roses are red, violets are blue

Hola! Har precis skrivit klart mitt religionsarbete om skriftlösa religioner, valde att skriva om samerna. En väldigt intressant folkgrupp måste jag säga, skulle vilja testa att vara same någongång! Hela naturgrejjen lockar mig något enormt. När jag läste om samernas historia i Sverige fick man veta hur hemskt de har behandlats, usch. Fattar inte grejjen med den här jävla "västerländska civilisationen" som ska spridas. Herregud.. Vilken civilisation då, när man går runt och tvingar folk till något dem inte vill? Vilket budskap visar man då? Det är ganska mycket dubbelmoral i hela grejjen, vill spy på folk. Nu ska jag inte bli upprörd, ska bara hoppas gott för världen. Det finns väl fortfarande hopp för mänskligheten? Hope so. 
 
 


 


my soul to keep

Snart lov, yesyesyes! Ser verkligen fram emot att få sova. Det bästa som finns, verkligen! Och glöm inte mat också.. Ni ser hur stor min kärlek är till mat genom de två senaste inläggen, mmhm! Vi satt under hela religionslektionen och googlade olika maträtter, vi har hållt på med sånt sedan ettan. Awkward but true!

Satt och kollade på Oprah Winfrey Show, fattar inte hur den kvinnan pallar sitta där dag in och dag ut och berätta om så sorgliga saker, utan att börja grina hejvilt. Hon måste ha blivit riktigt härdad efter alla dessa år! Jag satt ialla fall och grät som en liten bebis, det var så sorgligt att se människor som har förlorat en familjemedlem p.g.a. att någon har kört på de, bara för att de snackade i telefon eller sms:ade. Vet nu att jag aldrig, aldrig, aldrig ska snacka i telefon medan jag kör, blev helt skraj efter dagens avsnitt. Lyssna på hennes råd - don't text/talk and drive! Älskar Oprah..

Nu ska jag ta det lugnt ett tag, snart kommer SATC. Kollade på avsnitten som gick igår och den sexige Blair Underwood var med, gah vad han är helt oemotståndlig! Han är med idag igen - ser fram emot det! 
 


mmmmm..


mmmmm..


LOL

Det mest klockrenaste moment på Så ska det låta - ever! Timo Räisänen och
Måns Jälevik som sjunger den gamla barnsvisan "Är du vaken Lars".


Vi måste glömma det vi tror att vi är för att bli det vi verkligen är.

Har stannat hemma från skolan idag med. Kände inte för att ta mig till skolan, var jättetrött hela igår. Kände mig som en zombie. I söndags efter att jag hade pluggat sjukt länge så lyckades jag inte somna förrens tre-fyra på natten. Inte kul. Varför är det så att man inte kan sova när man är som tröttast?

Hade världens huvudvärk när jag jag vaknade upp, plus att jag hade äckligt ont i halsen. Så stannade hemma. Har än så länge lämnat pappa på jobbet, har haft bilen de senaste dagarna och jag måste säga att jag känner mig vuxen! Ska köra bröderna till träningen idag igen.

Nu ska jag koka lite té och se på Oprah. Vi hörs! 
 


life is what you make it

Fy, usch och blä. Har pluggat i ungefär sex timmar i sträck. Känns inte kul alls. Vill bara ut och springa eller något, har suttit still i så många timmar. Undrar om jag kommer kunna sova, är inte alls trött. Har stirrat in i en äcklig skärm hur länge som helst. Det borde finnas något piller som gör pluggandet roligt. Ska fan uppfinna det. God Natt!


vilken söt!

Jason Mraz som liten var ju helt bedårande! Här är han 1991 i åttonde klass. Jag dör!


Jag ska bygga mig en båt och segla tills det blir vår. Jag ska försöka att förtränga doften av ditt hår.

Oh snap, måndag imorgon! Hatar söndagsångest. Har två stora uppgifter tills klockan tolv inatt, och sedan en annan stor uppgift som är tills imorgon. Hjälp mig någon. Har bestämt mig för att inte åka till skolan imorgon, jag och Elise ska till Medborgarplatsens bibliotek och plugga där tidigt imorgon. Duktigt! Ska även möta upp han som la upp Flight of the Conchords biljetterna, yes imorgon har jag dem alltså! :DD

Har precis kommit hem från Kista Galleria med mamma min, har shoppat. Fick med mig vår jacka i skinn-imitation, ett par jeans och ett annat par svarta byxor. Var i desperat behov av braller kan jag tala om! Ska strax iväg till tensta för att hämta upp mormor som ska sova över. Men nu - plugg! Vi hörs.


