A story of boy meets girl.

Har precis kollat klart på filmen (500) Days of Summer och jag gillade den väldigt mycket! Verkligen min typ av film. Har länge velat se den och nu har jag fått göra det. Har suttit instängd i rummet och legat där ett tag nu, jag börjar bli förkyld och det är inte roligt alls. Hatar att vara förkyld för om jag väl blir det så går inte den bort på länge. Usch. Hoppas denna förkylning är kortvarig, orkar inte spendera mitt lov i sängen.

Okej, nu hade jag tänkt se filmen The Box. En skräckis, behöver bli lite skrämd nu. Vi hörs!
 


Sweet is the voice of a sister in the season of sorrow.

Det var längesedan jag har haft en sån här slapp dag. Vaknade vid tolv och det första jag gjorde var att ta boken som låg på min systers nattduksbord och började läsa. Boken "syskonkärlek" av Katarina Von Bredow var minst sagt.. intressant. Vet inte vad jag ska tycka om den. Men jag som annars är så trög när det gäller att läsa böcker,
kunde inte lägga den ifrån mig. Men den var fin på något sätt, även om den var twisted. Grät/skrattade lite hejvilt. 

Nu ska jag fortsätta på min slappa dag och se på film. Det blir Thelma&Louise, girlpower! Tror att den schnygge Brad Pitt är med, oh yeah! Sen får vi se vad jag hittar på. Ska nog ta en kopp kaffe till, är kontigt nog väldigt sömnig. Ha en trevlig lördag!


 


hahahaha

Har lite tråkigt så kollade igenom filmen Step Brothers igen. Den är verkligen en av de roligaste filmerna som finns, alltså helt hysterisk! Har sett den några gånger innan och man tröttnar aldrig! Min favoritscen är defenitivt scenen där de ska bygga våningssängar. Alltså, seriöst!?
 

So many activities!


i had some dreams they were clouds in my coffe, clouds in my coffe

Har ingen energi idag, var som en walking dead idag i skolan. Appropå skolan så har jag kommit på vad jag ska vara på skivan och mitt slutgiltiga val är HIPPIE! Okej, nog pratat om skolan för nu är det lov!

Positiva nyheter som nog ingen har lyckats missa - det börjar bli vår! Okej, ska inte jinxa det nu men det har blivit betydligt varmare! Såg påvägen hem att det var hela +4 grader. Snön håller på att smälta, även fast det ser så grått och slaskigt ute så betyder det att sommaren är nära.

Har redan sett två filmer, ena var Cloverfield och den andra var Afterwards. Grät ungefär fyra gånger till filmen Afterwards och John Malkovich som jag älskar var med. Sorglig film om döden, lagom deppig på en fredag när man vill vara ensam. Nu ska jag se något roligare nämligen Kopps som jag ännu inte sett. Har hört att den ska vara hysteriskt rolig. Najs! Tänker lägga in ett par bilder på resmål som jag är riktigt sugen på just nu. Ni får ha en fortsatt trevlig fredag! 
 

Nova Scotia

 


Machu Picchu

 
Tanzania

 
Santorini

 


You can't help yourself from falling.

Hej! Taggad, taggad, taggad till veckans slut! Lovet är mer än välkommet om ni frågar mig. Har helt ärligt pluggat hela dagen, bokstavligen. Började vid nio, slutade vid tolv. Efter det satt jag och tjejerna kvar för att fixa vårt PM och PowerPoint till imorgon. Efter det gick vi till Falafel Kungen (mums!) följt av Stadsbibblioteket. Jag och Elise pluggade historia läxförhör. Hatar Kalla Kriget och allt som har med det att göra. Efter det gick jag tillbaka till skolan för mattestuga, från 5-7. Najs! Var hemma vid halv åtta, och började plugga igen. Hehe, rolig dag va?..

Har nämligen två läxförhör och en redovisning imorgon och allt är i historia. Då förstår ni nog varför jag vill ha lov.. Okej, dags att fortsätta plugga! Vi hörs! 
 


Fake love for an hour or so.

Väntar på att tiden ska gå snabbare. Har vart själv hemma ett tag nu och det börjar kännar ensamt. Vanligtvis älskar jag när det tyst, men nu är det bara obehagligt. Men alla kommer nog hem snart.

