Achievement brings its own anticlimax.

Hej! Har haft en bra dag idag, trots att jag känner mig helt slut och bara vill lägga mig. Men inte kan man lägga sig en tisdagskväll utan att ha sett Desse! Ellerhur?

Har haft seminarie, 9:15-15:00, det gick riktigt bra trots att jag alltid blir supernervös innan. Som tur var så hade vi världens bästa seminarieansvarig, alla andra grupper fick tyvärr inte lika mysiga..

Efter skolan mötte jag upp Venus, vi käkade mat i Kista, och promenerade hem med var sin glass i solen. Varmt och skönt, åh! Kändes som en riktig sommardag. Nu tänkte jag sätta mig på balkongen och njuta av solnedgången. Toodles!
 


You don't need to turn me away.

Det värmer i hjärtat när man får höra av patienter och dess anhöriga att man passar perfekt in i yrket och att man är en fin och go människa. Det gjorde min dag, verkligen. Förövrigt så skiner solen och det är asvarmt. Är superdupertrött, men innan jag kan lägga mig (planerar att däcka innan 9..) så blir det té och plugg ute i solen. Toodles!


What good is it to sing helplessness blues, why should I wait for anyone else?

Hello! Hoppas allt är bra med er denna söndag. Imorgon väntar ännu en vecka, ser fram emot det. Nu vill jag förresten ha sommarlov, eller vad säger du?

Har jobbat idag 15-21, gick bra med tiden gick så sakta när man knappt har något att jobba med.. Förrutom jobb så har vi firat mamma lite, är iförsig lite anti mors/fars/kvinnodagar, varför kan inte man fira och uppskatta varandra varje dag? Men kände att vi behövde göra något speciellt ändå, dessutom vart ju man tårta sugen. ;)

Har även vart på loppis i Husbygård, hittade inte mycket, men fick med mig två superfina halsband. Älskar loppisar!

Nu hade jag tänkt och ducha, sedan lägger jag mig för jag måste gå hemifrån vid fem på morgonen imorgon. KUL. Toodles!
 


 


When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand more to smile.

Hello! Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Det är synd, men har knappt tid att sitta vid datorn nu de senaste dagarna. Har haft fullt upp med praktiken som jag älskar älskar älskar att gå till. Det känns så bra att vara där, har världens bästa arbetsgrupp, handledare och patienterna är helt guldvärda. Är 150% nöjd med min praktikplats. Synd att det bara är 2 veckor kvar! Men sen är det sommarlov, boo-yah!
 
En sak jag saknar är att få umgås med mina fina vänner, känns som att jag inte har träffat någon människa de senaste dagarna, hinner knappt vara med familjen. Antingen sover jag eller så sover de haha..
 
Idag har jag iallafall hunnit umgås med min familj! Vart och käkade lunch hos fina mormor, sen vart jag tvungen att jobba. Imorgon blir det loppmarknad i husbygård, yey! Sen blir det att jobba då med. Ha en underbar fredagskväll!
 


Sunlight over me no matter what I do.

Den här låten är himla fin.. Fleet Foxes - The Shrine/An argument


Individually, we are one drop. Together, we are an ocean.

Hello! Är himla glad idag, det känns som att allt går som det ska om inte bättre. Dessutom så är det perfekt väder idag, det kan inte bli härligare! Sitter här och lyssnar på Fleet Foxes och The Middle East, de är riktigt fina de.

Ikväll är det en liten get together med grillning hos fina Rafif, det ska bli riktigt roligt! Och gott. Nu ska jag måla naglarna. Ha en underbar fredag!

Fleet Foxex - Mykonos


If you wish to experience peace, provide peace for another.

Är himla lycklig just nu! Kollade mina resultat på TEN2 och TEN3, klarade båda! Vart SÅ orolig för läkemdelsberäkningen och fatta att jag satte ALLA POÄNG!

Kom hem för en stund sedan från sista Tjejforumdagen för den här terminen, buhu. Lite sentimentalt var det, men vi ses ändå snart! Redan imorgon när det gäller ledarna iaf, haha. Men vi hade ordnat en fest för för flickorna för det är de värda, och mycket mer! Vi hade god mat, vi grillade, hade snackas och bakelser. Så vi frossade! Vid slutet hade vi ett Zumba pass med tre kvinnor från SATS vilket var superkul. Svettig blev man också.