Jason Mraz - No stopping us


Our mistakes don't make or break us - if we're lucky, they simply reveal who we really are, what we're really made of.

Detta är helt ärligt min lyckodag, har inte vart såhär glad på väldigt länge! Låt mig berätta lite om min dag först. Tog bilden till Kista Galleria där jag mötte Elise. Vi köpte B&J's, chips och läsk för att sedan dra hem till mig. Första gången Lisen fick åka bil med mig, kul! Efter det började vi plugga. Ja, vi pluggade på en lördag. Vi lyckades skriva en ynka sida på ungefär tre timmar.. Snacka om att jobba effektivt! Så segt det gick, vi hade typ noll inspiration! Efter ett tag pallade vi inte mer så vi såg på film - det blev en gammal god favorit nämligen Djungel George. Älskar den filmen! Den var seriöst en av mina favorit filmer som liten, åh vad jag ville bo i en likadan koja uppe i träden, precis som George.

Efter filmen blev jag lite stressad eftersom att klockan började närma sig 21:04. Det var nämligen då som buden för Flight of the Conchords på tradera skulle stängas. Och gissa vem som vann? JAG! Jag har alltså nu officiellt biljetter till Flight of the Conchords, lycklig tjej! 
 
Anledningen till varför detta är min lycko dag beror på fyra saker. Ett: Jag har nu biljetter till FotC som jag precis nämnde. Två: Pappa har bestämt sig för att inte sälja min bil, alltså äger jag fortfarande en bil. Tre: Jag pratade med pappa och jag ska åka upp till Elise landställe i Norrland med tjejerna på sommarlovet. Fyra: Syster min ringde och sa att vi ska dra till fucking New York i sommar, som studentpresent. O.M.G. Kan skita på mig av lycka just nu, N.Y.C!?!?!?! (Hoppas inte alla planer blir förstörda nu bara, jag som alltid har en sådan otur).
 


im confused out of my mind


 

 

 


yeah you can!


peace, love and understanding

Jag är så himla hoppfull inför framtiden, åh längtar faktiskt något enormt till studenten. Det känns skönt att ha sökt in till högskola nu, hoppas också man kommer in dit man vill. Det som jag främst ser framemot är nog sommaren ändå. Det ska bli en väldigt rolig sommar om jag nu får så som jag vill. Snart så!

Idag ska och måste jag plugga. Underbart va? Elise kommer hit så att vi kan fixa vårt svenska nationella tal, skönt att man fick vara två och två. Skulle inte palla trycket annars.. Ska möta filuren i Kista så vi kan köpa glass och annat gott. Massa plugg och sedan film blir det denna lördag. Vi hörs!
 


Love for all and sharing is the first step to solving all the problems of humanity.

Fredag! Är hemma nu efter att ha vart med kusinen och syster min på den muslimska föreningen i Rinkeby. Tycker att föreläsaren där är den absolut bästa som finns, han är så rolig och glad av sig och det sprider glädjen vidare!

Är otroligt lycklig över att helgen är kommen, även om jag måste plugga till ett tusen procent. Det kommer inte bli så att jag kommer få vila särskilt mycket, men det slår att ta sig till skolan varje morgon! Är så himla uppspelt angående en del saker, hoppas bara allt blir som jag vill! Tar upp allt någon annan gång, måste bara veta att det går igenom så jag inte jinxar det som vanligt. Okej, håll tummarna nu! Nu hade jag tänkt se en skräckis med snyggingen Ian Somerhalder, nämligen filmen Pulse. Den är säkert skitdålig, men allt är värt att genomlida för lite eyecandy! Ha en fortsatt trevligt fredag! 
 

Kom på idag att han spelade ju Boone från Lost!


hell yeah

Har precis insett att killar med dread-locks är det sexigaste som finns.


"im gonna rape you with passion"

Rubriken är verkligen dagens mest creepy och dagens mest klockrena citat. Människor! Sitter här nyduschad och fräsch efter ett stenhårt boxnings pass. Har verkligen bestämt mig nu - det är dags att träna bort allt hull! Okej, inte allt kanske, men bara trimma fettet lite. Haha.