Längtar till sportlovet så det gör ont! Har en massa planerat, bl.a. en återträff med de gamla kompisarna. Hoppas bara inte det slutar med att jag är för lat för att ta mig hemifrån och göra allt jag vill göra. För det ser ut som att det är en möjlighet. Den här veckan kommer vara lagom irriterande med skolan, och jobbigt att jag måste förbereda mig för en väldigt viktig grej till efter sportlovet. Gud, jag hoppas det går bra den här gången! 
 

The Isley Brothers - Living for the love of you


Don't Pee on My Leg and Tell Me It's Raining

Hola! Sitter här i skolans datasal och fnittrar som ett äckel med Elise. Vi försöker skriva vår historieredovisning och Sankt Göran och Draken. Till vår förvåning går det undan! Vi brukar annars aldrig plugga när vi verkligen ska göra det.

Efter det här drar jag hem, ser på några SATC avsnitt och sedan klockan sju ska jag på teater och se Hamlet med Elise. Vi fick ett par biljetter från skolan. Gustaf Skarsgård (han elaka från Ondskan, men också bror till Alexander Skarsgård) ska vara med, tror han spelar Hamlet. Elise blev galet taggad, hon sa t.o.m. att detta är det närmsta hon kan komma Alexander Skarsgård. LOL!

http://aboutthat.files.wordpress.com/2009/04/gustaf_skarsgard.jpg


Life is like a song.. a very sad one.

Oh! Fick precis reda på av Elise att säsong två av Vampire Diaries släpps den 23e mars! Gah!! Måste få säga att serien absolut ligger bland mina topp tre favoriter. Åh, Gud vad jag älskar vampyrer. Och snygga sådana! Har dock märkt en grej - det finns inte en enda "ful" karaktär i hela serien.. Men whatever! 
 
Är snart klar med mitt ruttna svenska arbete, sedan ska jag lägga mig i sängen och påbörja den tredje säsongen av SATC. Wo-hoow!
 


Take me away from here

Sitter här i rummet och försöker skriva mitt svenska arbete om dialekter i media. Har stängt alla dörrarna så att jag kan få lite lugnt och ro, för just ro är det sista man kan få från min familj. Min yngsta lillbror är 10 år gammal (alltså ganska stor), men ändå väsnas alla som i ett dagis. Huvudvärk till hundra procent. Har dessutom cravings för guacamole så det gör ont. ÅH!

En låt som jag tycker är himla gullig! Hörde den imorse på MTV och jag blev jätteglad. Speciell låt, verkligen!
 

Owl City - Fireflies


I'm far too tired to fall asleep


i wish i could rewrite my history

Det här vädret! Börjar seriöst tröttna nu, inget fungerar som det ska eftersom att det är så jädrans kallt. Vill någon annanstans. Min plan var att stanna hemma under täcket idag när pappa hittade mig gömmandes under täcket. D'oh. Men nu har jag bara en lektion + klassråd och sedan ska jag placera mig i soffan och se de sista avsnitten av True Blood. Har några avsnitt kvar av säsong 2, har väntat med att kolla från i somras. Ville bara inte att avsnitten skulle ta slut!

Även om vädret är ruttet så vill jag ändå säga att det finns goda människor! Props till de som hjälper till när det behövs. Jag och mamma träffade på en sån igår påväg hem från träningen. Skönt att det finns gott folk!
 


Free Hugs

Hola! Long time no see (?)! Har inte orkat blogga, har varit väldigt oaktiv i internetvärlden de senaste dagarna. Det ska inte kännas som en börda att blogga, därav pausen. Men ska försöka göra så gott jag kan, det är ju roligt att blogga! Har inte haft något som helst socialt liv de senaste dagarna. Skola, komma hem, nörda serier, träna, plugga, sova. Så har mina dagar sett ut. Intressant va? Men nu är det fredag, thank God! Sova!

Känner mig väldigt duktig, måste bara få skryta över hur duktig jag har vart. Varje dag efter skolan brukar jag gå förbi något mataffär och köpa något gott, det blir oftas choklad. Men gissa vad?! De senaste dagarna har jag hållit mig borta från the sweets. Igår t.ex. - kände att jag var i desperat behov av en semla, går fram till semmel-disken, kollar på dem och vänder om! Går istället till frukterna och köper ett paket vindruvor och några bananer. Wow, är helt jävla chockerad. Vindruvor liksom, what's up!?

