Freedom is just another word for nothing left to lose

Trött, trött, trött. Har ont i fötterna och ryggen. Har jobbat idag, men det startade inte smärtan utan imorse var jag Elise och Louise och secondhand-shoppade så som jag skrev igår. Vi möttes halv elva vid Huvudsta och tog oss direkt till en stor secondhandbutik/loppis. Alla kläder kostade 30 spänn och vi gick runt i ett par timmar nästan. Fick med mig fem plagg som jag absolut älskar. Sådär annorlunda och konstiga, precis som jag gillar det! Efter det var Louise tvungen att dra, men jag och Elise åkte till Sundbybergs Centrum där vi skulle till några andra butiker (satsare, verkligen) men innan dess bestämde vi oss för att köpa kebab på en kiosk. Där jobbade världens creep, han flörtade som fan, han var så jävla oanständig mot Elise. Usch, män ibland, herregud. Vi valde att äta på en bänk långt bort då han var så obehaglig, och när vi väl gick vidare började han följa efter oss. Äcklet vägrade försvinna! Vi sprang och då försvann han. Wierdos..

Är riktigt trött nu, ska snart ta och sova för jag jobbar 7-13 imorgon och efter det ska jag och tjejerna ut på äventyr. Ska bli roligt! Btw så saknar jag min familj.
 

Another summer night falls over Oia by MarcelGermain.


"You know that when I hate you, it is because I love you to a point of passion that unhinges my soul.”

Seeg och skön dag. Sitter här nu och lyssnar på Outkast och letar efter en minilaptop. Ska snart ta och kolla på en film, men innan dess måste man ju blogga!

Igår kväll kom Elise, Zoe och Louise hem till mig och vi lagade tacos och sedan hade vi skräckfilmsmaraton. Vi bäddade upp med madrasser i vardagsrummet. Jag var vaken till tre tiden, tills jag somnade och de såg klart på American Psycho. Vart så trött! Fick reda på idag att jag snarkar, hårt dessutom. Jag som hatar snarkare, och så är jag en själv! Vet dock att jag pratar i sömnen och det var tydligen någon som gjorde det inatt, vi kunde dock inte lösa mysteriet och veta vem det var. Det var säkert jag.. När vi väl vaknade så käkade vi upp resterna från igår, tog med snacksen och kollade på fler filmer. Så slappt och najs, att bara ligga och se på film.

Imorgon jobbar jag 15-21, men innan dess ska jag träffa tjejerna i Sundbyberg och socondhand-shoppa. God natt på er!
 


To drink or not to drink

Det står mellan en kanna kaffe och en tupplur.

we can't break it down if you talk alot

Staygold & Robyn, Spank Rock & Damien Adore - Backseat
(älskar att Salem al Fakir har ett alter-ego)


Förortsbarn, vi blir aldrig som dom från stan

Är tillbaka från jobbet, har käkat och mättat min hungriga magen. Älskar mitt jobb, boendena känns som ens barn, vissa kan vara hur söta som helst. Idag blev det ett 8-21 pass. Hehehehehhehehe

Igår hade jag världens huvudvärk, Ipren tabletten hjälpte nästan inte alls. Jag mötte upp Muna, Maha, Hafsa och hennes kusin. Vi åkte in till stan där vi satte i oss i Kungshallen och käkade mat. Tog en Texastalltik, mmmhm. Efter det åkte vi vidare till Café 60 där vi satt och fikade och snackade om allt möjligt. Ett tag blev det lite väl seriöst och djupt. Så kan det bli. Men kvällen var väldigt avslappnad och trevlig med både gammalt och nytt sällskap.

Imorgon jobbar jag 7-15, efter det kommer jag hem och sover ett par timmar innan jag möter upp mina fina vänner. De ska nämligen sova över här hos mig då familjen åker till Dalarna under veckan. Vi ska ha film-maraton, föreslog Harry Potter-filmerna då jag inte har sett alla än, men börjar ändra mig. Vill ha skräckmaraton! Hoppas de nappar nu. God kväll!


I was stuck in the middle.

Det är kallt som tusan. Inte ens ok värme med regn och så, utan det är verkligen kallt! D'oh. Har en smärtsam huvudvärk, vill bara ta och sova. Ska lägga mig tidigt ikväll, ska bli skönt. Har precis kommit hem från Stinsen med familjen och handlat lite saker. Har även hunnit åka förbi Erikshjälpen, hittade en sjuktsnygg väska för 10 spänn (!), en bordslampa för 45 spänn samt en kruka och lite andra saker. Jag<3Secondhand.