Har egentligen ett matteprov jag borde plugga till nu, men har bestämt mig för att inte göra det. Busigt! Men äsch, väljer att sätta allt krut på nationella istället. Undrar hur det går. Strax kommer Criminal Minds, missa inte! Förövrigt är jag relativt nöjd med tillvaron. Och jag är extra excited över något som jag tyvärr inte kan nämna här, får ta upp det någon annan gång. Eller kanske inte. Livet är väl komplext ibland! Men komplext är bra. Besitos!

Just nu vill jag uppfinna en tidsmaskin och åka tillbaka till åttiotalet.

Bobby Brown - Every little step


im so tired of them routines

Hola! Gårdagen var så jobbig, när alarmet gick igång så sätter jag mig upp i sängen - och allt snurrar. Kändes som att jag skulle svimma.. Var så trött, vet inte vad mitt problem är! Jag är nog inte mycket av en vintermänniska kanske. Var precis inne på Forum där lärarna lägger in sina omdömen för våren och jag har inte en enda IG-varning! Wo-hoow! Trodde jag skulle ha en eller två, men tydligen inte =)

Jag och Red_3lly har vart otroligt duktiga de här dagarna (not)! Vi har dragit till Stadbiblioteket två dagar i rad och vi ska även dit imorgon också. Men det är inte som att vi pluggar särskilt mycket, slutar alltid med att man sitter och fnittrar i två timmar på raken - inte ok! Men imorgon ska vi köra hårt! Det säger vi varje gång, men allvarligt talat så måste vi köra hårt imorgon. Idag gick absolut inte bra, jag spillde en gigantiskt latte på bordet i biblioteket. Pinsamt! Ska alltid vara så otroligt klumpig.

Nu måste jag plugga hårt. Detta är en bra dag! Besitos!
 


o-m-g

hahahahah


När du vill någonting verkar hela universum för att du ska kunna uppnå det.

Sorry för den dåliga uppdateringen mina trogna läsare. Känner mig smått deppig de här senaste dagarna. Är trött på mycket i vår värld, känns som att jag har förlorat hoppat på mänskligheten. Varför kan inte alla bara älska varandra? Hatar att jag är sorgsen fast än jag har det bra ställt, känner mig bortskämd och allmänt äcklig. Och när jag väl klagar på allt blir jag bara ännu mer arg på mig själv.

En sak är säker iallafall och det är att jag är otroligt glad över att jag har vet vad jag ska göra i framtiden. Ovissheten gnagade på mig och jag klarar inte av ovisshet. Ni kanske tycker jag låter naiv och dum nu men jag vill hjälpa till att rädda världen. Hoppas ni också är inställda på att göra det, på vilket sätt spelar ingen roll. Bara du gör det.


LOL


Love is for the lucky and the brave

Är slut för dagen, redan. Har snackat med mamma om klänningen jag tänkte beställa imorgon men hon har hela tiden något negativt att säga om den. Men jag bryr mig inte, så länge jag är nöjd så.

Tänkte ge serien Dexter en chans, eftersom att Venus alltid har sagt att den är så bra och om Venus säger att den är bra - då måste den vara bra. Men inte ikväll dock, jag är som sagt slut för dagen. Ska koka en kopp té eller två och fortsätta läsa i min bok. God natt!

Btw, om ni pallar kolla på Greys Anatomy så är godbiten Jesse Williams med. Mums! (oj, såg nyss att han är halv svensk!)
 

Så himla snygg..


it takes some silence to make sound

Hej! Sitter i skolans KF och har absolut inget att göra. Eller jo, jag har egentligen massa att göra men jag orka helt enkelt inte. Oh just det! Det snöade ju idag, herregud. Fy vad äckligt. Nu när jag trodde att våren var här så var den tydligen inte det.

Men jag är trots allt glad idag. När jag vaknade upp såg jag ett väldigt angenämt sms från en vän, det gjorde verkligen min dag.

Efter skolan bestämde jag och Elise att vi skulle dra in till stan för att kolla kläder till studenten och gissa vad? Storebror ringde upp mig och hade lagt in pengar som jag kunde shoppa för, yes! Det var inte lite heller.. Har nu hunnit köpa en kavaj, en väska och en skjorta. Så fort jag kommer hem ska jag beställa min klänning samt mina skor.. och kanske något till om jag orkar. Wo-how, älskar att shoppa! Detta är min tur-dag alltså.