Idag slutar jag tre, sedan ska jag till Tensta för att träna. Tenstas tränings-schema är så mycket bättre än Husbys. Efter det är det en fin föreläsning, och sedan är det dags för mig att dra hem. Ska se på filmer ikväll, längtar! Okej, dags att vara social med klasskompisarna. Vi hörs senare!




dumburken presenterar

Some good news! DH, Criminal Minds och CSI kommer börja på tv igen. Wohow! Har längtat, äntligen! 
 


 


 


Jag begär ingenting, men jag vill ha allt.

Okej. Jag lever, men har ingen energi till att göra annat än det jag verkligen måste göra. Om jag kunde skulle jag sitta hemma hela dagen och bara gömma mig under täcket i soffan. Skulle sitta/ligga där så länge att soffan skulle formas efter min häck. Alltså är jag jävligt trött på allt. Och när kommer våren!? När man verkligen väntar på något så tar det en eeevighet. Snöflingorna utanför är lika stora som min  knytnäve.. Vill ha värme!

Dessutom blev jag smått emotional när jag såg mitt Jason Mraz album i Facebook. Ville böla. Men kunde inte det. Något hoppade till i hjärtat när jag såg bilderna, säger inte det bara för sakens skull. Men den där mannen betyder så otroligt mycket för mig. Alla har nog ett band eller artist som verkligen betyder enormt mycket för en och det gör Mraz. Om jag skulle få träffa honom igen (och inte lyckas få tunghäfta d.v.s.) så skulle jag berätta hur mycket han betydde. Att hans musik är som godis för min själ. 
 


student 2010 - what to wear!?

Fick precis reda på att det endast är 15 veckor kvar till studenten. Mama Mia! Vad lite det är kvar! Det första jag gjorde var att leta efter studentklänning. Vi har snackat om att snart börja leta efter en klänning, och jag känner panik nu!

Okej, löjligt problem jag vet, men ändå! Ska inte drabbas av något anfall, under 15 veckor hinner jag hitta något. Men åh! För mig blir det extra svårt eftersom att jag vill ha en lång klänning.. Mitt problem är alltså ungefär 10 ggr svårare än för den vanlige studenten. Hjälp! Kanske är onödigt att säga men gör det ändå:
Alla tips tas emot med stor tacksamhet!
 

Haha, tänk er mig i den här! Fyfan vad äckligt!


Eller den här! Mår fan dåligt nu.. Tänk er alla bilringar. LOL


i know where i'd fit in

Snart dags för mig att lägga mig. Är trött, precis som vanligt. Tänkte sova tidigt men vet ändå att jag kommer vara vaken ett tag innan sömnen kommer till mig. Det är så att jag inte kan sluta tänka på en sak. Det irriterar mig så himla mycket, samtidigt som jag finner glädje i det. Hatar känslor, hatar när man tänker så mycket på något så att man får huvudvärk.

Har börjat med Omega-3 tabletter idag. Hoppas att det fungerar bra nu för jag har börjat märka att minnet sviker ibland. Fick tipset av Ayaan.B. för länge sedan att börja - och nu har jag gjort det! Har absolut inget intressant att skriva nu, vill bara sova. En sista grej som jag nämner är att jag har fastnat för en låt med Alicia Keys, en riktig kärlekssmörja, lyssnar nästan aldrig på sånt. Men nu när man ska vara så kärleksfull och grejjer så passar den perfekt. Fin är den iallafall! God natt! 
 

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart


oh take me back to the start

Satt och lyssnade på Coldplay och fick världens nostalgi-känslor. Mitt hjärtes-band, verkligen. Coldplay är medicin för min själ. Fast ibland blir jag sorgsen också, tänker på annat hemskt också. För varje gång jag var arg eller upprörd förrut så satte jag på en låt från Coldplay och då blev jag gladare (ibland ännu mer sorgsen).

Har precis käkat en semla, jag och Elise drog och köpte oss varsitt paket med semlor (de kostar btw 15 kronor på Prisextra - billigt!). Kollar dessutom på Vampire Diaries, åh vampyrer! Alla börjar tröttna på det här med vampyrer, men inte jag! Blir nog mer och mer indragen i vampyr-fenomenet. Och han som spelar Stefan i serien är så galet snygg.. He can bite me anytime! 
 

