student+dying=studying

Rubriken sitter helt klockrent idag måste jag säga. Mår helt piss surt, vill inget annat än att sova. Och äta. Vill absolut inte sitta här och läsa helt onödig skit litteratur. Som är så otroligt tråkig att jag vill spy. Känner du igen dig? Mm..

On top of det ska jag iväg och jobba klockan två, helt okej egentligen, men inte så många dagar i rad. Har skola endast imorgon på hela veckan, känns superfint. Slutar dessutom tolv, awsome eller vaddå?! Okej, det är bara att blicka framåt, efter regn kommer solsken - hårt jobb lönar sig. Dessutom är det riktigt fint väder ute, vem hade anat det? Appropå något annat helt underbart - endast 18 dagar kvar sen är det hejdå Sverige! Woop-woop! Konstigt hur mitt humör kunde svänga något så drastiskt under ett enda inlägg. Bazinga!
 


Novi Got

När jag är deppig gillar jag att kolla på detta;


Love is a song you'll never forget.

Har jobbat häcken (ryggen) av mig de senaste dagarna nu, känns som att jag behöver vila nu.. Ska ta mig en dusch och sedan börja plugga. Imorgon väntar ett 14-21 pass.. Innan det gäller plugg då med. ROLIGT!

Nu pallar jag inte hänga vid datorn mer, fixar lite nya låter, känns som att min spellista behöver uppdateras. Bye!


I'll marry you and your drama.

Hello! Sitter här hos storasyrran, några dagar kvar tills jag får sova i min sköna säng. Då kommer mormor och bror tillbaka från Saudiarabien, är så stolt över de, verkligen! Idag gäller plugg för min del, ska hänga med mina småbröder, ska testa den nya Kinect som vi har hemma.

Igår hade jag en jättehärlig dag, vaknade upp som en drottning, fick hela 12 timmar sömn (snäp!), åkte in till skolan och tränade lite inför PRA, sedan åkte vi hem till Estocolmo. Väl hemma fick jag snabbt som fan byta kläder och springa in till stan, mötte tjejerna för lite middag innan filmen. Det blev thai, mm noodles! Måste börja lära mig att gilla grönsaker, hur ska jag annars överleva? Efter middan köpte vi snacks, och gick till Rigoletto. Harry Potter var helt awsome! Har aldrig riktigt förstått hypen med de här filmerna/böckerna, men nu börjar jag sakta men säker gilla det med. Se den!
 


you&me

9i9po1_large


upside/downside

+ Att dagen har fått en slags inre ro
+ Hasselnötskaffe
+ Mamma
+ Att det bara är 22 dagar kvar tills jag reser

- Det är mörkt hela jävla tiden
- Paniken som gror långt bak i tankarna
- Rastlöshet
- Saknad


Music is what feelings sound like.

Hello! Är i Eskilstuna efter ett seminarie, stannar här inatt då jag ska träffa Karin och Yesica för att träna i ett metodövningsrum inför en praktisk examination. Som tur är verkar inte provet så värst skräckinjagande, man ska jobba i grupp dessutom har man 30 min till att förbereda sig. Nice. Träffade Samira tidigare och hon lugnade verkligen ner mig inför vår tenta, de har liksom inte heller pluggat, trodde jag var den enda idioten. Dessutom så sa hon att några kunde samlas i stadsbiblioteket under de här två veckorna och råplugga tillsammans. Det är alltid bäst att plugga med någon annan.

Mitt liv är likadant, inget spännande som händer. Kollade precis på Oprah Winfrey Show och Jamie Oliver gästade (min framtida man ska vara precis som Jamie har jag sagt, han ska kunna laga mat och dessutom älskar jag killar som läspar, fattar inte varför) dagens show. Fick inspiration till maträtter att laga, på fredag ska jag hitta på något och överraska mamma. Hon blir så glad när man gör något extra (då hennes barn är nästintill värdelösa:). Förresten så har jag lyckats hålla min vegetariska diet i sex dagar nu, det går verkligen bra! 

  


Nothing to do, no one but but me. And that's all I need.

John Mayer - Perfectly Lonely


To live doesn't mean your alive.

Seals and Croft - Summer breeze


LOVE IS FREE

Hello! Har haft en väldigt bra dag, vaknade upp utvilad - denna vecka har vart sjukt najs, det uppskattas med lov säger jag bara. Häromdan var jag på en föreläsning på Söderbokhandeln med Mattias Gardell, den var helt underbart bra! Den handlade om Islamofobi, och jag blir så glad över att det finns människor som sysslar med sånt här, men också att det finns folk som kommer med öppna sinnen och lyssnar på smarta människor som Mattias Gardell. Riktigt bra var det!

Igår kväll jobbade jag, fick hoppa in för någon annan, så jag fick ett sista minuten samtal. Hade ändå inget speciellt för mig (läs: inget liv) så jag gick in till jobbet. Idag ska jag jobba från 16-21. Måste snart dra från syster nu hem till mig, ska nämligen baka en morotskaka till tjejerna som kommer hem till mig för en fika imorgon.

Oh just det - har bestämt mig för att försöka vara vegetarian nu ett tag, vi får se hur jag lyckas med det. Dag två idag och det har gått bra. All kött ska bort, utom fisk. Hoppas det går bra!


You don't always have to be on top.