Väl i stan så stoppas vi av två kvinnor som jobbar för radiostationen Metropol. De intervjuade oss ett tag där de bla.a. frågade Elise vilka hennes favorit och mest ogillat ord var (hon svarade "lätt" som favorit och "stjärt" som minst favorit haha), och mig frågade dem vem min kändis-crush var (gissa en gång? Jason Mraz, who else..). Det var jävligt fnittrigt kan jag lova!

Sitter iaf i KF, väntar på att mattestugan ska börja vid fem. Blä, ska vara i skolan tills sju idag.. Trevligt!


2010-03-16

Stannade hemma från första och andra lektionen och när jag väl skulle iväg till den sista lektionen så får jag reda på att den är inställd. Najs! Skönt att få sova ut. Har hunnit städa hela huset och lämna pappa på jobbet. Även om jag har haft körkort rätt länge nu så har jag aldrig kört helt ensam. Så det var lite spännande! Haha.. Körde pappa till jobbet, tankade den på OKQ8 och kom hem igen. Cool tjej.

Nu ska jag ta och käka lunch, se på Oprah och sedan köra mina småbröder till deras boxningsträning i Tensta. Efter det står Afrikansk Dans på träningsschemat. Later!


once we hit the top we have just begun

Hej! Måste börja inlägget med att få säga att jag känner mig så lyckligt lottad! Jag har så mycket att tacka för i mitt liv och det är inte ofta man stannar upp för att inse det. Det känns som att jag klagar ibland allt för ofta även fast jag har så mycket annat att vara glad över.

Dagen började med väldigt bra nyheter för mig, klarade nämligen av det som har irriterat mig så himla mycket de senaste månaderna nämligen matte b kursen. Hade gjort omprov ett par gånger innan och tredje gången fick vara min sista. Har aldrig tidigare haft särskilt stora problem med matematik, men just den här kursen vet jag inte vad som gick snett. Men nu känns det verkligen som att en stor börda har kastats av mina axlar. Pjuh!

Hade skola som vanligt, satt i datasalen med tjejerna där jag snackade med Elise om England, roadtrips och massa annat roligt som man alltid snackar om med den tjejen. Har bestämt min studentklänning, jag och emma har även bestämt att vi skulle vara hippies tillsammans. Yey, ska bli spännande!

Efter skolan mötte jag upp Teimor vid Enbackskolan då han skulle ha en träningsgrupp. De här tio-åringarna var bland de klokaste små människorna jag har träffat! Ni skulle ha sett hur gulliga dem var! I slutet av träningen då alla samlades i ring så blev en pojke lite arg för att hans lag inte vann fotbollsmatchen. Då ger hans lagkamrat honom en klapp på ryggen och säger "det spelar ingen roll om vi vinner eller förlorar för vi är ju här för att ha roligt och det hade ju vi". Dog lite där. Så otroliga! De var så hjälpsamma och schysta mot varandra att jag tänkte att världen borde ta efter barnen.

Ursäkta det långa inlägget, nu är jag lite sömnig. Nu ska jag dricka av mitt favorit té och fortsätta läsa min bok. Besitos!


i was praying that you and me might end up together.

Hello! Sitter i öppna datasalen nu och väntar på att klassrådet ska börja. Sedan är det bara att dra hem! Är så himla trött/sömnig/seg idag - har jag drabbats av vårtröttheten? Kanske, kanske inte. Hatar ändå att vara så trött jämt.

Har förresten bestämt vad jag ska ha för studentklänning! Jag som är helt fattig just nu har ganska tur, för storebror min har vart så generös och erbjudit sig att betala för mina studentkläder. Yey! Så nu slipper jag oroa mig för det. Vi hörs!


it's like wishing for rain as i stand in the desert.

Söndagsångest till max! Det handlar dessvärre inte om läxor och så, men bara allmän ångest. Jag som älskade söndagar förr, hatar dem nu. Känns ju bra!