Ska ta en Ipren, diska och sedan ta en kopp te. Efter det ska jag möta upp några vänner för en fika. Vi hörs!
 

Urgent Landing by Ben Heine.


five finger death punch

JAG HÅLLER PÅ OCH BLI EN KAFFE-MISSBRUKARE. Kaffet var det enda som höll mig vaken kändes det som. Och kaffet på jobbet är så gott, bryggkaffe är mycket godare än snabbkaffe som vi har hemma. Sitter jag seriöst och snackar om kaffe? SÅ intressant liv! Ja, jag är verkligen supertrött. Började 07:00 idag och slutade 21:00, räkna ut tiden själva. Och imorgon är det lön! Eftersom att jag bara jobbade typ 4 dagar förra månaden blir det bara lite. Men det ska sparas!

Jätte intressant liv, jag vet. Tar bilen till jobbet imorgon med då bussarna inte går så aktivt sex på morgonen. Slutar ett som tur är, efter det är vi inbjudna på lunch hos min mormor. Enda anledningen till att gäster är bra å ha är p.g.a den goda maten som lagas. Nu ska jag duscha. Och sen sova. God natt!
 

 


silent treatment

Får bli en tripp till en bra secondhandaffär i Spånga som mamma tipsade om, Erikshjälpen hette den. Secondhand är verkligen det bästa shoppingalternativet: rättvist, miljövänligt och unikt. Det gillar vi! Om jag hittar några klädesplagg är det ju super, men har planerat att hitta lite saker att inreda rummet med. Jag och syster ska fixa rummet lite, snart är det ju löndags för båda och då tänkte vi lägga ut lite var och piffa upp rummet. Vet att jag är sugen på Indiska och Urban Outfitters.

Väntar nu på att min syster ska komma hem, vill nämligen klippa mig, helt spontant sådär. Orkar inte med långt hår. Dessutom är det ganska slitet på topparna. Hoppas det blir bra! 
 


No we're never gonna survive unless we get a little crazy.

Har kommit hem från jobbet och eftersom att jag jobbar ganska mycket den här månaden kommer jag att få en fin lön under augusti. Jag kommer defenitivt behöva de pengarna då eftersom att jag bl.a. planerar att köpa en ny laptop (min förra är för stor och dessutom ganska gammal). Sen kostar ju böcker också.

Har haft massa konstiga drömmar de här senaste dagarna, igår natt drömde jag t.ex. att jag och ett par kompisar hade vart på en Jason Mraz konsert, efter konserten fick vi träffa honom backstage och jag som var ett galet fan (?) trodde att vi var tillsammans, men han "hookade" ihop med min kompis istället, minns att jag blev skit ledsen i drömmen. I förrigår drömde jag att det var the D-day, domedagen. Läskigt. Och vi skulle typ rädda världen, jag, mamma och en konstig man med en truck och långt blont hår. Oh just det, vi var i Avatar-världen, Pandora va? Skum är jag, vet inte ens varför jag delar med mig det här haha. Finns inget å säga!

Imorgon har jag och systeryster planerat att umgås med Muna och hennes systrar, tror det blir pizza i någon park. Hoppas vädret håller! Vi hörs, och dröm sött, inga konstigheter som mig. 8]
 


 


  


How about returning home with a backpack full of memories.

Damn! Satt precis och kollade de kurser jag kommer läsa på sjuksköterskeprogrammet - kan knappt uttala vissa av orden. Men det spelar ingen roll, ska köra hårt, bara ett steg närmre Soraia som barnmorska. Har precis tackat ja till en reservplats i samma skola som den jag blev antagen till, bara att den ligger i Eskilstuna. Eskilstuna skulle bli så mycket enklare för mig då mammas bästa vän bor där, och då skulle jag kunna övernatta när jag ska få nattpraktisera. Hoppas jag kommer in på MDH i Eskilstuna, skulle underlätta så mycket. Dessutom är jag på reservplats nummer 14, vilket inte är SÅ farligt. Hoppas!

