget, men nu tror jag att jag har greppat det! Kalla mig korkad, men så är det. Och tiden gick SÅ mycket snabbare nu när man verkligen lyssnar aktivt istället för att sitta och försöka lyssna och somnar istället.

Tog upp detta eftersom att igår på mitt horoskop stod det "Du tar just nu lite för lätt på ett och annat, vilket kan straffa sig! Försök att använda din tid klokt och konstruktivt." Läskig varning. Tror inte på horoskop och så men ibland kan de stämma så in i helvete.

Är riktigt glad just nu, ska få åka tillbaka till Stockholm imorgon. Har just nu samlat några tjejer som ska med mig imorgon och hälsa på i vår gamla grundskolas ungdomsgård. Ska bli riktigt kul!
 


"All I want is to kiss you in the rain."

God Morgon! Härligt härligt med sovmorgon. Dock är det inte lika härligt att jag känner mig lite illamående, jag får verkligen hoppas att det går över. Fy.

Att vakna upp idag var hur fint som helst, helt utvilad och sedan få äta min frukost i ett soligt kök, uppskattar verkligen det. Det är alltför vanligt nu att man vaknar upp och går hemifrån innan ens solen är uppe. Sen är man hemma igen när den har gått ner, inte undra på att det finns så många deprimerade i Sverige.

Har hunnit ringa idiot-Adlibris som ännu än gång är försenade med mina böcker, men fick snacka med en trevlig tjej som skulle fixa det. Tur att det endast gällde en bok denna månad, fy vad man blir fattig. Det är typ meningen att man ska vara fattig som student..

Funderar på att köpa en biljett till USA om ett par månader, kommer få en rejäl summa sparade pengar i april, skulle inte det vara fint att åka dit? Åh! Okej nu ska jag sluta dagdrömma och bädda min säng. Klockan 13:15 är jag i skola för en föreläsning och ikväll blir sista natten jag sover här för denna vecka. Toodles! 
 


Sometimes good things fall apart so better things can fall together.

Hej! Sitter nu ensam i lägenheten i Eskilstuna. Har mått riktigt bra idag jämfört med igår då jag var helt konstig i magen hela morgonen, spydde i skoltoan så kände att jag skulle hem. Gick och la mig en stund, vaknade, käkade (vilket jag inte borde gjort..), tog en dusch och spydde igen! Vad konstigt, vette fan vad som var problemet med mig igår.. Men som sagt mår jag mycket bättre idag, tack gode Gud. Hade sådan ryggvärk igår att de inte var sant, vart helt seg och orkade inte göra ngt (förrutom att se på TV) och frös som attan. Skulle gissat på någon sjuka igen men jag mår ju bättre idag.

Nu är jag ganska trött, men ska försöka överleva utan dagens tupplur. Har haft skola idag med den första intressanta föreläsningen på länge. Nu ska jag försöka städa undan lite på rummet, sedan får vi se vad som sker. Förhoppningsvis blir det lite plugg gjort också! Toodles!
 


RSS 2.0