Har vart på samma kurs idag också, nu är det bara en dag kvar nämligen den 22a mars. Sedan får jag ett diplom! Idag var lika kul som igår, vi fick dessutom genomföra våra praktiska pass där vi delades in i olika grupper och varje grupp fick genomföra en viss del i ett gympapass. Alla andra fick vara 4-5 i sina grupper medans jag blev ihop-parad med en tjej. Trodde det skulle vara tufft men det var väldigt givande och intressant. Det kändes annorlunda med omväxling, det är inte ofta man "leder" något.

En god nyhet; Jag har fått en bil! Har fått familjens gamla bil som var för liten för oss alla. Nu har mamma och pappa köpt en ny bil, en 7-sitsig Svart Toyota Verso. Bra och rymlig för familjen! Har aldrig tidigare heller ägt något så stort som en hel bil.. Hmm, ska bli intressant! Den är min den 4e april eftersom att den nya kommer då.
 


I'd like to think that people have more than one soulmate.

Har haft en väldigt trevlig dag! Trodde den här kursen skulle vara jättetråkig och jobbig, men det var den absolut inte! Vi hade både praktiska pass och teori. Sen var det ju roligt att få träffa massa nya sköna människor! Om jag inte har berättat det förr så är det en kurs i Idrottsledarskap, hur man är så bra idrottsledare för barn som möjligt. Jag skulle jättegärna vilja börja jobba med barn och detta är en bra merit för det.

Hade annorlunda förväntningar på dagen, men allt gick finnemang. Trodde det skulle bli awkward och nervigt men gruppen hade bra gemenskap. Skönt! Hade dessutom syster, Sylvia och Teimor som stöd så det var ju bara ännu bättre! Det fortsätter imorgon också och sedan en ytterligare dag men jag är inte alltför besvärad. :-)


I'll make it worth your wile

Oh! Titta vad jag hittade! Trailern till Eclipse är ute nu, excitement till 1000! Bara några månader kvar nu, kommer sitta som ett galet fan på premiären. Yey!
 


Should I better not take it so personally if all the good loving is never received

Sitter i datasalen nu och försöker få tiden att gå.. Gömmer mig nämligen för läraren eftersom att jag inte har gjort en läxa. Pinsamt men sant. Ska strax ta mig till skolans bibliotek för att läsa lite. Sa ju att det skulle bli dåligt väder igen! Det snöar ju för tusan.


I know why the dog howls at the moon

Har tränat hårt på Box idag och det var tufft säger jag bara! Min partner idag var en jättegullig kvinna vid namn Marja. Vi ska para ihop oss nästa vecka med! Haha, har fått en bff. Men människorna där är så trevliga.

Nu måste jag plugga lite och sedan efter det är det Criminal Minds som går - missa inte! Dagens avsnitt såg extra spännande ut! Såg btw Djungel George för några dagar sedan och det var värsta nostalgi trippen! Älskade den filmen så grovt mycket när jag var liten, Djungel George var min och mina syskons idol. Insåg häromdagen hur otroligt snygg han var i den filmen! Wish I was Jane! Haha närå, men han var så cool enligt oss på 90-talet! Lol.

Okej, plugga var det! Besitos!
 

Brandon Fraser som Djungel George. Mums!

 
En annan allmänt snygg bild på människan.


1,2,3,4,5,6

Helg snart! Men det kommer inte bli så mycket vila denna helg. Ska nämligen gå på en kurs i idrottsledarskap om inte jag är helt ute och cyklar. Skulle ha filmkväll här hos mig, men kan dock inte. Skulle vart kul att tjejerna skulle få komma hit till Husby!

Det är ju så fint väder ute idag! Kan det bli bättre!? Har hört att det ska snöa igen under veckan.. Bummer. Nu ska jag läsa i Alkemisten, har bara hört gott om den och den ska tydligen vara en sådan bok som alla måste läsa. Efter det ska jag möta upp Leila för Box i hallen. Najs! Nu ska jag inte tråka er mer med mitt ointressanta liv. Vi hörs!
  
 

Oia - Santorini - Greece by Giuseppe Finocchiaro.


Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free til they find someone just as wild to run with them.

Snart dags att sova! Ja, det är rätt så tidigt men det finns inget att göra. Pappa har gömt mitt USB-minne så att jag inte kan se på mina serier (han är ond jag vet, men vi brukar göra så mot varann - det är nog så han visar mig sin kärlek eller något skumt). Är dessutom galet trött, även fast jag tog en powernap tidigare idag. Vet inte vad det är med mig, är alltid så konstigt trött.