Igår vart jag på ett "introduktionsmöte" på Ny Gemenskap som varade i kanske en timma. Jag fick se hur stället såg ut, hon berättade om verksamheten och hur allt låg till. Om inte jag har berättat det tidigare så är Ny Gemenskap en förening som ger kläder, mat, chans till dusch och en sovplats till hemlösa eller andra i behov. En helt underbar verksamhet dvs. Så jag ska börja volontärarbete där några gånger i mån som det ser ut nu. Ska bli riktigt spännande, ser verkligen fram emot det. Efter mötet hade jag praktik från 13:30-21:30, gick superbra!

Okej, är trött nu som fasiken för jag hade seminarium idag från 9-16, så dags för mig att sussa sött. Toodles!


Ever since happiness heard your name, it has been running through the streets trying to find you.

Det regnar som bara den! Helt plötsligt så började det hets regna, åska och hagla, fy farao. Fick stå under ett tak innan jag kunde fortsätta hem, inte kul. Har ändå haft en riktig bra dag trots att jag är trött, seg, har ont i fötterna och trots det hemska vädret. Det är ju nästan juni, jag vill inte gå runt i någon jacka inte..

Träffade fina Karin och Samira idag, fick även träffa Carro som inte jag har sett på ett tag - vad jag saknar den bönan! Hon måste ju byta tillbaks till oss! Vi skulle till RICE som har en galen asiatisk buffe, men där var det fullt, men precis på andra sidan gatan så fanns ett annat ställe som var minst lika bra, om inte bättre! Så vi satt där ett långt tag och snackade, käkade massa mat och hade det allmänt trevligt. Vi kalasade loss på bl.a. kyckling i jordnötssås, sushi, vårrullar och yaki-niku. GÅ DIT! Mm........

Efter det mötte jag Elise, Zoe och Aino. Vi gick runt i stan och kollade kläder, åhh vill shoppa. Får väl vänta till löning! Hoppas er muliga tisdag har vart bra med! Nu ska jag plugga, sedan blir det Desse. Toodles!
 

Den här godingen fick jag med mig!


häppi

Är så himla glad just nu! Tror att jag kommer somna gott nu..

No object is so beautiful that, under certain conditions, it will not look ugly.

Hej! Kan inte förstå att det bara är några få veckor kvar innan mitt första år på universitetet är över. Känner mig galet vuxen.. Åh, vill att det ska bli sommarlov någongång!

Har vart på sjukhuset idag och praktiserade. Det blev ett 7-15:30 pass. När jag börjar 7 så måste jag gå hemifrån typ 5, helt jävla sjukt. Så tidigt alltså. Fick gå med en ny handledare, hon var jättebra och jag fick testa en hel del nya saker. Spännande! Och alla hjälpte mig att träna på blodtrycksmätningen eftersom att jag suger på det (är nämligen jättedålig på att höra hjärtslag via stetoskopet). Alla sa en efter en men du kan träna på mig! Så himla goa. Är verkligen supernöjd med min praktikplats! Nu ska jag plugga. Toodles!


Dom klappar en på ryggen för att sen veta vart kniven passar som bäst.

Hello! Är hemma nu och ska snart käka lunch, klä på mig och få skjuts till jobbet - yes! Igår var det ju bröllop, nämligen storebrorsans bröllop. Det var lite konstigt för det var lite strul till en början med lokal och allt sånt, så vi fick veta i sista sekund var allt skulle vara, helsjukt. Det var kul, fick träffa roligt folk och äta god mat. Kan inte fatta att min egna bror nu är gift, vad vuxet! Är nog inte redo att släppa taget ännu tror jag, haha löjlig tjej.

Igår var jag på full bak-mode, hann baka en långpanna kärleksmums och sen så vart jag så sugen på jordgubbar så jag bakade en jättegod sommartårta. Har aldrig testat det förr, och det blev väldigt lyckat om jag får säga det själv! Så igår när vi kom hem sent så var vi inte riktigt trötta ännu så vi satt och snackade, käkade jordgubbar och såg lite på melodifestivalen (haha, hatar det där programmet). Sverige kom ju långt! Nu ska jag käka lunch. Toodles!
 


pappa och mina bröder, stiliga i kostym!