Vampire Brothers!


 


gonna find a way to make it without you

Hello! Är galet trött, har precis skickat in mitt arbete om sekter till min lärare. Äntligen. Hatar att panikplugga, men det är alltid det jag lyckas göra. Tror jag fungerar som bäst under press (försöker intala mig detta eftersom att jag är jävligt lat). Är så hungrig, men vill inte käka något så sent. Vi har vart och träna både Afrikansk dans + Afro Power. Så roligt, man får shake:a rumpan så det ryker! Påvägen hem så snackade jag och Muna om massa goda saker, försökte förklara för henne hur god Vit Varm Choklad var, men tror hon måste testa för att fatta. Vi ska ordan en riktig fetto-kväll där vi ska svulla semlor, Ben&Jerry's, Oreo's och annat gott som vi får tag på. Ser fram emot den dagen kan jag tala om! Nu ska jag sova.. Är galet trött! Besitos!
 

Mama Mia..


try sleeping with a broken heart

Hello! Är tillbaka från Digital Turist konferensen. Det var verkligen jättekul! Jag ansvarade för blogg-stationen tillsammans med Venus och alla människor som kom och frågade oss frågor var så trevliga! Trodde att människor skulle komma med skumma och "taskiga" frågor, men alla var riktigt schysta. Efteråt blev jag tillfrågade om jag ville komma fråm på scen för en frågestund, hjärtat kom upp till halsen nästan. Blir alltid så nervös för sånt, speciellt om man har närmare 200 personer som kollar på en + kameror. Men det gick superbra! Det var jag Deniz, Erik och Michael som fick sitta där uppe och besvara lite frågor om internetanvändande. Efteråt käkade vi thai-mat i ni vet sådana där söta boxar som man ser i filmer? Ja, sån! Har alltid velat testa sån, men var för feg för att använda pinnarna, ville inte smutsa ner hela logen med nudlar.. Konferensen kommer gå på typ Kunskapskanalen eller något sånt. Vi ska dessutom få biobiljetter. Whoop-di-doo!

Nu ska jag försöka hitta mina Scrubs-avsnitt, sedan måste jag plugga. Och ikväll är det afrikansk dans som gäller, dags att dansa loss! Vi hörs! Ännu en gång - ni får ursäkta den kassa kvalitén, hade bara tillgång till mobilkameran, men här är ett par bilder:
  


 


Just know it was you all along who had a hold of my heart, but the demon and me were the best of friends from the start.

Hej! Sitter i datasalen nu och väntar på att dagen ska gå liite snabbare. Är tillbaka från Gamla Stan med Louise och Michelle för att ta lite bilder till vårt arbete. En måltid på McDonken blev det också. Louise halkade på som vanligt, fick en minihjärtattack varje gång hon halkade till. Klumpig! Det var sjukt kallt ute idag, speciellt vid vattnet. Börjar tröttna riktigt mycket på vintern nu.. Usch. Men det var ändå så fint att gå runt i Gamla Stan igen, vill seriöst bo där. Måste bli miljonär först för att det ska hända.. Men det är den där gulliga/"gamla" känslan, lite pittoreskt och mysigt. Åh!

Klockan 16.30 ska jag vara i Kulturhuset för en general repetition för mässan (?) som är imorgon. Ska bli riktigt intressant! Haha, undrar vad alla kommer fråga om bloggen? Hoppas bara det är sånt man kan svara på. Det är så att jag och Venus ska ansvara för blogg-stationen, medans ett par andra från antingen A eller B klassen ska stå vid Facebook-stationen, WOW-stationen, Mobil-stationen, Guitar Hero-stationen osv. Kul att bli utvald till en sån grej! Efter repetitionen ska jag träna, det blir boxning i U.G. med Teimor och tjejerna.

Nu ska jag försöka skriva på mitt arbete om sekter, blir så upprörd av sekten jag skriver om att det faktiskt är jobbigt. Men jag måste. Vi hörs!
 

Michelle, tomtenisse + en vettskrämd Louise. Haha!

 


the excitement of possibilities

A horse or a unicorn? by Optical illusion. 