Har vart duktig och tränat idag, något som inte jag har gjort på ett tag. Jag fick sällskap av Leila som också har ett kort där i hallen. Trevligt! Vi körde Bodypump - och ja, vi dog. Gissa vad vi gjorde efter det? Vi gick till kebabrestaurangen och köpte massa pommes och frossade. Fetton! Ofta att vi precis hade tränat för att sedan käka skräpmat. Men men, it was so worth it. Vi vart ju så otroligt sugna! Ska antagligen träna med henne imorgon också och det är ju najs. Leila är alltid underbart sällskap!

Nu ska jag göra något vettigt. Kanske läsa lite? Besitos!
 
 

Groovy Rainbow Cupcake by breeleed.


i run away from you sometimes because i just want to know if you would follow

I Japan firar man vårens ankomst med en picknick under träd med körsbärsblom. Om jag kunde få vara i Japan nu och uppleva det bara..
 


T.P.L.

Har pluggat på vår projekt 100p redovisning. Om ett par veckor står en nervös SP3A i KF och ska redovisa för stolta föräldrar. Det ska bli intressant! Varför är det så att man blir extra nervös när ens föräldrar är med? Det borde vara helt annorlunda - familjen borde man känna sig hur avslappnad inför, men så är det verkligen inte för mig. Men det är vår allra sista föräldrar presentation och det kommer nog gå bra. Det gör det alltid.

Nu ska jag se på Desperate Housewifes eftersom att vi har en sån där TiVo liknande grej där man kan spela in och spola tillbaka och hålla på. Perfa! Vi hörs, god natt!
  

Snälla någon ta mig hit!

 


Världen.


You won't find nobody else like me.

Fattar inte varför vårt internet ska vara så dåligt! Alltid är det något tekniskt fel hos oss, åh att inget kan fungera korrekt! Är lite pissed off om det märks. Varför kan inte föräldrar bara förstå!?

Är väldigt trött idag, sömnen är inte lika skön som den brukade - inte när man bli avbruten mitt i. Men det är lov om några veckor igen, fyfan vad jag älskar det här landet! Har gjort ett stort matteprov idag, långt var det också. Hoppas bara det gick bra den här gången, pallar inte med mer nederlag.

Om man ska prata om positiva saker - våren är på g! Det syns ju verkligen att våren börjar komma nu, även om det går väldigt trögt. Och imorgon har vi mösspåtagning i stora aulan, yey! Vi ska äntligen få våra älskade mössor. Nu känns studenten galet nära, vad jag längtar! Nu ska jag ta och plugga lite projekt-arbete, och sedan ikväll är det Desperate Housewifes. Besitos!
 


for you id bleed myself dry.

Hola! Vet att jag inte har skrivit på länge och att det senaste inlägget var lite emo, men jag hatar inte mitt liv längre! Nä, jag lovar! Är lite optimistisk och ser det från den rosa sidan (min pappa tror att det heter rosa istället för ljusa sidan..). Vi ska försöka få tag på biljetter till FoC, one way or another.

Helgen spenderade jag med att plugga, träffade nämligen Elise och Annis på ett café där vi pluggade. På söndagen var jag och bowlade och åt ute med familjen i Heron City. Det var riktigt kul faktiskt! Åt Yaki-Niku på Panda Express, var så länge sedan jag åt den rätten, jag njöt verkligen. Det var alltså ett trevligt slut på sportlovet! Idag har jag självklart vart i skolan och efter det var jag i Tensta Bibliotek för "läxhjälp". Haha. Behövde hjälp med matten. Åh, ångest! Wish me luck för imorgon gäller det.. Vet att det kommer gå åt helveta, brukar alltid jinxa det. Men var snäll och be en bön för mig! Måste klara detta nu..

Är galet trött just nu, vill se på serier men pallar nog inte det. Ska strax krypa in under täcket med en bok. Besitos!
 

 


jag hatar mitt liv.

