Even amidst fierce flames the golden lotus can be planted.

Hello! Är faktiskt ganska så trött nu, men glad-trött och inte trött-trött. Vet inte hur jag ska förklara mig haha, men vi antar att ni förstår! Hoppas allt är bra med mina läsare! För det är det med mig. Och idag har min helg officiellt startat. Känns finnemang! Mer än det!

Kom hem för ett litet tag sedan från Ungdomsgården, där det var Tjeforum - världens bästaste ställe typ! Fick några nya homiez, nämligen tre nya tjejer som jag babblade på om allt, men framförallt Dubai! Älskar verkligen att jobba där. Idag bjöds det på mackor + varm choklad. Mysigt eller vaddå?

Provet idag vart pinsamt lätt, det var precis samma prov som vi hade tränat på innan, men jag hade inte tränat nog. Haha, awkward och få U på den!

Imorgon blir det att fixa mitt foto till eTjänstekortet inför praktiken (oboy!) och sedan ska jag iväg och köpa rollerblades (oboy!), och på kvällen ska jag se på film med finaste Venus och Ayaan B. Bra fredag! God natt!
 


I can see your true colors, shining through.

Hello! Sitter just nu i Kista bibliotek och FÖRSÖKER plugga. Det är så förbaskat kallt här, fy! Har pluggat ett tag nu, men lusten är borta. Dessutom är jag super kissnödig.. Det har väl gått sådär med plugget, tar inte den här kursen riktigt på allvar och därför tar jag inte inlärningen heller på så stort allvar. Det känns så jäkla enkelt bara. Hoppas inte jag får mig en rejäl överraskning bara imorgon under tentan.

Vid fem kommer iallafall Venus som inte jag har träffat på ett tag nu. Vi ska käka något och catcha up lite. Känns riktigt najs! Nu ska jag återgå till böckerna, sen ska jag försöka hitta en toalett. Toodles!


Jag vill ha en egen måne.

Hej! Kom hem för en stund sedan, filmen vart helt OK. Självfallet väldigt klyschig, sådär hopplöst romantiskt som man önskar att det egentligen vore. Typisk amerikansk högljudd, moral-kaka film. Vi satt tyvärr mest och skrattade och kommenterade under filmens gång, fan vad störande vi måste vart!

Imorgon blir det en hel del tenta-plugg, tyvärr. Haha! Sparade allt bokstavligen till sista dagen då tentan är på torsdag. D'oh! God natt!
 


No one is in charge of your happiness but you.

Hej! Hoppas allt är bra med mina fina läsare idag. Dyster och grått väder ute, snöar gör det också. Super! Men det stoppar inte mig från att vara lycklig! Har dock inte fullföljt dagens "måsten", nämligen att plugga.. Men, men!

Ska snart byta om och dra till Kista Galleria. Jag ska nämligen se filmen "Adjustment Bureau" med Elise och Aino. Ska bli riktigt najs! Nu måste jag faktiskt börjar röra på mig. Ha en underbar tisdag! Toodles!

PS. Glöm ej Desse (Desperate Housewifes) idag!


I've given you the rest of my remaining fire.

Hej! Den här helgen har jag jobbat hårt, har jobbat kväll både igår och idag. Känns sådär, man vill ju göra annat än att jobba liksom, men pengar måste man ju ha! Bästa dagen är ju 25e varje månad. ;) Sitter nu och lyssnar på en nyupptäckt pärla på Spotify, nämligen en sångare vid namn Lior. Fin musik! Riktigt glädjande. Hans låtar fick åka dirr till min vår-lista.

Den här veckan ser ut att bestå av mycket plugg p.g.a. en tenta på torsdag, men kursen är hur flummig som helst och det verkar vara bus-enkelt att plugga in inför provet. Vi får se hur det går, hoppas det bara räcker med att plugga dessa dagar nu.

Imorgon blir det träning för min del, 25 min spinn och 25 min Core. Najs! Efter det blir det plugg som sagt, och sen mot eftermiddagen är det bowling med tjejerna på Tjeforum. Ska bli riktigt roligt!

Nu ska jag se på Jersey Shore, perfekt avslut på en dag som denna! Toodles.

Lior - Autumn Flow


Live with no regrets and love with no excuses.