*stoppar in händerna i fickorna och spänner*

Försvarsposition!! Haha ett litet internt skämt mellan Elise och mig. Det var hur trevligt som helst idag! Mötte upp Elise och Louise, det var meningen att vi skulle åka skridskor och sen gå och fika. Men alla var för lata för att åka skridskor så vi drog och fikade istället. Meningen var att vi skulle till Café 60, men hamnade i Gamla Stan. Vi gick runt ett tag och sedan hittade vi världens gulligaste café, men det var överfyllt. Och vad fan är det med idioter som är helt ensamma och sen tar platser som egentligen är för fem pers? Orka. Men vi hittade ett annat ställe som hette Chokladkoppen och satte oss där. Inredningen var asskum/ascool - det såg ut som en scen från medeltiden. Läskigt också.

Köpte mig en semla som jag var så galet sugen på och testade även en vit varmchoklad. SÅ gott!! Vi snackade på om allt mellan himmel och jord. Lite mysko saker upplevde vi dock påväg dit, bl.a. en uteliggare som kissade i papperskorgen i t-centralen. Idioter som vi är så vänder vi oss om - trevligt att se en äcklig uteliggares kön måste jag säga.

Nu ska jag se en film, tror det blir Couples Retreat. Sedan ska jag läsa. Vi hörs, ha en fortsatt trevlig lördagskväll!
 

Ni får ursäkta den kassa kvalitén! Men det är innehållet som räknas.
Här har ni två söta bönor:


Haha, normalt Louise!

 


korkad eller vaddå!?

Måste bara börja med att förklara hur jävla korkad jag är! Jag var ju på bio igår kväll och vet ni vad jag lyckas gör? Jag tappar bort min plånbok! Vilken tur att jag bara hade lämnat den i biosalongen! Fick självklart världens utskällning, som jag defenitivt hade förtjänat. Dum, dum, dum! Två incidenter som involverar min plånbok, i en och samma vecka. Vi har vart med om mycket, jag och du plånis..

Hade iallafall jättetrevligt med Venus igår. Vi såg Avatat och jag är helt förälskad i världen Pandora och alla Na'vier eller vad de hette. Vill också vara en! Sjukt vackra! Hela storyn och effekter - magnfikt! Skulle inte bangat på att se den igen alltså.

Om en timma eller så ska jag iväg till Kungsträdgården och träffa Louise och Elise för att åka skridskor och sedan fika. Michelle kunde inte hänga med, stackaren blev sjuk. Krya på dig! Hmm.. Undra hur det kommer gå för mig? Skridskor + Soraia = katastrof. Men man måste ju försöka. Om jag ramlar tar jag med mig tjejerna ner. Är galet sugen på semlor, undrar om de har börjat sälja det på fiken? Hoppas! Semla och Chailatte.. Gaaahhhh. *dreggel*. 
 

Venus igår efter bion!


i thought id finally reached my goal.

Äntligen fredag! Har längtat! Äntligen ska jag få sova ut och göra sånt som jag gillar. Ska se på så mycket Scrubs + True Blood som jag kan. Har dessutom lånat en till bok som jag ska läsa. Måste alltid läsa fler böcker samtidigt.. Konstig att jag alltid tröttnar på en och samma.

Jag ska iallafall iväg strax till Kista för att möta upp kära Venus. Vi ska ta en fika och sedan ska vi se Avatar som båda inte har sett än. Väldigt efter! Vi har skjutit upp det ett par gånger nu, men ikväll blir det av!

När man är i skolan på fredagseftermiddagar så är man alltid galet trött, men så fort jag kommer hem får jag energi från ingenstans. En väldig effekt fredagar har på mig! Okej, nu ska jag klä på mig och sticka iväg. Vi hörs senare!
 

Längtar så mycket till Fettisdagen! Åh, semlor!!!!1!


Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

Usch och fy på den här dagen. Vi hade engelska prov från 9.30-15.30. Gud vad jag blev utmattad! Ögonen sved som bara den och jag ska inte snacka om hur ont jag hade i ryggen efteråt. Har aldrig vart så trött i hjärnan förrut. Eller jo det har jag, men ni fattar.