Åh!!!! Vi var uppe i god tid och ringde de, precis när man skulle, vi var inne på hemsidan prick tio när de släpptes - men horsidan hakar upp sig så otroligt mycket att man inte ens kan boka något! Och under kvarten som sidan är helt pajj så tar alla biljetterna slut! Jshdlkashgdlhlsih jag vet inte vad jag ska göra.. ska gråta nu, hejdå


I Told You I Was Freaky

Sitter och väntar helt hysteriskt på att vi ska boka biljetterna till FoC nu! Det kommer bli underbart! Hoppas bara att man kan betala vid närmsta ATG-ombud med Cirkus också.. Annars suger det ju! Men men, nu sitter Louise med telefonen i högsta hugg och bokar för 11 hoppfulla tjejer. Återkommer!

God Morgon, btw!


oh yeahhh

Sitter just nu och ser på Supersugen meda jag käkar Ballerina Kladdkaka doppad i mjölk. Ni måste testa detta! Like a piece of chocolate-heaven! Har snackat med Elise och Louise, vi ska höras imorgon vid halv tio för att boka biljetterna för Flight of the Conchords. Det kommer bli awsome!

Har snackat med min moster, har nog inte nämnt henne här förr men hon är min mammas kusin som jag och syster brukar vara med. Hon är 20 år gammal och är som en tredje syster. Anyways, ska se på Alice i Underlandet med henne imorgon. Yey!

Nu ska jag fortsätta se på filmen för jag är på så jävla gott humör just nu! God natt!
 


watching the fire as we grow

Borde egentligen vara duktig och plugga matte nu, men ska snart börja med det. Ikväll är det också Criminal Minds. Wo-hoow! Har saknat BAU-gänget! Efter det tänker jag ha en egen film-fest med bara roliga filmer. Det får bli Pineapple Express (som jag blev så otroligt sugen på att se, även fast jag har sett den ungefär 17 ggr) och Superbad. McLovin! Fan vad jag älskar filmer/serier. Ska dessutom börja med en serie som heter Legend of the Seeker, den ska tydligen vara jättebra (enligt mina Sagan om Ringen-geeks Zoe, Elise och Annis).

Som sagt, ska egentligen plugga nu. Undrar hur mitt prov kommer gå på tisdag.. Okej! Vi hörs någongång, här kommer en låt som jag älskade förr!

Fiest - Mushaboom


lista på hur mycket "tjej" jag är - jag har inget liv, what so ever

[x] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[  ] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt:  3


[ ] Du har färgat håret/tonat med vattenfärg
[ ] Du har slingat håret  
[ ] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[ ] Du älskar att gå till frisören. 
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 2


DU ÄLSKAR:
[x] Skor.
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Ljus
[ ] Blommor
[ ]Mjukisdjur
totalt: 4

shoppar/shoppat på:
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK 
[ ] JC
[ ] BIK BOK
[ ] kappahl
[ ] CUBUS
[ ] sisters
[ ] ida, josefine
totalt: 2

DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[x] Oh my god
[ ] Venne
[ ] Cute
[ ] Hot
[ ] Visst
[x] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabus
totalt: 3

DU LÄSER:
[ ] Julia
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
[ ] okej
totalt: 0

DU GILLAR DESSA FIMLER:
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[ ] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[ ] Notting hill
[ ] Where The Heart Is
[ ] Lizzie McGuire
[ ] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 3


DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[ ] Prison Break
[ ] Projekt Runway
[x] desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gossip Girl
[ ] One Tree Hill
[ ] Heroes
[ ] idol
totalt: 1

totalt: 18

15 du är en kille
16-29 Hej pojkflickan
30-38 Du är en vanlg tjej
50-69 fjortis bitch?
70-94 värsta fjortisen ever


fyfan vad jag älskar pineapple express

Loggar in på FaceBook och får se något väldigt angenämt som Louise har lagt upp på min wall. Lovely!
 


dirty mind, lonely heart


 

 


just hanging by a thread


"kampen fortsätter"

Rubriken, jag dör lite! Ett litet inside joke mellan mig och tjejerna som var hos mig idag. Det var superkul, vi såg på filmen Inglorious Basterds (som förövigt var jättebra) och snackade massa massa. Vi var tvugna att pausa filmen typ 50 ggr för att vi kom in i så hetsiga diskussioner hela tiden. Men så är det alltid med de flickorna. Vi får göra om det någongång snart, det var awsome!

