Ain't no sunshine when your gone.

Hej! Livet känns finfint just nu, blir så himla lycklig av allt! En negativ del av dagen har vart det där jävla förbudet för flaken att åka genom city från och med måndag. Schyst, verkligen! Vad ska vi andra göra liksom!? Har betalat massa pengar - vill inte att vi ska åka genom dåliga ställen, vill ju hoppa i fontänen! ):

Har spenderat dagen först i Akalla där vi skulle spela in en "reklamsnutt" inför Kista-loppet. Vi skulle vara statister. Efter det hade vi storstädning här hemma, vilket gick förvånansvärt snabbt. Ni skulle sett mitt rum, det såg seriöst ut som ett bombnedslag. Efter det mötte jag upp Muna, Amal, Venus och hennes syster Jasmin då vi skulle grilla i Husbygård. Det gick helt okej faktiskt, vi fick dock igång grillen efter ett tag haha! Men vi hade roligt, skrattade och snackade. Efter grillningen åkte vi till Kista och käkade glass och snackade lite till. Det var en trevlig lördag!

Kom hem för en stund sen och har sett att pappa har gjort jättefint i balkongen. Han har hängt fina växter och vi har skaffat fina stolar + bord. Ska ta och sitta där hela dagen och läsa en bok om det är soligt. Ska bli asskönt, älskar solskenet i mitten av dagen. Okej, jag är faktiskt ganska trött nu, ska ta och sova. Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: Annis

I tidningen stod det att dom hävt beslutet med att flaken ska vara förbjudna i stan, det verkar som vi kanske får åka flak inne i stan iaf :D mi so happi

2010-06-07 @ 12:33:53
URL: http://stoldgods.blogg.se/
Postat av: soraia

JA!!! Såg det idag, fan vad najs :D:D:D:D

2010-06-07 @ 13:02:48
URL: http://twistedtail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0