Det är så underbart för imorgon är det fredag! Det ska bli härligt att få sova ut, men har som vanligt massa läxor. Inget nytt alltså. Livet känns så jävla monotont. Vill ha förändring och spänning. Trååkigt. Resa! Ja, det är vad jag vill göra! Eller kanske t.o.m. flytta? Har funderat länge på om inte jag vill flytta till en annan stad och plugga där istället för i Stockholm. Skulle vara skönt att få komma iväg från tillvaron. Börja lite på nytt. Tycker det är så givande när man inte vet vad som ska hända, även om det ibland är det värsta jag vet. Vill iallafall bort.

Snart ska jag iväg och träna. Det blir Boxning idag. Har btw fortfarande ont i rumpan från igår. Trevligt! Sen ikväll ska jag se på mer Vampire Diaries och sedan blir det kära Scrubs. Nu ska jag ta mig en kopp té. Besitos!
 

Nya Zeeland, en dag ses vi.
 


no longer lonely oh oh oh

Har tränat två pass idag, nämligen Core 25 min och Spinning 45 min. Jag dog lite. Kommer ihåg från Friskis & Svettis att Spinning var galet jobbigt, men tänkte att jag skulle testa igen. Aldrig mer. Varje minut var smärtsam och det är så tråkigt att bara sitta i samma postion hela tiden.. Dessutom blev jag våldtagen av cykelsitsen och så fick jag ont i ryggen av att sitta så skumt. Never ever again.

En trevlig grej är att musiken var himla bra, de hade mina Kings + en av mina gamla favoriter från 06 nämligen Jamie T. Nostalgi! Okej. Lovade att göra syster sällskap när hon äter, efter det är det dags att sussa för imorgon väntar CAE testet. Lycka till till mig! 
 

Jamie T - If you got the money


Fy.

Sitter här och försöker skriva mitt religionsarbete om sekter. Gissa hur det går? Är helt äcklad över sekten som jag skriver om, nämligen samfundet Familjen (Children of God el. The Family International på engelska). Fattar verkligen inte hur människor kan gå med i sådana sjuka sekter! Jag kan förstå att man vill ha gemenskap och så, men wtf!? De utför inscest, pedofileri och massa andra hemska saker.. Kvinnorna gör något som kallas för "Flirty Fishing" och det betyder att de går runt till män och prostituerar sig - bara för att få fler medlemmar. Och vet ni vad dessa kvinnor kallas? Jesus' Hookers eller God's Whores. Människor!! Vill bara träffa grundaren (avskummet har dött, men ändå) och puckla lite på honom. Ska vi se vad han tycker om det.
 

Här är äcklet med sina två barn. Pojken begick
självmord 2005 eftersom att han mådde psykiskt
dåligt efter sin barndom. Blir så upprörd och arg.


who needs a heart when a heart can be broken?

Hallå! Har gått från deppig, till hysteriskt glad, till hysteriskt upprörd på ett par timmar idag. Den främsta anledningen till dagens utbrott (kallar det dagens utbrott eftersom att jag har minst ett utbrott varje dag, ärligt talat) var att jag hade tappat bort min plånbok. Blev så himla upprörd, hade allt däri! Mitt körkort, mitt bankomatkort och allra viktigast - mina studentskivebiljetter. Ringde runt till olika ställen där jag trodde jag hade tappat bort det, bl.a. H&M och Kista Träff. Som tur var ringde jag upp syster, gråtandes, och frågade om hon hade det. Och det gjorde hon. Den kärringen. Trodde alltså att jag hade tappat bort plånbokjäveln. Blev så lycklig! Skulle fått betala massa pengar annars. "Borttappad" plånbok - hysteri. "Upphittad" plånbok - återigen, hysteri.

Ska snart träna, nu ska jag försöka fortsätta plugga!
 

Meeting the Prince of the Royal woods by B℮n.


(one zero zero zero zero zero zero cruel)

Oh! Ny musik! Älskar när jag "upptäcker" ett nytt band. Visste inte att OK Go var bra hade hört ett par låtar förr, inte min smak tänkte jag. Men efter tag blir det mer och mer njutbart! Den här låten hörde jag först på Guitar Hero Rockband haha :) Njut!

OK Go - A Million Ways


there is no disguise that can for long conceal love where it exists or simulate it where it does not.