Sitter och lyssnar på Jack Johnson och Cat Stevens, livet kan inte bli bättre just nu!
 


Efter regn kommer solsken.

Hej! Det var ett tag sedan sist. Har inte haft tid/ork att blogga. Har vart så inne i mina skolböcker att jag inte har kunnat koncentrera mig på något annat. Men nu tror jag att jag är tillbaks. Och jag är mer än glad kan jag tala om! Min sömn har vart sisådär, har vart allmänt stressad och irriterad, yr och ångestfylld, you name it! Men som sagt är allt bra nu! Tack och lov.

Har inget mer att tilläga nu. Ja just det - trevlig fredag! :) Och det är ju vår! :)) Toodles!


L.O.V.E

E. Y. Harburg
Oh, innocent victims of Cupid,
Remember this terse little verse;
To let a fool kiss you is stupid,
To let a kiss fool you is worse.


She wears her heart on her sleeve.

Känner verkligen, verkligen inte för att plugga. Vill hellere göra något annat. Typ läsa min bok. Eller fortsätta lyssna på min spotify lista. Vette fan, men plugga är det sista jag vill göra just nu iaf. Hoppas det vänder imorgon. Hade tänk att träna riktigt hårt imorgon bitti och sedan ta mig till Husby-bibliotek och sitta hela dagen. Visst låter det som en plan? En bra en? Ja!

Okej, nu ska jag koka mig en till kopp té. Nu en annan smak. Sen lägger jag mig i sängen och läser Dr.Glas tills jag somnar. Toodles!

photo


Grab my crotch wear my hat low like you.

Hej! Vart så j*vla trött igår, helt sjukt seg. Men jobbade 7-14, det var en bra arbetsdag då solen sken som bara den. Dessutom käkade vi massa gott bl.a. en tårta och brieost med kex och marmelad. Snacka om lyx på jobbet.

Efter det åkte jag till min kära mormor där det var en liten släktträff. Fick träffa mina underbart söta sysslingar som jag hade riktigt roligt med när vi lekte och sprang omkring där. Lillen blev lite förvirrad när han såg mig med så pass kort hår att det enda han kunde göra var att skratta och springa iväg. Tack! Haha.. Moster hade lagat supergo' mat, det blev kyckling med jornötssås med ris, sen morotskaka och chokladpudding efter. Så vi åt så himla mycket, man går aldrig därifrån hungrig.

Senare mot kvällen åkte jag hem till Elise, vi snackade en massa, jag fick "catch up" allt jag hade missat. Vi såg även filmen Battle Royal (som jag velat se ett tag nu) och käkad B&J's. Najs! Filmen var jättebra, typiskt min film. Lite väl sjuk, men det gillas.

Idag blir en seg dag, ska vara hemma, plugga, se på Jersey Shore och vila. Men först - en prommis i solen. Toodles! 
 


Cravings!

Igår kände jag att jag behövde fräscha upp min garderob lite, så beställde ett par kjolar från H&M samt ett par skor. Känns helt underbart att få börja shoppa inför våren/sommaren. Helt härligt!
 
Sitter här och kolla på mer kläder från Nelly och det finns massa skor som jag nästan skulle kunna döda för (bara nästan). Men jag vågar inte särskilt mycket när det gäller skor, är lite av en fegis. Önskar att jag vore mer "bold" gällande modefronten.
 
Har haft ett seminarium som gick superduper bra. Har världens skönaste lärare så det gick som smort! Dessutom fick vi sluta 2 timmar tidigare, gjorde verkligen min dag!
 
Ikväll stannar jag hemma eftersom att jag 1) är skittrött, 2) måste plugga. Najs, verkligen. Men som tur är så är det tacos som gäller hos oss idag. Kan det bli bättre!?!?!?! Toodles!

 
Om jag hade modet (och pengarna) skulle jag kirra hem dessa godingar:
Nelly  Shoes - Exclusive Britta Mini For Many - Space Shoe Wood Wedge
Nelly  Shoes - Exclusive LeeJeffrey Campbell - San Diego Shoe
Jeffrey Campbell - Clinic ShoeNelly  Shoes - Minna
Nelly Trend - Zoe Shoes

Mh-hm!


You are bigger than your circumstances.