Har även suttit och kollat efter studentlägenheter i Nyköping, ringde de idag eftersom att de garanterar elever en studentbostad. Men det gällde tydligen endast deras skolor i Eskilstuna och Västerås, tyvärr inte Nyköping.


De är hjältarna i filmen, hon är flickan.

Vad jag älskar att återupptäcka gamla favoriter. Det är som att bli kär på nytt. Gammal själsmedicin är Alanis Morissette. Fy vad jag älskade den kvinnan! Hennes musik är så fin och.. jag vet inte, det finns inga ord helt enkelt. Hennes röst är helt bedårande. Bara kärlek! Kommer vara galet lycklig imorgon när jag sitter i min balkong och lyssnar på mina gamla godingar. Som mat för själen!

 

One hand in my pocket.


jag känner mig lika sliten som mina jeans.


A hug is worth a thousand words. A friend is worth more.

Fan! Skrev precis ett superlångt inlägg som jag råkade radera bort. Hur roligt som helst ju! Det ska inte få mig på dåligt humör, jag är en lycklig Soraia just nu! Det känns äntligen som att pisselbitarna har fallit på plats. Och är inte det en underbar känsla? Allt löser sig ju tillslut.

Idag har jag jobbat och dagen var inte helt oumbärlig. Vädret var relativt svalt idag och det var ganska skönt att slippa svettas som en gris på jobbet. Och det verkar som att inte ens alla fläktar i världen hjälper alls. Min mamma var så snäll och hämtade upp mig efter jobbet så jag slapp vänta på bussen i en halvtimma. Även fast jag inte hann vara på Amal's födelsedagsfirande så hann jag gå förbi en sväng när syster fortfarande var där. Det är alltid alltid alltid lika roligt att umgås med de systrarna!

Mitt och Louise födelsedagsfirande gick väldigt bra! Även om det verkade som att vi inte skulle hinna (dels p.g.a. SL's [surprise] failande kollektivtrafik) så gick allt super tillslut. Det var jättemysigt på Louise kolonilott i Årsta, hoppas vi kan spendera fler kvällar där! Maten blev sjukt god och tack till hennes snälla far som hjälpte till att grilla - Gud vet hur det hade gått annars!

Är sjukt sugen på kaffe nu.. Hmm. Kanske inte ska ha det två på natten. Kanske ska sova nu, jag som jobbar imorgon. God natt! Här bjuder jag på lite bilder från igår: 
 


 


 


 


 


 


 


 


 


it's now what if, it's what now

God morgon! Är hos min mormor nu då jag, kusin och syster ville vara ensamma här, vi tvingade mormor att sova i vårt hus hähä. Slutade nio igår och efter det åkte jag hit där tjejerna hade bunkrat upp med b&j's glass, tacos, chips, godis och läsk. Alltid när jag försöker vara nyttig kommer såna här frestelser och förstör allt. Fan ta maten. Ska uppfinna skräpmat som innehåller noll fett och kalorier. Fatta vad lycklig man skulle vara då!?

Vaknade för en liten stund sedan - kunde inte sova för att det var så attans varmt. Sen så låg jag och tänkte en massa också, och då går det ju absolut inte att somna om. Fint väder, precis som jag hade hoppats! Idag är det nämligen dags att fira mig och Louise. Vi ska vara på hennes kolonilott och käka grillad mat vi och en grupp vänner. Ska bli riktigt roligt! Vi hörs!
  


Ever since that day, her words never went away

Hello! Livet är bra härligt just nu. Finns inga bekymmer, hakuna matata! Vi kom tillbaka från Göteborg igår kväll och det var riktigt roligt där. Vi var bara där en hel dag, och då var vi på Liseberg. Förutom att det var kokhett och man kände sig som en stekt kyckling, så var det hur kul som helst. Vågade åka allt utom Höjdskräcken som deras Frittfall hette. Pallade inte en hjärtattack! Vi gick t.o.m. in på Spökhotellet, fy vad läskigt! Barnet inom mig levde livet.

Har hunnit fylla 19 (grattis i efterskott till mig själv!) och fått mitt besked inför hösten. Jag kommer gå sjuksköterskeprogrammet i Mälardalens Högskola i Nyköping till höst. Detta är alltså ett steg närmre till mitt liv som barnmorska! Känns jävligt bra! Nu slipper jag gå runt och tänka på det, yey.