Everybody is God's somebody.

Hello! Är hemma nu från mitt första kvällspass på sjukhuset, ganska lugnt och stilla var det. Både skönt, men också väldigt stressande då jag blir väldigt rastlös och konstigt nog stressad när jag inte har något att göra. Känner mig lite malplacerad då jag inte riktigt har någon kontroll över situationen. Men men.

Imorgon väntar storebrorsans bröllop, oj! Vet dock inte vad jag ska ta på mig d'oh! Det som är mer d'oh är att jag inte ens vet var bröllopet äger rum, helt kaosz. Det är mycket strul med arrangemanget och så.. Hur ska detta gå? Okej, nu känner jag att jag ska stänga av datorn och drömma mig bort. Kanske till Ligurien? Åh, vill dit! 
 

  

 


Att åldras är som att bestiga ett berg. Man blir lite andfådd, men man får mycket bättre utsikt.

Hello! Min första dag på praktiken är avklarad och jag är MER ÄN NÖJD! Fick främst följa med en usk i börjarn då jag behöver mycket grundläggande omvårdnad så här i början av utbildningen, men var också mycket med min handledare. Har fått två helt underbara handledare att följa, åh är så gla'! Fick riktigt god kontakt med några av patienterna och det är det som verkligen förgyller arbetet. Mer än nöjd är jag ialla fall! Och det gjorde inte saken värre att jag fick sluta 1,5 timmar tidigare än egentlig utsatt tid. Hela gruppen av ssk och usk har så god sammanhållning, vilket gäng! Tyvärr så är det en sån där typisk hierarkisk struktur i sjukhuset, hatar att läkare ska typ tro att de är gudar.

Enda egentliga nackdelen var väl att jag vart såååå trött påväg hem, helt utmattad då jag fick typ 0 timmar sömn inatt. Kul att vara tvungena tt vakna vid 4 och sedan inte heller kunna somna under de få timmar man har. Mm..

Efter praktiken åkte jag till MQ och hämtade ut storebrors kostym som pappa hade lagt undan, har inhandlat den och storebror blev glad över sin förlovningspresent från mig. I'm glad! Nu vill björnen sova. God natt!
 


The sun might aswell burn my eyes out if I lost your love.

Hello! Har haft en rätt så stressig men rolig dag. Har hunnit vara på introduktionsmötet inför praktiken där vi fick en rundtur av sjukhuset och allmän information. Det ska bli intressant! Min handledare verkar ganska så trevlig faktiskt, det är ju skönt. Men vet inte ännu då mitt möte med henne var ganska kort, hoppas på det bästa. Det viktigaste är ju att kunna ha en handledare man trivs med.

Efter det åkte jag, Aino och Elise till Rålis och stekte, njöt av solen, gott sällskap och god mat. Har även hunnit ha "möte" med Hasret och Atusa hos mig angående Tjejforum, det ser riktigt lovande ut! Hoppas allt går som planerat bara. :)

Nu hade jag tänkt duscha, fixa matlåda och sedan sova för jag ska vara på sjukhuset 6:40. TIDIGT............

Toodles!


"The problem is all inside your head", she said to me.

God morgon! Vilken härlig dag! Gör något bra av dagen, man ska ta chansen.

Ska snart ta mig till sjukhuset, börjar 13 men måste gå hemifrån 11 - SÅ HIMLA LÅNGT. Usch.. Men se det från den rosa sidan som min pappa skulle säga till mig, jag slipper iaf betala dyra resor och åker med gamla vanliga SL. :)

Efter introduktionsmötet ska jag möta Elise och Aino för en liten pick-nick i parken. Mm! Det blir jordgubbar och annat gott som passar. Och idag blir det defenitivt sommarklänningen som får sitta på! Efter det ska jag möta Atusa och Hasret för möta angående torsdagens tjejforum då vi har hand om huvudaktiviteten. Ska bli roligt! Ha en underbar tisdag nu. Toodles!


Never under estimate your own fierceness.

Hello! Solen skiner som bara den och man blir bara gladare och gladare. Dock tror jag inte att min kropp har hunnit att ändra klockan lite, den hänger inte med så mycket som jag skulle vilja att den gjorde. Alltid något att klaga på har jag, haha fett synd!