Hello! Sitter här och drömmer mig långt, långt bort. Såg på Oprah Show idag där de snackade om deras Australien resa, mmm vad underbart! Satt där och hade gåshud på hela kroppen, var inte heller långt från tårarna kan jag tala om. Tycker inte att livet borde vara så begränsat. Men sen så kan man ju göra något åt saken, istället för att sitta här och klaga hela tiden. Å andra sidan - ofta jag kan packa mina väskor och dra till andra sidan jordklotet? Min dröm är iaf att flytta bort från Sverige. Vi får se hur långt jag tar mig.

Idag ska jag till Tjejforum som jag ser fram emot. Nu ska jag egentligen plugga innan jag drar, men orkar verkligen inte. Fy skäms på mig. Toodles!
 


My mama told me when I was young, we're all born superstars.

Hej! Har haft en riktigt fin dag idag, solen gjorde dagen ännu bättre måste jag få berätta. Jag började dagen med att träffa Rafif, Atousa, Cathy, Nesli och Nadine från Tjejforum. Vi möttes vid tio för att gå till till ett kriscenter för drabbade kvinnor. Vi var där och fick reda på nyttig information och verksamheten och vi fick se hur stället såg ut - riktigt fint var det! Det var ett underbart ställe, trots omständigheterna.

Efter det gick vi till Rice som ligger på Östermalm, där åt vi en asiatisk buffé som var helt underbar! Åt massa nudlar, ris med en biffgryta (typ) och en massa sushi. Tänkte att jag skulle testa (för tredje gången) och det var helt underbart gott, trots att jag var skeptisk. Alla säger att man lär sig att gilla sushi, och nu kan inte jag tänka på något annat!

Efter den underbart fräscha och goa buffén åkte jag till Stadsbibblan där Karin, Atousa och Samira var och vi pluggade flitigt. Det gick riktigt bra. Och nu sitter jag här efter att ha sett på Oprah och gråtit så hårt. Den kvinnan alltså, varför gör hon så mot mig!? 

Snart ska jag sova. Peace, love & understandig y'all!
 



Mirror, mirror on the wall.

Hej! Har vart ganska duktig idag måste jag få säga. Befann mig på bibblan från 10-16 med Karin och Samira. Efter det gick jag hem och gick dirr till träningen. Det vart Street Funk som jag testade idag, inte min grej. Har aldrig kännt mig så otaktfull. Fy, pinsamt. Men tog ett 25 min Core pass efter det som satt fint. Svettade som fan och det brändes i magen - precis som jag vill ha det!

Har suttit nu den senaste timman eller så och garvat åt någon Niklas från Big Brother över hans otroligt pinsama och dåliga rap. Kollar inte på Big Brother, men det där var klockrent! Fan vad roligt det är att garva åt idioter.. Nu är jag jättetrött. Imorgon får jag plugga hemma, har nämligen en tvätt tid i stugan.


Säg bara när, var, hur.

Hej! Sitter här och kliar hysterisk i ögon och halsen gör bara ont som bara den. Har precis gosat med en nallebjörn som har dammat så jävla mycket. Kul.

Sitter här och håller på att fixa min intervju som ska vara inne imorgon. Det går bra. Annars har den här dagen vart helt underbar. DEn bästa söndagen på väldigt länge.

Dagen började med frukost här hemma, efter det åkte jag in till Sofiaskolan där del ett av feministisk självförsvars-kursen började. Det gick grymt bra! Riktigt kul var det.

När jag kom hem fick jag världens infall (som jag ändå har gått och tänkt på ett tag nu). Har nämligen klippt håret riktigt, riktigt kort. Typ pojk-kort. Och det ser grymt ut! Det enda som gäller nu är att antingen färga det kolsvart eller ljusbrunt. Vi får se hur det blir. Pappa klippte mitt hår hahah, har aldrig garvat så mycket som jag gjorde idag.

Efter den spontana klippningen (btw, vad är det med mig och hemma-gjorde frisyrer?) gick jag, syrran och mamma till närmsta 7-Eleven och köpte var sin Mezzaluna med Pesto och Kyckling-meny. Söndagar är officiellt Mezzaluna dag! God natt! :DD


It seems we living the american dream, but the people highest up got the lowest self esteem.