Idag har jag vart på stan med syster min där vi kollade runt, köpte en spontan present till mamma och en födelsedagspresent till Louise som hon får på fredag. Ska bli roligt på fredag! Efter stan mötte jag upp Elise och Zoe, vi handlade lite mat och gott + filmer och drog hem till Zoe. Det var najs, speciellt Zoe's egen gjorda chokladsås, mamma mia! Hoppas ni har det bra och njuter av det här fina sommarvädret nu! Ska ta och lägga mig strax. God natt!
 


Don't worry, be happy.

Hej! Många är och njuter av sommaren, tror inte det är massa som sitter och läser min blogg. Men det är ju grejjen med sommarlov! Så tror nog jag vilar lite från bloggen. Det här får bli det sista inägget på ett litet tag, ett par veckor kanske? En sista uppdatering får det dock bli!

Har jobbat idag, känns bra för under augusti kommer det bli cash-flow (haha, irriterande ord - men det beskriver så bra)! Imorgon är jag ledig och då drar jag till Vällingby till ett badställe med Aino, Louise och Michelle. Yey, några från klassen - måste hålla kontakten! Får se om jag hoppar i vattnet.. Är en badkruka som Zoe beskrev mig så fint. Hoppas bara vädret blir fint nu också.

På tordag jobbar jag till 14:00 och efter det drar jag med Amal och ser på bio. Vill så gärna se Eclipse, men lovade ju tjejerna att vi skulle samlas och se den tillsammans. Hoppas jag kan hålla mig bara.

Jobbar kväll på fredag och lördag, på söndagen jobbar jag dag och klockan fyra när jag slutat åker jag och min familj till Göteborg! Vi ska hälsa på några släktingar i ett par dagar och sedan ska vi till Liseberg till min födelsedag som är nästa tisag, om exakt en vecka. 19! Det känns nästan som ett onödigt år. Har alltid velat åka till Liseberg, wihow (barnet i mig skriker av glädje).

Nu ska jag titta på filmen Bride of Chucky med mina småsyskon - det var den första skräckfilme jag såg som sjuåring och nu fortsätter jag och min syster med traditionen med våra småbröder. L.O.L. God kväll!
 


Balancing sunlight.

Hello! Har jobbat idag och det kändes bra. Stackars en av de äldre som blev ledsen när vi satt och kollade på ett program om andra världskriget. Hon började tänka tillbaka på den tiden då hennes man var tvungen att åka in till kriget. Sen började jag tänka på hur mycket dessa människor har vart med om. Vilka livsupplevelser de har haft och om de har levt ett lyckligt liv eller inte. Det känns verkligen givande att få vara med de. Gillar verkligen mitt jobb!

Innan jobbet drog jag in till Djurgårdsbron och hälsade på Louise där hon jobbar på en glasskiosk. Fick massa god glass och det var riktigt roligt att träffa min vän! 
 
 

Balancing Sunlight by Pink Sherbet Photography.


just light my cigarette and hush

Damn är inte Eddie Cibrian (för mig är han alltid Cole från Sunset Beach) snygg? Kolla in hans smile-gropar, vad han är söt! Oh peace of candy!
 

 
 
 

 

 


waka waka eey eey

Vet inte vad som händer här haha, men söt är hon!


I am my own worst enemy.

Somalias nationaldag idag den 1a Juli! Vet inte om vi kommer fira det något imorgon, vi brukar iförsig inte göra det. Just nu finns det inte heller något att vara stolt över ens..

Har spenderat den här dagen med min kära familj, vi hade en picknick på Husbygård, jag mina bröder, mamma och mormor. Vädret var lagom varmt, jag gillade att det inte var kokhett just idag. Efter det besökte jag min syster i Tensta där hon jobbar med barnen där. Fick se hennes arbetskamrater, träffade även Teimor och Sylvia.

Fick ett samtal från jobbet där de undrade om jag kunde hoppa in imorgon, bestämde mig för att göra det. Så imorgon kommer inte jag kunna hängish med Carla som kommer tillbaka. Bummer. Men det finns alltid andra dagar! Vi får dessutom gäster från USA imorgon, ska bli roligt att återigen träffa de efter ett par år. Är lite trött så jag lägger mig nog nu, mina drömmar väntar på mig. God natt!
  
 

COOL  SUMMER underwater by javiy.


RSS 2.0