Jag börjar bli lite förkyld nu igen, är överdrivet öm om halsen. Men jag bryr mig definitv inte om det och vet ni varför!? Jo, för att Flight of the Conchords kommer till Sverige!!!!1!!! OMG, vet du hur glad jag blev när jag fick reda på det idag!? Jag skakade när jag ringde Elise, och vi skrek som småflickor tillsammans! Åh, detta gjorde verkligen min dag! Eller nej, detta gjorde hela min vecka! Kommer sitta där som en galning, förhoppningsvis på första raden på Cirkus, och sjunga med alla låtarna! Lycka!!!!!!

Det blir jag, Louise, AnnaClara och Elise nu som går än så länge, men vi får se hur det blir sen. Ni kan verkligen inte fatta hur glad jag är just nu! Crazy as fan alltså. Okej, nu ska jag överföra FoC avsnitt till USB minnet och njuuta! Ha en underbar fortsatt onsdag. Pyss och Kjam!!!!
 

 

 


beyond the surface there is a depth you cannot embrace

Hello everybody (ska låta som han från Simpsons)! Igår var jag på rock spelning med Elise, Annis och Zoe. Vi hade fått biljetter av Elise bror då han och hans band Satin Peacock (coolt namn!) skulle spela. Vi fick träffa Elise kusin och hennes farbror som även de skulle se på spelningen. Jag är hundra procent säker att de rockade hela baren, även fast jag inte kunde stanna kvar för att se hela föreställningen. Var illa tvungen att möta upp syster min i St Erikplan. Men jag hade väldigt roligt med de iallafall! Innan vi drog till Koolingen (som stället då hette) så var vi hos Elise ett tag och bara snackade och spelade Wii medans The Voice var på hög volym. Alltid roligt med de tjejerna! Behövde verkligen gårdagen eftersom att jag har vart inlåst hemma, helt sjuk och äcklig. Tack för det underbara sällskapet girls!

Idag har jag en filmkväll här hemma hos mig, om ett par timmar kommer nämligen Muna, Venus, Hibo, Hafsa och Ayaan.B. hit till mig. Har några filmer här som vi kunde se på bl.a. Inglorious Basterds och 2012 (som jag ännu inte har sett). Det kommer att bli grymt kul, det tjejerna är alltid så härliga. Efter det måste jag plugga matte. Blä. 
 


 


 


 


 


 


 


 


no stopping us

Försöker tillfriskna nu och det börjar arta sig. Även fast jag är täppt i näsan, och att det rinner massa snor så känns det bättre. Hade så ont i hela kroppen när jag vaknade imorse, och vi ska inte ens snacka om ryggen. Vet inte vad för ryggproblem jag har, hela familjen verkar lida av det. Men tog mig en skön, lång dusch och en alvedon - nu känns allt bättre! Ska gå på promenad så fort mitt hår torkar. Efter det ska jag plugga matte, buhu. Sedan ska jag hem till Elise och ta det lugnt där en stund innan vi åker till Gamla Stan.

Är förövrigt väldigt sugen på att se Alice i Underlandet, åh Johnny! Den människan är så grym på alla roller han gör, förstår inte hur mångsidig han är. Ska hitta någon att ta med och se den, vill se den! 
 


don't look back in anger/sunny side up

Har mått pyton hela idag och igår. Har suttit hemma hela helgen och sett på filmer. Film-maraton för hela slanten! Har dock lyckats ta mig hemifrån idag. Först till stan med mamma och syster, poängen var att jag skulle shoppa men fick bara med mig ett halsband. Jag som vill börja shoppa vårkläder nu också. Ofta man kan bli på "vår-humör" nu när det är minusgrader igen! Fy farao för vintern som aldrig vill dra.

Har även vart i U.G. och snackat med Teimor om en verksamhet som vi tänkte starta. Mer om det tar jag upp när det drar igång. Ska strax sätta på filmen Cadillac Records och sedan är det sängen som väntar mig. Vill få bra med vila så att jag kan friskna till för imorgon är det konsert som gäller! Haha, har blivit värsta metal-tjejen nu (haha not), andra metal konserten på kort tid. Den här gången är det Elise brors band som ska spela. Ska bli trevligt! Ska även på en annan konsert på fredag också, även den metal. Haha!

Nu har jag ont i ryggen, ska lägga mig i soffan med Pringles. Vi hörs!
 

Sunny Side Up by code poet.
 
This Time the Dream's on Me by code poet.




RSS 2.0