Hej! Ögonen svider som bara den, är riktigt trött just nu. Har fått springa omkring som en hund på jobbet känns det som, mina fötter är helt förstörda, samma med ryggen. Jobbade med världens segaste kvinna idag, men som tur var fick jag gå hem i rättan tid (trodde nämligen att jag aldrig skulle få komma hem).

Imorse vart jag och tränade. Det blev ett Salsa Aerobics pass - SOM JAG SVETTADES. Det var en riktigt workout, alla vart helt slut verkligen. Men som sagt så känns det bra efteråt, den känslan efter träningen slår ju allt. Och som solen sken idag! Om inte det är lycka.

Imorgon ska jag på feministisk självförsvar som en kompis håller, det kommer bli grym bra! Nu försöker jag fundera över vad jag ska göra av min tråkiga lördag. Känns som att jag har blivit allt mer osocial. Fy. Gillar att stanna hemma, det är min comfort-zone. Det får nog bli en film tror jag. Det står mellan The Colour Purple (som jag inte har sett, fy skäms på mig) eller Pineapple Express (som jag såg förrigår, men vill se igen..). Hmm, tough choice! Toodles!


Oh!

Kollade precis min elevmail och det verkar som att min lärare inte ens har fått min hemtenta! Alltså varför begär man en kopia inskickad för hand, kan inte man bara skicka via mail!? Och dessutom så fick vi som inte ens bor i Eskilstuna skicka via brev - vem fan skickar vanliga brev nu för tiden ens!? Åh! Lärare måste alltid krångla till allt!

Nu ska jag tröstäta och lyssna på George Michael.


One's heart is a receptive port for Divine manifestations.

Hej! Hoppas att er fredag är mycket bättre än min. Såg precis att jag hade fått ett Underkänt på min hemtenta, kul! Aja, hellre att man får det på en hemtenta än en vanlig salstenta iallafall. Fail!

Har vart och pluggat en stor del av dagen med Karin och Samira vilket gick riktigt bra. Hade saknat de tjejerna så det var roligt att få träffa de igen! Vi kommer ju inte att få återförenas igen på ett bra tag.. Och imorgon är det tid för mig att jobba, 15-21. Som tur är så är jag ledig på söndag, känner att jag behöver det. Toodles!


Man säger att tiden läker alla sår.Hinner dina läka, innan din tid rinner ut?

Hade riktigt roligt på Tjejforum - som vanligt. Lyckades hålla mig borta från godiset till en stor del, käkade ett par lakritsremmar, men inget annat godis! Sötsuget är riktigt svårt att bekämpa måste jag erkänna. Men träning ger färdighet.

Förövrigt känner jag mig lite skyldig över att inte ha pluggat idag. Dessutom saknar jag någon som inte jag kan sluta tänka på, usch. Hatar att inte ha den där kontrollen.. Och såg precis att jag klarade min Mikrobiologi och Vårdhygien-tentamen. Awsome! Toodles, god natt!
 

 

 

 


Jag hoppas ändå på ett lyckligt slut.

Hello! Känner mig lite mörbultad i kroppen nu, har tränat fyra dagar i rad vilket känns najs. Det var länge sedan jag tränade så jag tänkte ta mig själv i kragen liksom.

Det känns härligt nu när vädret ständigt förändras till det bättre, lite slask och sådan kan man tåla för som uttrycket lyder - efter regn kommer alltid solsken, ellerhur? 

Kom hem för en stund sedan från Kista Galleria med mamma där vi gick runt lite, käkade mat och handlade lite nödvändiga saker.

Ikväll är det meningen att jag ska till Tjejforum, känns hur roligt som helst! Ser fram emot det kan jag tala om. Until we meet again - hejdå!  
 


dagens citat

"Barndomen pågår inte från en viss ålder till en annan då barnet växt upp och stoppat undan allt barnsligt. Barndomen är kungariket där ingen någonsin dör."

- Edna St. Vincent Millay


Wrap your troubles in dreams (And dream your troubles away)

God morgon peepz! Håller på att städa huset nu för fullt, tjejerna ska komma hit på en plugg dag. Här ska det pluggas flitigt! Och idag är det internationella kvinnodagen. Egentligen är varje dag kvinnodag (för mig iaf), så sånt gillas inte. Samma med alla hjärtans dag - man ska väl älska varandra till fullo varje dag liksom? Bara sätt för företag att tjäna pengar. Okej, nu ska jag inte vara tråkigt - ha en bra internationella kvinnodag!