Har haft kursstart med den verksamhetförlagda utbildningen, spännande! Det blev en videokonferans med Västerås som var ehm.. intressant. Vart så trött att jag knappt brydde mig om vad kvinnan sa. Och hon som var forskare och så grym, men är man seg så är man.

Nu hade jag tänkt plugga en timma eller två, sedan tänkte jag gå på promenad. Sen ska jag testa att bota min bad-fobi, ska ta mitt första bad på länge.. ooooh! Eller så fortsätter jag med gamla hederliga duschen. Haha, som att ni bryr er. Toodles!


Turn my sorrow into treasured gold.

Hello! Sitter här nyduschad med nymålade naglar. Är förresten helt förälskad i H&M's body splash med vanilj och äppel doft, mm!

Vilken tur att vädret gjorde en u-sväng, det är riktigt soligt och varmt idag. Lycka! Ikväll ska AnnaClara och Zoe firas! Det är planerat att vi ska ut på middag, men vi får se hur det blir. Men det ska bli asnajs, vad vi än gör så blir det underbart! Det är ju sällskapet som gör allt. :)

Hoppas att ni mår prima och att er lördag blir jättefin! Toodles!


All experience is unique, no one has the same synapses, can't think like you.

älskar denna! så fin!


You pay me back in kind and reap just what you sow.

Hej! Äntligen fredag! Känns himla bra. Har gjort mina två tentor, båda kändes bra. Dock får man inte ens missa ett halvpoäng på läkemedelsberäkningen, surt att missa på den.. Men aja, det får väl gå som det går! Gjort är gjort. Efter skolan åkte jag tillbaks till Estocolmo, mötte kära Karina som skulle köra en intervju med mig för sin B-uppsats. Vi och fikade och hon spelade in, vart ju lite nervöst, men det var helt okej. Lagom avslappnat.

Nu är jag sååååå trött, känner att jag kan som när som helst. Men vill inte lägga mig för det är så fint väder! Ikväll måste jag dock gå och tvätta kläder. Aja, that's life. Nu ska jag göra annat! Toodles!
 


Ju mer jag ger dig, desto mer har jag, för båda är oändliga.

Sitter just nu i lägenheten i Eskilstuna, tog ett kvällståg in hit. Börjar tidigt imorgon så vågar inte riskera något med några eventuella tågförseningar (man kan inte lita på SJ heller..), dessutom måste jag annars vakna aaaastidigt. Fy och blä.

Imorgon väntar två tentor, en i allmän farmakologi och en i läkemedelsberäkning. Okej, nu är reklamen slut. Toodles!


The endless quest for company.

Vill att den här veckan ska ta slut någongång, så det kan bli helg! Är det bara jag som känner att denna vecka tar en evighet på sig?

Har vart i Kista Galleria och haffat mina presenter till Zoe och Annis som ska firas på lördag. Yey! Ska bli riktigt kul. Snäp, 20 år gammal - inte lite allstå.. Vill inte fylla 20 vill ha "ton" i slutet på min ålder föralltid. Vill vara tonåring, känner mig inte riktigt reda att släppa taget än.

Okej, nu ska det vara slut daltat med åldersnojjan. Toodles!
 


Please accept my shine.

Hello! Nu hade jag tänkt sätta igång med plugget, det ska bli kul! Not. Nä men läkemedelsberäkning är faktiskt ganska roligt, ibland är matte roligt faktiskt (vad fan säger jag!?). Förövrig så verkar ögon-förkylningen borta nu, haha fyfasiken det var inte najs.

Och snälla kan inte vädret bli bättr nu already? Att det snöar och haglar när det är maj, det är rent ut sagt bedrövligt. Only in Sweden! :) Time to hit the books. Toodles!
 

Världens godaste paj som syrran bakade, mummss!


Even amidst fierce flames the golden lotus can be planted.

Den här veckan har bestått av plugg, åtminstone de få vardagar som har vart nu. På fredag är det dubbeltenta, men de är båda relativt korta vilket känns himla bra. Sista kursen börjar lida mot sitt slut nu innan praktiken som börjar på måndag, spännande! Nu vill jag ha en till kopp te men vet inte om det är en bra ide nu.. Toodles så länge!


RSS 2.0