Är tillbaka från ett pass afrikansk dans och det är alltid lika roligt att få skaka på rumpan. Det är faktiskt otroligt jobbigt men så himla kul! Fick sällskap av världens sötaste Carla idag. Förr brukade vi umgås på gården under sommaren och så men det var länge sedan jag verkligen gjorde något med henne. Ska ta och fråga om hon vill se en film eller något, hon är underbart sällskap!

Nu ska jag ta och plugga lite på CAE-testet som vi ska ha på torsdag. Eller det är inte det riktiga, men det är ändå betygsgrundande. Det riktiga CAE-provet gör vi om ett par månader. Läskigt! Hatar att skriva prov under sådan tidspress.

Efter det ska jag se på Vampire Diaries, ska bli mucho spännande! Vi hörs!
 


jag har tråkigt = en lista

1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Ingen!
3. Hur lång är du? 168 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Extreme Movie
5. Vem ringde du senast? Stora syster
6. Vem ringde dig senast? Mamma
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Oj. Det var du! hehe tack för nycklarna :)" 
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms:a
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? 7 timmar sedan
11. Vilken ögonfärg har du? Svarta!
12. När vaknade du i dag? 10:30
13. Vilken är din favoritjulsång? Har ingen
14. Vilken är din favoritplats? Mina drömmar
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan ):
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Skottland
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Monster under sängen
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Minns faktiskt inte.
19. Hur stor är din säng? 1 pers. säng 
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Baati!
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Vilka städer har du bott i? Bara i Sverige? Stockholm
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Oftast ja, men ibland inte.
27. Vilken är din favoritglass? Aino chokladglass!
28. Vilken är din favorit efterrätt? Friterad banan med glass
29. Tycker du om kinamat? Ja!
30. Tycker du om kaffe?  Mycket!
31. Vad dricker du till frukost? Té, Kaffe eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? Nej. På magen om det räknas som sida haha
33. Kan du spela poker? Nope
34. Tycker du om att mysa/kela? haha lite obehagligt
35. Är du en beroendemänniska? Ja..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, Amal och Haroun
37. Vill du ha barn? Många!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska + Somaliska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på?  Kläder. Choklad.
42. Äger du dyrbara smycken? Ja
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Criminal Minds, CSI och Desperate Housewifes. 
44. Kan du rulla med tungan? Ja
45. Vem är den roligaste människan du känner? De är många säger jag bara!
46. Sover du med gosedjur? Nej :S
47. Vad har du för ringsignal? Vampire Weekend - Cape Cod Kwassa Kwassa
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej  
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min Pyjamas/Bati
50. Flirtar du mycket? Absolut inte. Vet inte hur man gör.
51. Kan du byta olja på bilen? Nej.
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej. Är rädd för det dock!
53. Vilken var den senaste boken du läste? Snabba Cash av Jens Lapidus
54. Läser du någon dagstidning? Metro
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Ibland!
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Lyssnar aldrig på radio.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Datum till en viktig händelse.

but I don't need a perfect mirror, I don't care for queens and kings

Skönt att få vara ensam hemma! Kommer vara det ett par timmar till innan alla kommer hem. Så ska njuta av ensamheten eftersom att det alltid är så fullt här hemma. Vill ha mer att titta på, såg precis världens dåligaste film, Gud vad jag hatar high-school filmer som försöker vara roliga. Blä. Snart kommer Sex and the City på tv, älskar serien! Längtar verkligen till den andra filmen kommer ut.

Min Scrubs säsong 2 går jättesakta, åh hatar att vänta. Har dessutom bestämt mig för att teste serien Vampire Diaries, har hört mycket gott om den. Sen väntar de sista avsnitten av andra säsongen av True Blood. Love! Haha mycket serier och film, men hur härligt är inte det?! Aja, nu ska jag bädda sängen. Vi hörs!


fame is just our own illusion of what life was meant to be

God Morgon. Sjukanmälde mig idag eftersom att jag har jätteont i magen. Ska därför ta det lugnt här hemma, se på filmer och sedan plugga. På deppigt humör är man också, så vi får se hur det blir med allt annat som behöver fixas här hemma. Ska ta mig själv lite frukost, alltså glass, och sedan lägga mig under täcker i soffan och drömma mig bort. För livet suger lite just nu.


RSS 2.0