To live dosen't mean your alive.

Hello! Sitter just nu hos min kära mormor, har käkat världens godaste lasagne och har precis pluggat klart för idag. Har gjort första delen av INL 1, nämligen en kritisk granskning av en lärobokstext. Skönt att ha det gjort. Har precis kollat mitt schema och har nämligen en enda föreläsning denna vecka, som jag tänker skippa då den är i Västerås. Alltså är jag ledig hela veckan, heck yeah! Dock måste jag plugga en hel del, men ändå liksom. Härligt, härligt.

Nu ska jag käka min mango och om lite mindre än en timma tar jag bussen till jobbet. Ha en fortsatt trevlig lördag. Toodles!


In a world filled with despair we must still dare to dream.

Hello! Det blev jättegod Thai-mat på en jättefin restaurang i Hötorget. Gillade restaurangens mixade tema med afrikansk och thailändsk, dessutom hade de världens bästa live-framträdanden. Vi alla satt på tåget påväg hem i mat-koma typ, helt trötta. För mig blev det jätteräkor med någon sås med cocosmjölk, röd curry och grönsaker - Gud vad det var starkt! Men gott. Det var trevligt och roligt hade jag med syskonen. Nu är jag riktigt trött, ska lägga mig strax så jag kan vakna i god tid imorgon för plugg. God natt! Fortsatt trevlig fredag 8)
 


In a world filled with distrust we must still dare to believe.

Håller på att fixa mig inför vår middag som storesyskonen ska bjuda oss på. Vet inte var det är, men det ska bli gott! De hade en specifik önskan: Dresscode - välklätt! Inget slaffs här inte..

Har träningsvärk från igår i hela kroppen, känns riiiktigt riktigt härligt. Gud vad jag älskar träningsvärk. Nu ska jag sätta på ansiktet. Toodles!


hjälp mig flyga.

Mm..


Yes I saw you were blinded, and I knew I had won.

Hej på er! Har haft en riktig trevlig dag än så länge utan att göra något särskilt. Anledningen är helt klart det faktum att solen skiner som bara den och dessutom smälter snön. Okej, våren kanske inte är här helt och hållet, men något liknande. Åh vad jag vill ha sommar!

Igår kom jag hem efter en dag av föreläsningar i Eskilstuna. Efter det drog jag med moster och syskonen till Kista Bio och såg Gullivers Resor med Jack Black (love him!). Den var helt underbar ju! Det blev foodcourt efter bion, vi gick därifrån helt mätta och svimfärdiga typ. Det blev en promenad hem då vi kände att vi behöve "bränna bort" en del. 

Idag har jag hunnit träna, känns asbra eftersom det var så länge sedan. Har planerat att träffa Yas för en fika, vi får se hur det blir med det! Ska ta och plugga lite också, men det får bli senare idag. Toodles! 
 


He not busy being born is busy dying.

Hello, och välkommen till mitt innehållslösa liv. Befinner mig just nu i Eskilstuna och har spenderat natten här. Vi hade nämligen föreläsningar och kursstart i Västerås, vilket är enklare/billigare (snarare gratis) att ta sig från Eskilstuna. Det gick bra, dock var det aastråkigt, rena sömnpillret mot slutet iaf. Som tur är verkar kursen relativt enkel då det handlar mycket om vetenskapsmetoder och hur man arbetar efter ett kritiskt tänkande. Vilket Thorildsplans Gymn. tjatade om i tre hela år. Tänka sig att det skulle löna sig.
Hade som sagt föreläsningar i Västerås, där min brors fästmö bor och också pluggar, mötte upp henne under min lunchrast och vi gick till henne (hon bor typ 3 min promenad från campus) och käkade världens godaste ris med kycklingwok och sallad. Mm! Det var riktigt kul att få umgås med henne en stund. Tänk att min storebrorsa ska gifta sig snart också..
Nu ska jag ta och duscha, sen blir det lite läsning för mig. Toodles!

RSS 2.0