Hej! Har haft en jätterolig Eid igår med familjen, eller det lilla som jag var hemma dvs. Stack vid 12 då jag skulle jobba, jättekul verkligen.. Men som tur är så älskar jag mitt jobb och det är inte en börda att behöva ta sig dit. Vi tog oss igår till moskén för Eid-bönen, efter det kom vi hem för den traditionella brakfrukosten. Massa gott åt vi och delade presenter efter det - som tur var så blev syskonen riktigt nöjda, inga återköp blir det. Även fast jag sa att jag inte ville ha några presenter från syskonen så köpte de ändå ett par stycken, vilka underbara. Fick mig en superfin tékopp, ett jättefint halsband samt hasselnötskaffe som jag alltid har velat köpa. Kaffet smakar helt sjukt gott.

I skrivandets stund sitter jag och hetsäter min lunch, ska nämligen iväg hem till Elise med Aino och se på Harry Potter (LOL). Har inte sett alla filmerna, så vi ska se de jag har kvar att se innan vi ser 7:1 (?) på bio. Ska bli riktigt intressant! Nu ska jag dra. Vi hörs!


And if the rain stops and everything is dry she would cry just so i could drink the tears from her eyes.

Hej! Har haft en lugn söndag där jag har vart på klappjakt med Elise i stan. Hittade två presenter, har lillebror kvar men det fixar jag imorgon innan jobbet. Det är alltid så svårt med presenter.. Min syster sa specifikt att jag skulle spara kvitto. Haha!

Hade det jätteroligt med min vän Elise eller Lil Red som hon får heta fr.o.m. idag. Vi käkade på donken (som inte jag har vart på i evigheter!), shoppade och sedan tog en fikish hehe. Så dåliga! Men vi vart så sugna på Bellmans underbart goda morotskaka. Try it!

Kom nu hem från Willy's, jag handlade lite med mamma inför Eid. Lite ingredienser eftersom att jag ska baka imorgon. Ska testa att göra cheesecake och tiramisu, vi får hålla tummarna att det går bra. Och imorgon är det fasta också för den som vill! Jag ska absolut fasta. Och eftersom att solen går ner så tidigt så är det lungan likszom.

Alrighty then, nu ska jag ta och göra lite annat, sen drar jag till storasyrran. Peace homiezz
 

Gamla Stan igår med syskonen.


It's better to be hated, than loved for what your not.

Hello! Jag sitter hos storasyster nu, ska strax bege mig hemåt. Försöker fundera på vad jag ska köpa till mina småsyskon till Eid.. tror det blir något spel till Wii:et till mina bröder, men lillasyrrans present blir lite klurig.. Hon blir nämligen aldrig nöjd med vad hon får. Vet att hon gillar kläder.. Men vad!?!?! Jag klurar ut något.

Ska spendera denna dag med mina syskon, tror jag ska ta de till Gamla Stan och dricka lite choklad. Det låter bra! Vi hörs!


Until the king of the jungle calls my bluff.


 


It's ok that you got a weak spot.

Gillar verkligen den här låten från Lindex reklamen!
Marina and the Diamonds - I am not a robot


For these are the times when the Mighty walk like giants. Out of the ocean, through the darkest caves, into the most brilliant temples.

Hej! Äntligen är denna vecka över, känns otroligt fint måste jag få säga. Fredagar brukar innebära något roligt, men idag väljer jag att vara pensionär och gömma mig under mitt täcke med mina true blood avsnitt och min bok. Detta ser jag verkligen fram emot!

Har haft skola idag, började nio, skulle egentligen sluta fyra men vi fick gå vid halv två - helt underbart. Vi hade redovisningar idag med olika etniska kulturgrupper, vi hade romer som jag nämnde. Det gick ganska bra, dock påpekade läraren att vår grupp var blyg och tystlåten. Jag är stolt över att jag gjorde detta utan att dö, så jag har inget att klaga på, trots ett par missöden. Inga nyheter här inte, är bara så himla glad! Inte glad kanske, men otroligt otroligt nöjd.

Nu ska jag ta en skön dusch, ikväll går jag hem till systeryster min igen och sover där. Vi hörs!
 

Lord Huron - Mighty


hehe

Har en till blogg. Dessutom har jag börjat twittra. Vi får se hur det går..

http://ShimmyShook.tumblr.com
http://twitter.com/SHIMMYSHOOK

I get so high of your love, I don't know how to behave.

Har inte vart här inne på ett tag. Ni som bloggar vet hur det fungerar. Sorry! Ska verkligen försöka förbättra mitt bloggande, vill ju liksom. Det har vart lite mycket den senaste tiden, man försöker få timmarna att gå ihop. Men det går väl bra. Den här veckan var det mycket i skolan men seminarier och grupparbeten. Som tur är så har jag hela nästa vecka ledigt. Awsomeness på hög nivå!

Är i skrivandets stund hos min storasyrra då hon är ensam hemma. Ska spendera ett par veckor hos henne då storebror (och mormor) är i Saudiarabien för pilgrimsfärden. Är så sjukt stolt över både mormor och broder min, synd att jag inte kunde följa med de på en sådan givande och fin resa. Inshallah om några år!

Bakade till oss, det blev en kladdkaka, enkelt och supernajzt. De har Earl Grey té här som är slut hos oss, och lata jag pallar inte ens köpa det.. så är helt mätt på några koppar té, inte bra. Ska ta och plugga lite nu, har en redovisning imorgon om romer som kulturgrupp och bemötandet inom vården, efter det blir det Criminal Minds! Laterz.

Grattis till min älskade pappa som fyller 45 idag! <3


RSS 2.0